×
بین الملل
شناسه خبر : 258355
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/30 ساعت 17:08
طرح جامع دفاعی مادورو برای رویارویی احتمالی با واشنگتن

طرح جامع دفاعی مادورو برای رویارویی احتمالی با واشنگتن

«نیکلاس مادورو»، رئیس جمهور ونزوئلا اعلام کرد که در پاسخ به تحرکات نظامی ایالات متحده، دستور استقرار سلاح‌های سنگین و موشک‌ها را در منطقه در امتداد ساحل کارائیب صادر کرده است.

نورنیوز - گروه بین الملل: تلویزیون دولتی ونزوئلا، VTV، اظهارات مادورو را در خصوص اقدامات دفاعی جدید برای پایتخت، کاراکاس، و ایالت لا گوایرا، واقع در ساحل کارائیب، پخش کرد.

مادورو اظهار داشت که دستور استقرار سلاح‌های سنگین و موشک‌ها را در مناطق مذکور صادر کرده است و گفت: «یک طرح دفاعی جامع برای کل خط کاراکاس-لا گوایرا وجود دارد.»

او توضیح داد: «این طرح به تفصیل، خیابان به خیابان، محله به محله تعریف شده است. همه سلاح‌های سنگین و سیستم‌های موشکی عملیاتی خواهند شد.»

وی افزود: «به لطف این، ما آماده دفاع از خط کاراکاس-لا گوایرا و مناطق کوهستانی امتداد یافته تا کارائیب خواهیم بود.»

مادورو خاطرنشان کرد که این طرح توسط تیمی از کارشناسان تهیه نشده، بلکه توسط ساکنانی که بین پایتخت و منطقه ساحلی و در جوامع اطراف بندر لا گوایرا و فرودگاه بین‌المللی سیمون بولیوار، فرودگاه اصلی کشور، زندگی می‌کنند، تهیه شده است.

رئیس جمهور ونزوئلا به همه یادآوری کرد که واحدهای شبه‌نظامی ویژه که تحت پوشش نیروهای مسلح ملی بولیواری فعالیت می‌کنند و متشکل از غیرنظامیان (زن و مرد) هستند، آموزش نظامی دیده‌اند و در صورت لزوم آماده‌اند تا یک جنگ طولانی مدت را آغاز کنند.

در ماه اوت گذشته، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی مبنی بر افزایش استفاده از ارتش به بهانه «مبارزه با کارتل‌های مواد مخدر» در آمریکای لاتین صادر کرد.

در همین زمینه، واشنگتن از استقرار کشتی‌های جنگی و یک زیردریایی در سواحل ونزوئلا خبر داد، در حالی که «پیت هگست»، وزیر جنگ ایالات متحده، اظهار داشت که ارتش آماده عملیات، از جمله تغییر رژیم در ونزوئلا است.

وزیر جنگ آمریکا: هیچ خط قرمزی در مسئله ونزوئلا وجود ندارد

پیت هگست گفت که رئیس جمهور با ونزوئلا «بازی نمی‌کند» و در بحبوحه تشدید تنش‌ها با دولت نیکولاس مادورو، همه گزینه‌ها روی میز است.

هگست به رسانه‌های آمریکایی گفت که ترامپ در مورد موضع خود در مورد ونزوئلا «بسیار واضح» است و افزود: «رئیس جمهور ترامپ بازی نمی‌کند... و هیچ چیز در مورد ونزوئلا از روی میز برداشته نشده است.»

او تأیید کرد که دولت ایالات متحده معتقد است هرگونه تشدید یا اقدام علیه کاراکاس بر اساس «اطلاعات دقیق» و ارزیابی‌های جامع اطلاعاتی خواهد بود.

هگست بر توانایی‌های اطلاعاتی ایالات متحده تأکید کرد و گفت: «ما دقیقاً می‌دانیم چه کسی را هدف قرار می‌دهیم، چرا آنها را هدف قرار می‌دهیم و چه چیزی حمل می‌کنند. ایالات متحده می‌تواند سلول‌ها و کارتل‌های مواد مخدر را بهتر از هر کشور دیگری در جهان ردیابی و تعقیب کند.»

این اظهارات نشان دهنده آمادگی واشنگتن برای گسترش عملیات‌هایی است که ادعا می‌کند شبکه‌های قاچاق مواد مخدر مرتبط با عناصر درون نظام ونزوئلا را هدف قرار می‌دهد.

هگست فاش کرد که تعیین دولت نیکولاس مادورو به عنوان یک «سازمان تروریستی» از ۲۴ نوامبر اجرایی خواهد شد، تصمیمی که به گفته هگست، «مجموعه‌ای جدید از گزینه‌ها» را برای ایالات متحده در تعاملاتش با ونزوئلا باز می‌کند.

