×
بین الملل
شناسه خبر : 258423
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/30 ساعت 23:19
اتحادیه اروپا : روسیه هیچ حقی برای گرفتن امتیاز از اوکراین ندارد

اتحادیه اروپا : روسیه هیچ حقی برای گرفتن امتیاز از اوکراین ندارد

کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که روسیه هیچ حق قانونی برای امتیازگیری از اوکراین ندارد.

نورنیوز - گروه بین الملل:  کالاس جمعه پس از نشست وزرای اتحادیه اروپا و آسیاپاسیفیک در بروکسل اظهار کرد: همه ما می‌خواهیم که این جنگ پایان یابد اما چگونگی پایان آن مهم است. جایزه دادن به تهاجم روسیه موجب امن‌تر شدن اوکراین، اروپا یا منطقه هندوپاسیفیک نمی‌شود. روسیه هیچ گونه حق قانونی برای گرفتن امتیاز از کشوری که به آن حمله کرده است، ندارد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد: در نهایت این اوکراین است که باید در مورد هر گونه توافقی تصمیم‌گیری کند. اتحادیه اروپا یک طرح ساده ۲ بندی دارد: حمایت از اوکراین و فشار بر روسیه.

کالاس اظهار کرد که روسیه قصد دارد از پیشنهاد صلح آمریکا برای جلوگیری از اعمال تحریم‌های واشنگتن و استفاده از دارایی‌های مسدودشده مسکو به منظور کمک به اوکراین بهره‌برداری کند.

وی افزود: قرار است امروز تحریم‌های آمریکا علیه روسیه اعمال شود. امیدوارم که تصمیمی برای تعویق این تحریم‌ها گرفته نشود زیرا این دقیقا همان چیزی است که روسیه می‌خواهد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد: روسیه همچنین می‌خواهد که گفت‌وگوهای ما در مورد وام به اوکراین به تعویق افتاده و دارایی‌های مسدودشده آن کشور برای اوکراین خرج نشود. ما باید بسیار قاطع باشیم و در این ۲ دام نیفتیم.

در همین حال، اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا اعلام کرد که سران اروپایی روز شنبه در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ در آفریقای جنوبی و همچنین در حاشیه اجلاس اتحادیه اروپا-اتحادیه آفریقا در آنگولا دیدار و درباره اوکراین گفت‌وگو خواهند کرد.

وی تاکید کرد: ما صراحتا اعلام می‌کنیم که در مورد اوکراین هیچ چیزی نباید در غیاب اوکراین انجام شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا طرحی برای صلح در اوکراین پیشنهاد داده که شامل چهار بخش کلی است: صلح در اوکراین، تضمین‌های امنیتی، امنیت در اروپا و روابط آتی آمریکا با روسیه و اوکراین. همچنین اوکراین باید ارتش خود را محدود کند.

علاوه بر این، این طرح شامل درخواست‌هایی از اوکراین برای انصراف از عضویت در ناتو، به رسمیت شناختن کریمه، دونتسک و لوهانسک به عنوان مناطق تحت کنترل روسیه و عقب‌نشینی نیروها برای ایجاد یک منطقه غیرنظامی در دونباس در ازای تضمین‌های امنیتی بر اساس اصل دفاع جمعی ناتو است.

همچنین پیشنهاد شده است که ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه در پروژه‌های بازسازی اوکراین سرمایه‌گذاری شود.


اخبار مرتبط
اختلاف میان نیروهای ارتش بریتانیا بر سر چگونگی مقابله با روسیه
شنبه 1404/09/01 ساعت 17:27
فایننشال تایمز:
اختلاف میان نیروهای ارتش بریتانیا بر سر چگونگی مقابله با روسیه
روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز از اختلاف‌نظر در نیروهای مسلح بریتانیا در مورد بهترین رویکرد برای مقابله با آنچه «تهدید روسیه» خوانده می‌شود، خبر می‌دهد. نیروی دریایی بریتانیا استدلال می‌کند که به دلیل اولویت دادن وزارت دفاع این کشور به ارتش، در معرض خطر محروم شدن از بودجه کافی قرار دارد.
ونس: منتقدان طرح صلح اوکراین در دنیای خیالی زندگی می‌کنند
شنبه 1404/09/01 ساعت 10:16
ونس: منتقدان طرح صلح اوکراین در دنیای خیالی زندگی می‌کنند
جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، انتقاد از طرح 28 ماده‌ای صلح ترامپ برای بحران اوکراین را «سوءتفاهم از واقعیت‌های میدانی» خواند. این طرح جنجالی، بدون مشورت مستقیم با کی‌یف و اروپا، تلاش دارد جنگ را متوقف و چارچوبی برای آتش‌بس و تضمین امنیت اوکراین ایجاد کند.
اولیانوف: با گروسی نشستی درباره ایران و اوکراین داشتم
جمعه 1404/08/30 ساعت 22:38
اولیانوف: با گروسی نشستی درباره ایران و اوکراین داشتم
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از دیدار خود با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به منظور بحث درباره مسائل مربوط به ایران و اوکراین خبر داد.
پوتین: طرح آمریکا  درباره اوکراین را دریافت کردیم
جمعه 1404/08/30 ساعت 22:16
پوتین: طرح آمریکا درباره اوکراین را دریافت کردیم
رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو طرح پیشنهادی آمریکا درباره اوکراین را دریافت کرده و امکان دارد این طرح مبنای توافق صلح قرار بگیرد، اما اگر اوکراین آن را نپذیرد، روسیه اهداف خود را از طریق نظامی دنبال خواهد کرد.
نظرات

آخرین اخبار
توانیر: کاهش 53 درصدی قطعی برق در تابستان امسال
ادامه حملات جنایتکارانه اسرائیل به جنوب لبنان
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ طلا کاهشی شد
میدری: سیاست دولت درباره کالابرگ تغییر نکرده است
واکنش لاوروف به تحولات تنگه هرمز و شروط ایران برای اخذ عوارض ترانزیتی
محدودیت تردد در آزادراه قزوین-کرج از 6 شهریور؛ جزئیات ساعات اجرای عملیات
جهان اسلام چگونه می‌تواند قواعد بازی جهانی را تغییر دهد؟
پادشاه جوان اوگاندا در 34 سالگی درگذشت
دفاع مقدس؛ الگویی برای نقش‌آفرینی مردم در عرصه‌های مختلف
کمک 2میلیون دلاری سازمان ملل به سیل‌زدگان آسیا
قطعی برق تهران فردا شنبه 7 شهریور + لینک
ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 7 شهریور
برگزاری رزمایش سه‌جانبه واشنگتن، سئول و توکیو
پارلمان انگلیس: جنگ ایران تورم انگلیس را بالا برد
توقیف محموله 60 هزار لیتری گازوئیل قاچاق در خوزستان
نبرد نفتی بغداد و ریاض
انفجارهای مرگبار در حسکه و لاذقیه سوریه
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