×
بین الملل
شناسه خبر : 258504
تاریخ انتشار : شنبه 1404/09/01 ساعت 13:22
هشدار چین به آمریکا: تهدید به حاکمیت دریایی بی‌پاسخ نمی‌ماند

هشدار چین به آمریکا: تهدید به حاکمیت دریایی بی‌پاسخ نمی‌ماند

چین در جریان یک نشست امنیتی به صراحت به طرف آمریکایی هشدار داد که هرگونه اقدامی که به بهانه آزادی «ناوبری دریایی و هوایی» در منطقه تحت نظارت این کشور صورت گیرد و حاکمیت و امنیت کشورش را تحت تأثیر قرار دهد، به شدت مخالف آن است و با آن برخورد خواهد کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: تارنمای نشریه چینی «گلوبال تایمز» نوشت: چین و ایالات متحده در کنفرانس سالانه «توافق‌نامه مشورتی دریایی نظامی» درباره رویارویی‌های معمول نیروهای دریایی و هوایی دو کشور بحث و گفت‌وگو کردند و طرف چینی در این نشست اعلام کرد که پکن قاطعانه با هرگونه اقدامی که به بهانه «آزادی ناوبری دریایی و هوایی» حاکمیت و امنیت آن کشور را تضعیف کند، مخالفت می‌کند و به‌طور قاطع با هرگونه تجاوز، تحریک و فعالیت‌های شناسایی که چین را هدف قرار می‌دهد، برخورد خواهد کرد.

گلوبال تایمز در ادامه یادآور شد که شبکه تلویزیون مرکزی چین (CCTV) روز شنبه نتایج این نشست را که هفته گذشته، از سه‌شنبه تا پنج‌شنبه، در هاوایی آمریکا برگزار شد، منتشر کرد.

بنابراین گزارش طرفین در دومین نشست «گروه کاری و کنفرانس سالانه توافقنامه مشورتی دریایی نظامی» ۲۰۲۵ چین و آمریکا موسوم به (MMCA) در درجه اول در مورد وضعیت فعلی امنیت دریایی و هوایی به تبادل نظر پرداخته و در مورد مواجه های معمول بین نیروهای دریایی و هوایی دو کشور بحث کردند.

دراین نشست چین و آمریکا اجرای سالانه «قوانین رفتاری برای ایمنی برخوردهای هوایی و دریایی» بین نیروهای دو کشور را مورد بررسی قرار دادند و همچنین در مورد اقدامات لازم برای افزایش ایمنی نظامی دریایی بحث و تبادل نظر پرداخته و دستور کار جلسه گروه کاری MMCA برای سال ۲۰۲۶ را مورد تبادل نظرقرار گرفت.

گلوبال تایمز به نقل CCTV نوشت: چین و آمریکا در این نشست توافق کردند که جلسات MMCA به تضمین تعاملات حرفه‌ای‌تر و ایمن‌تر بین نیروهای دریایی و هوایی خط مقدم چین و ایالات متحده کمک می‌کند و به جلوگیری از سوءتفاهم‌ها، جلوگیری از محاسبات اشتباه و مدیریت خطرات و بحران‌ها کمک می‌کند.

این گزارش می افزاید: دراین دیدار چین تاکید کرد که به طور قاطع از حاکمیت ملی ارضی و حقوق و منافع دریایی خود مطابق با قوانین و مقررات محافظت خواهد کرد و در عین حال از صلح، ثبات و رفاه منطقه‌ای حمایت خواهد کرد.

درحالی گلوبال تایمز و CCTV از نتایج نشست ۳ روزه هفته گذشته چین و آمریکا در زمینه مواجه دریایی و هوایی امروز خبر داد که آمریکا با حضور و حمایت های نظامی از کشورهای منطقه همچون فیلیپین و جزیره تایوان که خطوط قرمز پکن به شمار می روند و ایجاد ائتلاف های نظامی منطقه هند و اقیانوسیه با کشورهایی همچون کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و نیوزیلند منطقه ای ملتهب را در حیاط خلوت چین به‌وجود آورده است.

پکن بارها از کشورهای منطقه همچون فیلیپین که منازعه دریایی دارد خواسته است تا مشکلات را بدون دخالت دادن کشورها وقدرت های خارجی، به‌صورت منطقه ای حل و فصل نمایند.


