×
بین الملل
شناسه خبر : 258406
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/30 ساعت 21:53
ایتالیا از طرح ترامپ برای اوکراین حمایت کرد

ایتالیا از طرح ترامپ برای اوکراین حمایت کرد

جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا پس از گفت‌وگوی تلفنی با فریدریش مرتس صدراعظم آلمان تاکید کرد که رم از طرح آمریکا برای پایان جنگ در اوکراین حمایت می‌کند.

نورنیوز - گروه بین الملل: به نقل از خبرگزاری آنسا، دفتر نخست وزیر ایتالیا جمعه در بیانیه‌ای پس از تماس تلفنی ملونی و مرتس اعلام کرد، این گفت‌وگو با هدف «تبادل نظر در مورد طرح صلح پیشنهادی آمریکا برای اوکراین» انجام شد و طرفین «بر اهمیت حمایت از تلاش‌های مذاکراتی جاری و دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار که دربرگیرنده منافع اروپا باشد» تاکید کردند.

بر اساس این بیانیه، ملونی در این تماس تلفنی به مرتس گفت که تضمین‌های امنیتی پیشنهادی آمریکا در این طرح خوب است.

این بیانیه افزود که «اشاره به تضمین‌های امنیتی محکم که مکمل ثبات اروپا و دو سوی اقیانوس اطلس است» مورد استقبال قرار گرفت و «سایر بخش‌های این طرح ارزش بررسی دارد.»

گیدو کروستو وزیر دفاع ایتالیا نیز جمعه با بیان اینکه اوکراین باید درباره طرح آمریکا تصمیم‌گیری کند، اظهار کرد: سوال این است که کشور مورد حمله چه فکری می‌کند. بر اساس این طرح، اوکراین باید فداکاری‌های بزرگی بکند.

وزیر دفاع ایتالیا گفت: من به واگذاری سرزمین‌هایی فکر می‌کنم که در بیش از سه سالی که جنگ سپری شده، به بهای جان صدها هزار قربانی، از آنها دفاع شده است.

کروستو تاکید کرد: این مساله‌ای نیست که بتوان از خارج در مورد آن صحبت کرد. ما باید با کسانی که هر روز بهای آن را می‌پردازند، گفت‌وگو کنیم. بنابراین، درست آن است که با کسانی که باید فدارکاری‌های بزرگی بکنند، گفت‌وگو کنیم.

تارنمای اکسیوس هفته جاری فاش کرد، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به طور مخفیانه در حال مشاوره با روسیه برای تدوین طرح ۲۸ بندی به منظور پایان دادن به جنگ اوکراین است که روسیه درباره آن خوشبین است.

بر اساس این گزارش، این طرح ۲۸ بندی آمریکا شامل چهار بخش کلی است: صلح در اوکراین، تضمین‌های امنیتی، امنیت در اروپا و روابط آتی آمریکا با روسیه و اوکراین.

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد، پیش‌نویس طرح دولت ترامپ برای پایان دادن به جنگ در اوکراین شامل واگذاری زمین به روسیه و است و آمریکا شبه‌جزیره کریمه و سایر سرزمین‌های واگذارشده اوکراین را به عنوان اراضی روسیه به رسمیت خواهد شناخت. همچنین اوکراین باید ارتش خود را محدود کند.

علاوه بر این، این طرح شامل درخواست‌هایی از اوکراین برای انصراف از عضویت در ناتو، به رسمیت شناختن کریمه، دونتسک و لوهانسک به عنوان مناطق تحت کنترل روسیه و عقب‌نشینی نیروها برای ایجاد یک منطقه غیرنظامی در دونباس در ازای تضمین‌های امنیتی بر اساس اصل دفاع جمعی ناتو است.

همچنین پیشنهاد شده است که ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه در پروژه‌های بازسازی اوکراین سرمایه‌گذاری شود.

ترامپ پنجشنبه آینده (روز شکرگزاری) را ضرب‌الاجلی برای اوکراین به منظور موافقت با این طرح و پایان جنگ تعیین کرد.


