×
اجتماعی
شناسه خبر : 258715
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/02 ساعت 14:20
ردپای تورهای مسافرتی در آتش‌سوزی جنگل الیت

ردپای تورهای مسافرتی در آتش‌سوزی جنگل الیت

دادستان مرکز استان مازندران گفت: در منطقه الیت کمپ‌هایی ایجاد شده و تورهای تفریحی برگزار می‌شود که متاسفانه از سوی مدیریت گردشگری استان کنترل نمی‌شوند و همه این نکات شرایطی را ایجاد می‌کند که افراد در مجموعه‌های جنگلی حضور یافته و اگر به طور تصادفی دچار اشتباهی شوند، چنین خسارات سنگینی به کل استان و کشور وارد شود.

  نورنیوز-گروه اجتماعی: علی اکبر عالیشاه روز یکشنبه در بازدید از روند آتش‌سوزی در منطقه الیت چالوس با بیان اینکه مسیر ورود به منطقه الیت پرشیب و صعب‌العبور است، افزود: این منطقه جزو نقاط حفاظت شده تحت نظر محیط زیست است که این سازمان باید در این جنگل دوربین‌های تله‌ای تعبیه و محل را کنترل می‌کرد، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاده بود.

وی تاکید کرد: آنچه در کنترل و خاموش کردن آتش تاثیرگذار بوده، حضور مردم بومی با شناخت از منطقه است چراکه راه ورود به جنگل‌های الیت سنگلاخی و با شیب ۹۰ درجه است که حضور ماشین الات و ادوات آتش نشانی را با مشکلاتی روبه‌رو کرده است.

دادستان مرکز مازندران با اشاره به علت تشدید آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت نیز اظهار کرد: وجود درخت‌های شکسته در جنگل به افزایش دامنه اتش سوزی‌ها افزوده بود. متأسفانه در گذشته قانونی تصویب شده که نباید درخت‌های شکسته از منطقه جنگلی خارج شوند و از سوی دیگر درخت‌های خشک نیز قطع نمی‌شوند.

عالیشاه ادامه داد: البته در برنامه هفتم این اجازه داده شده، اما متأسفانه منابع طبیعی در این بخش سهل‌انگاری داشته است و درخت‌ها را خارج نکرده و در فصل پاییز هم که قرار داریم و همه این اتفاقات دست به دست هم دادند و متأسفانه شاهد این حادثه غمبار هستیم.

دادستان مرکز استان مازندران بیان کرد: هواپیمای ایلیوشین در چند مورد برای اطفای حریق استفاده شده، اما با توجه به اینکه از ارتفاع بالا پرتاب آب را انجام می‌دهد؛ آب وقتی به پایین می‌رسد پودر می‌شودو اثرگذاری لازم را ندارد، اما خوشبختانه با تعداد افرادی که در منطقه برای خاموش کردن آتش حضور دارند، اوضاع در دست کنترل است.

عالیشاه با بیان اینکه یک اتش سوزی در ۱۰ ابان ماه بوده که خاموش شده و متأسفانه در ۲۴ ابان نیز آتش‌سوزی اخیر رخ می‌دهد، گفت: تحقیقات برای روشن شدن علت بروز آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت ادامه دارد. اگر در تحقیقات به این نکته برسیم که اتش سوزی‌ها، علت عمدی داشته، با فرد و خاطیان احتمالی برخورد عبرت آموز صورت خواهد گرفت.

دادستان مرکز استان مازندران با تاکید بر اینکه غرق‌بان‌ها باید مسئولیت پذیر بوده و نسبت به جنگل احساس مسئولیت کنند، افزود: مکاتبات و تماس‌های تلفنی با اداره کل منابع طبیعی و رئیس سازمان جنگل‌ها در این رابطه داشته و از جایگاه رسیدگی به حقوق عامه در این حوزه مطالبه گری داشته‌ایم. همچنین احداث راه‌های دسترسی آسان به جنگل‌ها نیز برای کنترل شرایط ناایمن اینچنینی باید مدنظر قرار گیرد.

