×
بین الملل
شناسه خبر : 258664
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/09/02 ساعت 09:50
عقب نشینی حماس از اجرای توافق آتش بس ادعای دروغ است

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) :

عقب نشینی حماس از اجرای توافق آتش بس ادعای دروغ است

موسی ابومرزوق عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در اظهاراتی گفت که بنیامین نتانیاهو برای نابودی توافق آتش بس در حال بهانه جویی بوده و اخبار منتشر شده در خصوص تعلیق توافق آتش بس از سوی حماس و بازگشت به جنگ در غزه دروغ است.

نورنیوز-گروه بین الملل: ابومرزوق در گفت وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که رژیم اشغالگر برای به شکست کشاندن طرح ترامپ و مانع تراشی در اجرای قطعنامه شورای امنیت و فرار از اجرای مرحله دوم توافق تلاش می‌کند.

وی تاکید کرد که ما به دنبال اجرای موفقیت آمیز توافق توقف جنگ نسل کشی علیه ملت فلسطین هستیم و تمام گزارش‌های اسرائیلی‌ها در خصوص آغاز مجدد جنگ از سوی حماس دروغ محض است.

ابومرزوق گفت که تقابل ما با نیروی بین المللی که برای حفظ صلح در غزه تشکیل خواهد شد، امکان‌پذیر نیست.

عزت الرشق عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین پیش تر در اظهاراتی تاکید کرد که ادعای رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره اعلام پایان آتش بس توسط حماس دروغ است.

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین گفت: حماس هیچ گفت وگویی درباره پایان آتش بس با استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا نداشته و ادعای منابع اسرائیلی در این باره دروغ است.

وی افزود: از میانجی‌ها و دولت آمریکا خواسته‌ایم که برای وادار کردن دشمن صهیونیستی به اجرای توافق، دخالت کنند.

الرشق در ادامه با بیان اینکه دشمن به طور روزانه و هدفمند توافق آتش بس را نقض می‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی برای فرار از اجرای توافق و بازگشت به نسل کشی ملت فلسطین بهانه جویی می‌کند.

وی اضافه کرد: از میانجی‌ها و دولت آمریکا می‌خواهیم که برای اعلام هویت فرد مسلحی که ادعا می‌کنند توسط حماس اعزام شده است، اسرائیل را تحت فشار بگذارند.

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه ادعا کرد که حماس با اعزام یک فرد مسلح به مناطق تحت تسلط ارتش اسرائیل در نوار غزه برای هدف قرار دادن نظامیان صهیونیست، بار دیگر آتش بس را نقض کرده است.

حملات رژیم صهیونیستی با وجود آتش بس اعلام شده در غزه ادامه در حالی ادامه دارد که جهان شاهد پایبند نبودن این رژیم به تعهد و آتش بس در سایه سکوت میانجی‌های توافق است.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم اسرائیل نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد: براساس توافق، نیروهای اسرائیلی در مناطق خاصی از نوار غزه مستقر خواهند ماند و رفت و آمد از جنوب به شمال نوار غزه از طریق خیابان الرشید و جاده صلاح الدین مجاز خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود
گره ویزا باز شد؛ ملی‌پوشان در مسیر جام جهانی 2026
بازگشت جناب‌خان به تلویزیون همزمان با جام جهانی
کشف و امحای بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در غرب اهواز
هشدار اولمرت درباره تقلب در انتخابات سرزمین‌های اشغالی
محسن رضایی: توپ در زمین ترامپ است؛ آمریکا باید بن‌بست مذاکرات را بشکند
سفیر ایران در مکزیک: تیم ملی با آمادگی کامل راهی تیخوانا می‌شود
پزشکیان: طوفان به پایان می رسد
احتمال تنش تازه در شورای حکام؛ واشنگتن به دنبال قطعنامه علیه تهران
درخواست روسیه از آژانس اتمی برای برخورد قاطع با حملات به تأسیسات هسته‌ای
تأثیر جنگ ایران بر نرخ حمل‌ونقل دریایی
پوتین: تحریم‌ها علیه روسیه به‌طور برگشت‌ناپذیر به دلار و یورو آسیب زده است
هیأت حماس برای مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره شد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تراژدی در صحرای بزرگ آفریقا ؛ جان باختن 50 مسافر بر اثر تشنگی
وزرای صنعت ایران و تاجیکستان به دنبال روان‌سازی تجارت دوجانبه
نوراینفو | روش های مقابله با اضطراب
چه کسی از آتش‌بس بدون توقف جنگ سود می‌برد؟
دو وزیر کابینه نتانیاهو در فهرست ممنوع‌الورودهای ایرلند قرار گرفتند
دیدار وزرای کشور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس شانگهای
عذرخواهی صداوسیما بابت حذف سهوی بخشی از پیام رهبر انقلاب
هشدار رئیس سابق پنتاگون: جنگ ایران به «ویتنام ترامپ» تبدیل می‌شود
ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه‌های منتهی به تهران
حمله نانسی پلوسی به ترامپ برای جنگ افروزی علیه ایران
ادعای تازه آمریکا درباره توقیف یک نفتکش ایرانی
مواضع منفعلانه رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر لبنان درباره مذاکرات با اسرائیل
ادعای جدید استارمر درباره حمله احتمالی روسیه به ناتو در 2030
چهارمین روز اعتراضات مردم آلبانی علیه پروژه مرتبط با کوشنر
پست اینستاگرامی عراقچی درباره دانش‌آموزان میناب که تاریخ‌ساز شدند
تحویل کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از یک دهه به ایران
هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 8 استان
قول پینگ‌پنگ باز 61 ساله ایرانی برای گرفتن طلا در بازی های پاراآسیایی
ماجرای پرواز جنگنده‌ها در ارتفاع پایین بر فراز اصفهان چه بود؟
جزئیات جدید از پرونده 2 دختر سنندجی؛ روایت تکان‌دهنده مادر نارین و آیلین
از همسایگی تا قدرت‌سازی؛ نقشه جدید ایران در آسیا
شلیک اخطار موشکی - پهپادی نداجا به سمت ناوشکن‌های متجاوز و مزاحم آمریکایی