×
اقتصادی
شناسه خبر : 258570
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/01 ساعت 23:57
حضور 30 کشور در مرحله نهایی مسابقات برنامه‌نویسی رایان

حضور 30 کشور در مرحله نهایی مسابقات برنامه‌نویسی رایان

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌ جمهوری، از برگزاری مرحله‌ نهایی مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی رایان 2025 در حوزه هوش مصنوعی با حضور شرکت کنندگانی از 30 کشور دنیا در روزهای 4 تا 8 آذرماه جاری خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: حسین افشین عصر امروز شنبه یکم آذرماه در نشست خبری «مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی رایان ۲۰۲۵» با بیان اینکه، این مسابقات در چندین مرحله و در دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار شده و میزبانان دانشگاهی هر مرحله از این رویداد میزبانی کرده اند، اظهار داشت: مراحل این مسابقات از دانشگاه همدان آغاز و به ترتیب در دانشگاه هایی همچون شیراز، سجاد مشهد، سمنان، تبریز، اصفهان، صنعتی شریف و اهواز ادامه یافت.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، هدف از برگزاری این سلسله رقابت ها را، ایجاد رقابت سالم، شناسایی استعدادها و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه در دانشگاه‌ها و اتصال آنها به اکوسیستم فناورانه کشور عنوان کرد.

وی در تشریح جزئیات برگزاری «مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی رایان ۲۰۲۵» با بیان اینکه، در رقابت های امسال نزدیک به ۳۰ کشور جهان در مرحله نهایی حضور خواهند داشت و دوره‌های قبلی نیز به‌ صورت مجازی و با حضور کشورهای مختلف برگزار شده است، تصریح کرد: این مسابقات از سه‌شنبه چهارم آذرماه جاری آغاز و تا هشتم آذرماه در دانشگاه صنعتی شریف تهران ادامه خواهد داشت.

افشین همچنین با اشاره به اینکه، آئین اختتامیه این مسابقات روز جمعه ۸ آذرماه جاری از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار می شود، اظهارامیدواری کرد که شاهد فینالی پربار و موفق این مسابقات باشیم چراکه برای نخستین بار مسابقه‌ای با حضور بیش از ۲۷ هزار شرکت‌کننده برگزار می‌شود که از نظر تعداد شرکت‌کننده از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی همچنین با بیان اینکه، حدود ۹۰ درصد از شرکت کنندگان مسابقات جهانی برنامه سازی‌ و هوش مصنوعی تحت عنوان رایان، از سایر کشورهای دنیا و ۱۰ درصد آنها نیز تیم‌های ایرانی هستند ، افزود: امسال شرکت‌کنندگانی از آمریکا، روسیه، چین، هند، ایتالیا، آرژانتین، لهستان، رومانی، سنگاپور، کلمبیا، ویتنام، ارمنستان، پاکستان، بنگلادش، افغانستان، استرالیا، بلاروس، صربستان، اوکراین، قزاقستان، اسلواکی و ایران در مرحله نهایی حضور دارند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، این حجم از حضور تیم های خارجی در «مسابقات بین‌المللی برنامه‌نویسی رایان ۲۰۲۵» را نشان از جایگاه بالا و روبه رشد ایران در حوزه هوش مصنوعی و برنامه نویسی دانست.


نظرات

آخرین اخبار
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
فولاد - استقلال؛ خیز آبی‌ها برای حفظ صدرنشینی در فولاد آرنا
تیم ملی بسکتبال ایران مقابل نیوزیلند شکست خورد
گام جدید قوه قضاییه برای صیانت از حقوق ایرانیان خارج از کشور
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در چابهار
اوایل پاییز امسال پربارش نیست
چین: دیپلماسی تنها راه حل بحران ایران و آمریکاست
پادشاه 89 ساله نروژ درگذشت
ایران با قربانیان حادثه سیل در نپال ابراز همدردی کرد
حمله اسرائیل به حومه دمشق؛ورود اشغالگران به القنیطره
سیل مرگبار در نپال ؛ 469کشته و 1500مفقودی
آغاز اردوی امیدهای فوتبال ایران از فردا
43پرونده‌ تراستی در چنگ قانون
ترامپ به دنبال مهار قیمت بنزین پیش از انتخابات
برنامه قطعی برق همدان امروز جمعه 6 شهریور + لینک خاموشی
آخرین تحولات سیاسی_نظامی جنگ ایران و آمریکا
رمز بقای بدن در صدسالگی؛ ایمنی چگونه پیر نمی‌شود
پایان حضور ائتلاف آمریکایی در عراق تا 8مهر
کندوان و آزادراه تهران-شمال یکطرفه شد
آمریکا یک واقعیت ساده را درک کند؛ فشار نتیجه نمی‌دهد
کاهش تردد دریایی در هرمز؛ فقط 5 کشتی عبور کردند