اخبار مرتبط
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
چهارشنبه 1404/09/12 ساعت 23:23
اختلاف میان آمریکا و اسرائیل؛
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
همزمان با افزایش فشار آمریکا برای پیشبرد مرحله دوم توافق، کنست اسرائیل طرح صلح 20 ماده‌ای ترامپ را بدون هیچ رأی مخالفی به تصویب رساند، اما نتانیاهو و کابینه‌اش با غیبت خود، عملاً از رأی دادن به طرحی که پیش‌تر از آن استقبال کرده بودند، خودداری کردند.
پوتین: طرح آمریکا  درباره اوکراین را دریافت کردیم
جمعه 1404/08/30 ساعت 22:16
پوتین: طرح آمریکا درباره اوکراین را دریافت کردیم
رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو طرح پیشنهادی آمریکا درباره اوکراین را دریافت کرده و امکان دارد این طرح مبنای توافق صلح قرار بگیرد، اما اگر اوکراین آن را نپذیرد، روسیه اهداف خود را از طریق نظامی دنبال خواهد کرد.
طرح آمریکا برای صلح اوکراین هنوز ارائه نشده است
جمعه 1404/08/30 ساعت 21:33
دبیرکل سازمان ملل متحد
طرح آمریکا برای صلح اوکراین هنوز ارائه نشده است
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که طرح 28 ماده‌ای صلح اوکراین که توسط آمریکا تهیه و پیشنها شده ، هنوز بطور رسمی به هیچ یک از طرفین ارائه نشده است.
ترامپ برای اوکراین ضرب الاجل تعیین کرد
جمعه 1404/08/30 ساعت 20:57
ترامپ برای اوکراین ضرب الاجل تعیین کرد
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پی ادعاهایش برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین و نیز طرحی که دولت او در این زمینه در حال تدوین است، پنج‌شنبه آینده (روز شکرگزاری) را ضرب الاجلی برای اوکراین به منظور موافقت با این طرح و پایان جنگ تعیین کرد.
نظرات

آخرین اخبار
هواشناسی 5 اردیبهشت 1405
حزب‌الله: مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیریم
ژاپنی ها خواستار محدودیت‌های صادرات تسلیحات مرگبار شدند
ملونی: تقویت رکن اروپایی ناتو ضروری است
پیشنهاد دو برابر شدن اعتبار کالابرگ
بقائی : در سفر به پاکستان هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است
ترامپ از جنگ چه می‌خواهد و چرا به آن نمی‌رسد؟
15 لبنانی در حملات صهیونیست‌ها پس از برقراری آتش بس به شهادت رسیده‌اند
روسیه و چین در حال بهره‌برداری از جنگ آمریکا با ایران هستند
رئیس پلیس راه راهور فراجا : نبود سامانه هوشمند رفتارهای پرخطر رانندگی را افزایش داده است
شکل جدید فرار مغزها در آمریکا با مهاجرت استادان دانشگاه
کلاهبرداری با سیم‌کارت‌هایی که هویت جعلی دارند
دستور اخراج «پرندگان» در قدس؛ روایتی از فشار صهیونیست‌ها بر فلسطینی‌ها
گروه‌های مقاومت فلسطین : حملات به غزه در راستای تضعیف تثبیت آتش‌بس است
کمبود سوخت و کود به بحران کشاورزی در اروپا خواهد انجامید
فوق العاده خاص پرستاران برای جنگ چه زمانی پرداخت می شود ؟
​​​​​​​مکرون: آمریکا دیگر قابل اعتماد نیست
وزیر سابق پاکستان: نتانیاهو با باج‌خواهی و پرونده‌های اپستین، ترامپ را وارد به این جنگ کرد
یورش نظامیان سوریه به منازل شهروندان سوری
11 خوراکی برای تقویت حافظه و تمرکز
دیلی‌بیست: ترامپ «79 ساله» 3 صبح از هم می‌پاشد
پیام وزیر خارجه پاکستان پس از استقبال از عراقچی
کدام محصولات مراقبت از مو فاقد مجوز است؟
بقائی: هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است
آژانس بین‌المللی انرژی: بازار جهانی گاز دو سال با کمبود عرضه مواجه خواهد بود
ماکرون: اروپا باید مستقل‌تر عمل کند
چرا سپاه کشتی EPAMINODES را توقیف کرد؟
حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ 6 شهید و 2 زخمی
واکنش قالیباف به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرمانده سابق پدافند هوایی رژیم صهیونیستی: پرتو آهنین یک اسباب‌بازی ناکارآمد است
اعلام آمادگی قطر برای حمایت از میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
عربستان در انتظار حجاج ایرانی
ایران برنامه ای برای مذاکره با واشنگتن ندارد
رایزنی مالزی با تهران برای عبور دو نفتکش از تنگه هرمز
برپایی رالی با حضور 70 خودروی کلاسیک+ عکس
پلاستیکی که ویروس‌ها را می‌کُشد
العین شایسته‌ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ امارات
153 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس کشف شد
انهدام شبکه جاسوسی پیش از ارسال موقعیت سامانه‌های پدافندی
قیمت بلیت فینال جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت نفت دوباره اوج گرفت
تداوم فعالیت بازار سرمایه در هفته آینده
آخرین جزئیات حادثه رانش آزادراه تهران- پردیس
همصدایی سران سه قوه در دفاع از منافع ملی
ملت ایران در برابر دشمن یکصدا ایستاده است
تکذیب یک شایعه/هیچ خودرویی در آزادراه پردیس مدفون نیست
دومین دیدار زلنسکی و بن سلمان در یک ماه
شبکه اجتماعی که ورود انسان ها به آن ممنوع است
الشرع خواستار ایستادگی جهان در برابر تعرضات اسرائیل شد
آزادسازی واردات موبایل از گمرک بازرگان و ارومیه