عالیشاه با اشاره به اظهارات رئیس مدیریت بحران کشور که اتش سوزی ظرف امروز و فردا حتما، کنترل و پایان خواهد یافت، گفت: ایجاد فاصله بین جایی که اتش گرفته و نقاط امن ضروری بوده که این اقدام نیز صورت گرفته بود.


نظرات

آخرین اخبار
آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین حسینی
تکذیب نشست قریب‌الوقوع اسلام آباد
حریق گسترده جنگل‌های آن‌سوی ارس؛ استقرار نیروهای ایرانی برای جلوگیری از سرایت آتش
چرا گذشت زمان به نفع ایران است؟
شوک بزرگ در بازار نقل‌وانتقالات‌ استقلال
پیام اربعینی رئیس‌جمهور عراق
معاریو: ایران ضرب‌آهنگ جنگ را مدیریت می‌کند
تغییرات اقلیمی به نیروگاه‌های هسته‌ای رسید؛ توقف فعالیت راکتور مجارستان
سالگرد حمله داعش به سنجار؛ نسل کشی ایزدی ها توسط داعش
بازنگری نرخ کرایه سرویس مدارس تهران
گفته‌ها و ناگفته‌های پیام پزشکیان درباره تفاهم اسلام‌آباد
افتخار تاریخی هاکی ایران؛ مدال برنز گردن‌آویز دانش‌آموز اصفهانی
آخرین رایزنی ترکیه و کویت درباره امنیت منطقه
واکنش اتحادیه عرب به حملات وحشیانه رژیم صهیونی
دعوت از عراقچی برای حضور در پاکستان در اولین فرصت ممکن
آمادگی سپاه برای برخورد با هرگونه خطای محاسباتی دشمنان
فرستادگان شورای صلح از نتانیاهو خواستند جنگ غزه را متوقف کند
تمدید قرارداد تاریخی پوچتینو با تیم ملی فوتبال آمریکا
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام
هاآرتص: ترامپ از جنگ تمام‌عیار با ایران هراس دارد
نورنما | اربعین یعنی تمام جاده ها به یک نام ختم می شوند؛ حسین(ع)
قدردانی رئیس دفتر سیاسی حماس از مواضع ایران در قبال فلسطین
وزیر نیرو: رفع ناترازی برق بدون همراهی مردم ممکن نیست
بحران گاز اروپا وارد مرحله جدید شد؛ نقش تنگه هرمز در تشدید کمبود انرژی
آمریکا در پی کاهش وابستگی به چین برای تولید سلاح
جزئیات نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران و شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
آخرین اخبار تنگه هرمز؛ تکذیب مذاکرات با آمریکا و تایید رایزنی با عمان
آلبالو هم تنظیم بازاری شد!
نقشه راه تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح
استقبال جوانان از خدمت داوطلبانه نظامی در بلژیک
درگذشت یک هنرمند پیشکسوت دیگر
اذعان الجزیره به کنترل کامل تنگه هرمز از سوی ایران
20 ستاره فوتبال ایران که هنوز تیم ندارند؛ بمب‌های نقل‌وانتقالات در انتظار
نورویدئو | قمار بزرگ ؛ چرا ترامپ ماشه را نکشید ؟
آخرین وضعیت جاده‌های شمال+محدودیت‌های ترافیکی
رونمایی شبکه شاد از سامانه «خادم» برای خدمت‌رسانی دانش‌آموزان در اربعین
محسن چاوشی با «چهل روز» به استقبال اربعین رفت + لینک دانلود
نگرانی متحدان آمریکا از باخت راهبردی واشنگتن
رکوردشکنی آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا در 2026؛ تشدید بحران اقلیمی
نیمکت تیم ملی در انتظار تصمیم بزرگ؛ یحیی گزینه اول جانشینی قلعه نویی
آخرین وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب
فرار نخبگان، اقتصاد و امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
دلیل آسیب‌پذیری جنگنده‌های پیشرفته آمریکا در جنگ فرسایشی
خبر فوری از تعطیلی ادارات و بانک های قم چهارشنبه 14 مرداد 1405
آغاز رسمی فاز دوم پزشکی خانواده
قطعی برق خوزستان فردا سه شنبه 13 مرداد 1405
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