×
بین الملل
شناسه خبر : 258344
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/30 ساعت 15:38
یونیسف: از زمان آتش‌بس غزه، روزانه 2 کودک کشته می‌شوند

یونیسف: از زمان آتش‌بس غزه، روزانه 2 کودک کشته می‌شوند

«ریکاردو پیرس»، سخنگوی یونیسف در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو توضیح داد که ده‌ها کودک نیز در همین مدت زخمی شده‌اند و خاطرنشان کرد که این بدان معناست که از زمان اجرای آتش‌بس، تقریباً هر روز دو کودک کشته شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: یونیسف اعلام کرد که از زمان آتش‌بس در غزه، حداقل ۶۷ کودک در حوادث مرتبط با درگیری شهید و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

 صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز جمعه اعلام کرد که از زمان اعلام آتش‌بس، حداقل ۶۷ کودک در حوادث مرتبط با درگیری در نوار غزه کشته شده‌اند و تاکید کرد که علیرغم آتش‌بس اعلام‌شده، تلفات همچنان ادامه دارد.

«ریکاردو پیرس»، سخنگوی یونیسف در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو توضیح داد که ده‌ها کودک نیز در همین مدت زخمی شده‌اند و خاطرنشان کرد که این بدان معناست که از زمان اجرای آتش‌بس، تقریباً هر روز دو کودک کشته شده‌اند.

چند روز پیش، یونیسف اعلام کرد که اسرائیل از ورود لوازم ضروری، از جمله واکسن و شیر خشک نوزاد، به غزه جلوگیری می‌کند و در نتیجه مانع از رسیدن سازمان‌های امدادی به نیازمندان در این منطقه جنگ‌زده می‌شود.

بیانیه‌های یونیسف در حالی منتشر می‌شود که سازمان ملل متحد هشدار می‌دهد که آتش‌بس بدون تضمین‌های واقعی برای حفاظت از غیرنظامیان، به ویژه کودکان و تحویل بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه بی‌اثر خواهد بود. اشغالگران اسرائیلی به حملات خود به نوار غزه ادامه می‌دهند و در نتیجه مفاد توافق آتش‌بس را نقض می‌کنند.

سازمان جهانی بهداشت: بهبودی کودکان غزه زمان زیادی طول خواهد کشید

«تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت که کودکان نوار غزه برای بهبودی از جنگ به زمان زیادی نیاز دارند. او روز پنجشنبه در پستی در پلتفرم X به مناسبت روز جهانی کودک، افزود: «کودکان غزه بالاخره پس از دو سال خشونت، لحظه‌ای از آرامش را تنفس می‌کنند.»

او خاطرنشان کرد که آتش‌بس شکننده به کودکان فرصتی برای نفس کشیدن، ارتباط برقرار کردن، بازی کردن و حتی شروع بهبودی داده است.

او افزود: «اما التیام آسیب‌ها، جراحات، غم و اندوه و دوران کودکی از هم پاشیده، زمان بسیار بیشتری خواهد برد.»

گبریسوس تاکید کرد که سازمان بهداشت جهانی از توانبخشی و بازسازی سیستم بهداشت و گسترش خدمات بهداشت روان برای کودکان در محل حمایت می‌کند.

او افزود: «در روز جهانی کودک، سازمان جهانی بهداشت خواستار احترام کامل به آتش‌بس است که منجر به صلح پایدار می‌شود.»

نماینده آمریکا در سازمان ملل: وضعیت غزه همچنان شکننده است

«مایک والتز»، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل گفت که آتش‌بس بین اسرائیل و حماس برقرار است، اگرچه وضعیت همچنان شکننده است. او این اظهارات را در حالی بیان کرد که از طرح صلح مورد حمایت ایالات متحده در بحبوحه نقض‌های مداوم اسرائیل در غزه دفاع می‌کرد.

والتز در مصاحبه‌ای با بلومبرگ در حاشیه مجمع اقتصادی جدید در سنگاپور گفت: «تاکنون، شکننده و دشوار است.»

او افزود: «آتش‌بس برقرار است، گروگان‌ها زنده آزاد شده‌اند و از همه مهم‌تر، ما به معنای واقعی کلمه هفته به هفته بقایای اجساد را دریافت می‌کنیم.»