نظرات

آخرین اخبار
اجرای مرحله سوم موج 90وعده صادق 4/هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده‌ها دراردن
واکنش سفارت ایران به سخنان وزیر جنگ آمریکا
منطقه با وجود دشمن اسرائیلی رنگ ثبات به خود نمی بیند
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حملهٔ مجدد دشمن به پل B1 در کرج
پیامدهای اقتصادی جنگ برای تمام جهان سنگین است
باشه‌آهنگر: گلزار شهدای آبادان نورباران خواهد شد
سفیر ایران در مسکو: تمایلی به گسترش دامنه درگیری‌ها نداریم
سخنان ترامپ قیمت نفت را صعودی کرد
ارائه بسته جامع حمایتی برای ایرانیان مقیم امارات
نحوه فعالیت ادارات از روز شنبه اعلام شد
غریب‌آبادی: در حال تدوین پروتکل برای نظارت بر تنگه هرمز هستیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: میدان و دیپلماسی دو بازوی پرتوان کشور هستند
دلخراش، بی‌رحمانه، تنفرانگیز و به شدت غیرانسانی
فراخوان ویژه برای ساخت فیلم با موضوع «وطن»
ثبت 378 میلیون تردد در 17 روز
در خانواده فوتبال هیچ ملتی تنها نمی‌ماند
طی 24 ساعت گذشته آمریکا و اسرائیل به چند مرکز دیگر حمله کردند؟
دموکرات‌های آمریکا به دنبال کاهش نفوذ لابی صهیونیستی در انتخابات
تا زمان ادامه تجاوزات، دفاع، حق ذاتی ایران است
نورنما | انتقال مجروح های نظامی اسرائیل به بیمارستان ها
کودکان با چنگ و دندان پرچم را بالا نگه می دارند
تنگه هرمز را به زور نمی‌توان باز کرد
واکنش‌ حسن روح‌الامین به وقایع اخیر+ تصویر
تردد دریایی کیش برقرار است
خدمت‌رسانی به 8000 تهرانی در جنگ رمضان
جزئیات آخرین اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تشریح شد
نورویدئو | چرا جنگ«تمیز،محدود و کوتاه» به کابوس تبدیل شد؟
تجاوز امریکا به مقر نیروی مردمی حشد شعبی
تشدید جنگ اخراج منطقه‌ای آمریکا را سریعتر می‌کند
توقف کامل تولید در مجتمع فولاد مبارکه
سخنرانی برای سخنرانی؛ترامپ به دنبال چیست؟
نحوه بهره مندی کارگران از بیمه بیکاری در شرایط جنگ
انهدام یک فروند موشک متخاصم دشمن در آسمان باشت
حزب‌الله بالگرد نظامی اسرائیل را هدف قرار داد
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی درباره تحولات منطقه
پاکستان: گفت‌وگوها با افغانستان برای پایان دادن به درگیری‌ها در جریان است
برای عادی‌شدن وضعیت خاورمیانه تلاش می‌کنیم
نفت برنت در آستانه 110 دلار؛ بازگشت نگرانی‌ها به بازار جهانی انرژی
کامالا هریس: ترامپ آمریکا را به جنگی کشانده که مردم خواهان آن نیستند
ظریف: ایرانیان دلیر خیال تسلیم بی‌قید و شرط سه‌روزه او را دفن کردند.
منهدم شدن یک فروند پهپاد در نورآباد لرستان
وزیر ارشاد درباره تندروی و توهین در روزهای جنگی هشدار داد
زلزله حوالی بندرعباس هرمزگان را لرزاند
فرمانده یگان فاتحین نیروی زمینی سپاه به شهادت رسید
قالیباف به ترامپ: اگر به خانه ما تعرض کنی با کل خانواده روبه‌رو می‌شوی
هدیه حنظله به رژیم صهیونی؛ 22 ترابایت داده از 14 شرکت پاک شد
قانونگذار آلمانی: اروپا به آمریکا درباره ایران نه بگوید
عارف برای خدمت‌رسانی کامل به مردم دستوراتی را صادر کرد
سپاه یک پهپاد فوق‌پیشرفته‌ دیگر آمریکا را در شیراز شکار کرد
6 ماه تا یک سال زمان برای بازسازی فولاد خوزستان