او تأکید کرد که این تعیین به دولت «ابزارهای اضافی» برای تشدید تحریم‌ها و گسترش دامنه هدف‌گیری قانونی و عملیاتی علیه نهادها و افراد مرتبط با کاراکاس می‌دهد.

وزیر جنگ ایالات متحده بار دیگر بر رد مشروعیت مادورو توسط واشنگتن تأکید کرد و اظهار داشت: «مادورو رهبر منتخب مشروع ونزوئلا نیست... او در مورد ترک قدرت به دولت قبلی دروغ گفت.»

وی ادعا کرد که رئیس جمهور ونزوئلا «در قاچاق مواد مخدر دست دارد و از قبل متهم شده است» و خاطرنشان کرد که این اتهامات ابزارهای اضافی را در اختیار دولت ایالات متحده قرار می‌دهد تا ترامپ را به «گزینه‌های جدید و قاطع» در برخورد با کاراکاس مجهز کند.


اخبار مرتبط
ادعای سی‌ان‌ان: مادورو شرط کناره گیری از قدرت را اعلام کرد
دوشنبه 1404/09/10 ساعت 08:33
ادعای سی‌ان‌ان: مادورو شرط کناره گیری از قدرت را اعلام کرد
یک منبع به شبکه سی‌ان‌ان مدعی شده که نیکلاس مادورو در گفت‌وگوهای غیررسمی با مقام‌های آمریکایی اعلام کرده آماده است طی 18 ماه از قدرت کنار برود. این اظهارات در حالی است که تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس با استقرار ناوهای آمریکایی و تهدیدهای جدید ترامپ شدت گرفته است.
دستور مادورو به ارتش و نیروهای مردمی برای دفاع از تأسیسات نفت و گاز
جمعه 1404/08/30 ساعت 21:19
دستور مادورو به ارتش و نیروهای مردمی برای دفاع از تأسیسات نفت و گاز
رئیس‌جمهور ونزوئلا در سخنانی با هشدار نسبت به تهدیدات خارجی، از همه نیروهای رسمی و غیررسمی خواست از موقعیت‌های راهبردی کشور به‌ویژه تأسیسات نفت و گاز حفاظت کنند.
آمریکا هنوز می‌تواند از رویارویی با ونزوئلا عقب‌نشینی کند
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 16:57
بلومبرگ:
آمریکا هنوز می‌تواند از رویارویی با ونزوئلا عقب‌نشینی کند
گاهی اوقات، رهبران به دلیل ترس از «از دست دادن آبرو» و همچنین هزینه‌های صرف‌شده—چه تجهیزات و چه خون سربازان—احساس می‌کنند عقب‌نشینی دشوار است. دولت‌های متوالی آمریکا می‌توانستند پس از اعزام مشاوران و تجهیزات به ویتنام، بی‌سروصدا عقب بنشینند.
واکنش کنایه‌آمیز رئیس‌جمهوری کلمبیا به حمله‌های آمریکا در کارائیب
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 14:37
واکنش کنایه‌آمیز رئیس‌جمهوری کلمبیا به حمله‌های آمریکا در کارائیب
رئیس‌جمهوری کلمبیا به دنبال حمله اخیر آمریکا به یک قایق مظنون به حمل مواد مخدر، بار دیگر حملات ارتش این کشور در کارائیب و اقیانوس آرام را مورد انتقاد قرار داد و تاکید کرد: فقط باید احساس نداشته باشید [تا از این فاجعه متاثر نشوید].
نظرات

آخرین اخبار
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند
انصارالله یمن: عراق به اجازه آمریکا نیاز ندارد
عراقچی به وزیر امور خارجه عربستان هشدار داد
معاریو: رویای عادی‌سازی روابط اسرائیل با عربستان فروریخته است
وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم
شروع مقتدرانه فوتسال ایران در جام ملت ها
تاکید پزشکیان در رسیدگی به خانواده‌ آسیب‌دیدگان و پیگیری برای تسریع در آزادی زندانیان
واکنش مجلس اعلای اسلامی عراق به مداخلات ترامپ
آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است
شرط جدید بخشش غیبت سربازی اعلام شد
کلاس‌های رسمی موتورسواری بانوان زیر نظر فدراسیون کلید خورد
المالکی: با مداخله آمریکا در امور داخلی عراق مخالفیم
آسیب 250 مدرسه در حوادث اخیر
مخالفت فرانسه با اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اولین نشانۀ شنیدن اعتراض، احساس تغییر در زبان حکمرانی ا‌ست
چراغ سبز ترامپ برای بازگشایی سفارت در ونزوئلا
تهران در انتظار بارش برف و باران و کاهش دما
اعلام قیمت‌های جدید ایران‌خودرو متوقف شد