شورای امنیت سازمان ملل متحد سه‌شنبه گذشته قطعنامه‌ای را تصویب کرد که طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را تایید می‌کرد.

والتز گفت آنچه ایالات متحده به سازمان ملل گفته این است که «همه می‌توانند در این طرح نقص‌هایی پیدا کنند»، اما هیچ‌کس نمی‌خواهد به جنگ بازگردد.

این در حالی است که منابع پزشکی فلسطینی صبح امروز -جمعه- اعلام کردند که یک مرد فلسطینی در خان یونس بر اثر آتش ارتش اشغالگر به شهادت رسید. یک منبع پزشکی در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس گزارش داد که یک فرد آواره پس از اصابت گلوله نیروهای اسرائیلی در خیابان التینا، جنوب شهر، جان خود را از دست داده است.

رسانه‌های فلسطینی نیز گزارش دادند که تانک‌های اسرائیلی به شدت به سمت محله قیزان نجار، در جنوب خان یونس، شلیک کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مدعی به شهادت رساندن پنج مبارز مقاومت در رفح (جنوب نوار غزه) شد. ارتش اسرائیل ادعا کرد که طبق بیانیه خود، این پنج مبارز به نیروهایش نزدیک شده و آنها را تهدید مستقیم کرده‌اند. موضوع مبارزان مقاومت فلسطینی که در داخل تونل‌های شهر ویران‌شده رفح گرفتار شده‌اند، اخیراً مورد توجه قرار گرفته و به محور تلاش‌ها برای انتقال به مرحله بعدی توافق آتش‌بس که از ۱۰ اکتبر به اجرا درآمد، تبدیل شده است.

سرنوشت مبارزان گرفتار در رفح به نقطه اختلاف بین اسرائیل و حماس تبدیل شده است.

گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی و اسرائیلی اشاره دارد که دولت ترامپ در حال اعمال فشار برای حل این مسئله به گونه‌ای است که تداوم آتش‌بس را تضمین کند.

عملیات تخریب و انفجار در همین حال، ارتش اشغالگر سحرگاه امروز مجموعه‌ای از حملات هوایی را آغاز کرد که با عملیات تخریب، گلوله‌باران توپخانه و تیراندازی سنگین همراه بود و چندین منطقه فراتر از آنچه که به عنوان خط زرد در نوار غزه شناخته می‌شود را هدف قرار داد.

ارتش اشغالگر در رفح (در جنوب نوار غزه)، حملات هوایی جدیدی را آغاز کرد و مناطق مختلف شهر را هدف قرار داد.

در ساعات اخیر روز پنجشنبه، نیروهای اشغالگر با قرار دادن بلوک‌های بتنی زرد در نزدیکی گورستان شجاعیه در محله تفاح، شرق شهر غزه، «منطقه زرد» (منطقه تحت کنترل خود در نوار غزه) را گسترش دادند. آنها همچنین عملیات تخریب را در نزدیکی منطقه سمری در همان محله انجام دادند.

این در حالی است که رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که اعضای گردان‌های القدس و کمیته مصری جستجوی جسد یک سرباز اسرائیلی را که در شمال اردوگاه پناهندگان النصیرات در مرکز نوار غزه نگهداری می‌شد، از سر گرفتند.

حماس روز سه‌شنبه از کشف جسد یک سرباز اسرائیلی خبر داد. این جسد در شرق محله شجاعیه در نوار غزه نگهداری می‌شد و در جریان عملیات جستجو و کاوش در داخل خط سبز پیدا شد.

حماس از طریق تلگرام اعلام کرد که مقدمات تحویل جسد به مقامات اسرائیلی در حال انجام است و تأکید کرد که ورود تجهیزات مهندسی و همراهی پرسنل گردان‌های عزالدین قسام توسط صلیب سرخ در طول عملیات جستجو در داخل خط سبز به طور قابل توجهی به یافتن سریع اجساد کمک کرده و منجر به کشف تعداد بیشتری شده است.

از طرفی‌، «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ اسرائیل اظهار داشت که ارتش در تلاش است تا آنچه را او به عنوان یک «شهر ترور» زیرزمینی ساخته شده توسط حماس در نوار غزه توصیف کرد، نابود کند و تاکید کرد که این تونل‌ها هدف اصلی نظامی در عملیات جاری در نوار غزه هستند.


نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران