×
بین الملل
شناسه خبر : 258268
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/30 ساعت 09:00
نتانیاهو: سفرم به نیویورک را لغو نمی‌کنم!

کشمکش نخست وزیر رژیم اسرائیل با شهردار مسلمان نیویورک؛

نتانیاهو: سفرم به نیویورک را لغو نمی‌کنم!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اظهارات شهردار جدید نیویورک درباره اجرای حکم بازداشت دادگاه لاهه علیه خود واکنش نشان داد و اعلام کرد که هیچ‌یک از سفرهایش به آمریکا را لغو نخواهد کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل : نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به سخنان «زهران ممدانی» شهردار جدید نیویورک مبنی بر اجرای حکم بازداشت دادگاه لاهه علیه او تاکید کرد که هیچ‌ یک از سفرهای خود را به آمریکا لغو نخواهد کرد.

به گزارش شبکه الحدث عربستان سعودی، «بنیامین نتانیاهو» در گفت‌ وگو با سکوی عبری «ابوعلی اکسپرس» در تلگرام، در واکنش به اظهارات زهران ممدانی شهردار جدید نیویورک که وعده داده در صورت ورود نتانیاهو به این شهر حکم بازداشت دادگاه کیفری بین‌المللی لاهه را اجرا خواهد کرد، گفت: «من هیچ سفری را لغو نمی‌کنم و به تهدیدها توجهی ندارم.»

ممدانی پیش‌تر در مصاحبه‌ها و پیام‌ هایی در شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام تاکید کرده بود که نیویورک باید به قوانین بین‌المللی پایبند باشد و در صورت حضور نتانیاهو در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، دستور بازداشت او را صادر خواهد کرد.

تشکیل کشور فلسطین، ایده ای غیر قابل برای رژیم اسرائیل

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این گفت وگو، تشکیل کشور مستقل فلسطین را ایده‌ای غیرقابل طرح خواند و افزود: «حتی در چارچوب تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی، این موضوع برای من مطرح نیست.»

این سخنان در حالی بیان شد که جامعه بین‌المللی به‌طور فزاینده‌ای بر راه‌حل دو دولتی تاکید دارد، اما رژیم اسرائیل با توسعه شهرک‌های غیرقانونی و اخراج فلسطینیان از اراضی کرانه باختری، اجرای آن را عملا" تضعیف کرده است.

نتانیاهو همچنین به ادامه تماس‌های سیاسی با عربستان برای پیشبرد روند عادی‌ سازی روابط اشاره کرد و گفت: «آنچه در ظاهر گفته می‌شود همیشه بازتاب‌دهنده آنچه در مذاکرات پشت‌پرده جریان دارد نیست».

در همین زمینه، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واشنگتن اعلام کرده بود که «ما خواهان پیوستن به توافق‌های ابراهیم هستیم، اما در چارچوبی که تضمین‌کننده راه‌حل دو دولتی و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای سال ۱۹۶۷ و صلح میان فلسطین و اسرائیل باشد.»

جنگ غزه و گذرگاه رفح

نتانیاهو با این ادعا که حمله ارتش اسرائیل به شهر غزه عامل تعیین‌ کننده در آزادی اسرای صهیونیست بود، افزود: مرحله خشونت‌آمیز جنگ پایان یافته، اما امکان بازگشت به نبرد در هر جبهه‌ای وجود دارد.

نخست وزیر رژیم اسرائیل درباره گذرگاه رفح نیز گفت: «این گذرگاه تنها برای خروج فلسطینیان از غزه و پس از پایان مرحله بازگرداندن اجساد اسیران صهیونیست باز خواهد شد.»

نتانیاهو از مصر خواست اجازه دهد فلسطینیان از طریق رفح غزه را ترک کنند.

فروش جنگنده‌های اف۳۵ به عربستان

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اعلام ترامپ مبنی بر فروش جنگنده‌های اف۳۵ به عربستان گفت: در تماس تلفنی با « مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا، آمریکا بار دیگر بر تعهد خود به حفظ برتری نظامی اسرائیل تاکید کرد.

پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان گفته بود که آمریکا جنگنده‌های اف۳۵، مشابه آنچه اسرائیل در اختیار دارد را به عربستان خواهد فروخت.

پیس از این اظهارات رئیس جمهور آمریکا، تحلیلگران رژیم اسرائیل هشدار دادند که این اقدام می‌تواند برتری هوایی اسرائیل در منطقه را تهدید کند.

در این زمینه، «مایک هکابی» سفیر آمریکا در تل آویو گفت: «اسرائیل می‌داند که قوانین آمریکا، دولت این کشور را ملزم می‌کند تا برتری نظامی اسرائیل در زمینه دفاع و تسلیحات حفظ شود.»


اخبار مرتبط
نتانیاهو: اسرائیل مسئول امنیت خود است
یکشنبه 1404/09/02 ساعت 15:22
نتانیاهو: اسرائیل مسئول امنیت خود است
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در توجیه اقدامات این رژیم در نقض مکرر آتش‌بس در غزه ادعا کرد که «اسرائیل مسئول امنیت خود است و برای تصمیم‌گیری منتظر موافقت یا اجازه هیچ طرف دیگری نیست.»
بنت، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات فراخواند
جمعه 1404/08/30 ساعت 20:41
بنت، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات فراخواند
نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، ساکنان فلسطین اشغالی را به تجمع علیه نتانیاهو در اعتراض به تشکیل نمایشی کمیته بررسی هفت اکتبر دعوت کرده است.
خشم کویت از سفر نتانیاهو به جولان
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 18:54
خشم کویت از سفر نتانیاهو به جولان
وزارت خارجه کویت به بازدید نتانیاهو و تنی چند از مقامات رژیم صهیونیستی از مناطق اشغال شده در سوریه واکنش نشان داد و آن را به شدت محکوم کرد.
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
چهارشنبه 1404/08/14 ساعت 22:22
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
انتخاب شهردار مسلمان نیویورک باعث خشم و واکنش تند صهیونیست‌ها نسبت به این انتخاب شده است. در ادامه واکنش ها، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: انتخاب زهران ممدانی ‘لکه ننگ ابدی’ است.
نظرات

آخرین اخبار
پایان خونین یک بحث خانوادگی؛ جاده کاشان قربانگاه پدر و مادر شد
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 18 خرداد 1405 ؛ ریزش اونس جهانی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیام معنادار ماسک در اوج جنگ؛ اعتراف به پیوند باستانی ایران و تنگه هرمز
بازگشت حجاج ایرانی با وجود محدودیت آسمانی ادامه دارد/ فرودگاه مشهد جایگزین تهران شد
بیت‌کوین پس از سقوط، دوباره اوج گرفت
یکشنبه شب؛ ساعت منطقه به وقت جدیدی تنظیم شد
مرگ فروشنده پرافتخارترین بازسازی تاریخ جوایز تونی شد
ترامپ علیه فدرال رزرو؛ جنگ نرخ بهره بالا گرفت
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟
کایا کالاس خواستار خویشتنداری طرف‌ها در خاورمیانه شد
بازتاب گسترده‌ حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های آسیایی
نگرانی کانادا و انگلیس از بالا رفتن درگیری در منطقه
تماس تلفنی وزیر خارجه قطر با ایران و عربستان برای مهار تنش در منطقه
دولت مجوز صادرات تخم‌مرغ را صادر کرد
اعتراف مقام سابق صهیونیستی: قدرت نظامی ایران همچنان در اوج است
عملیات نصر علیه پایگاههای نوآتیم و تلنوف؛ سپاه: تجاوز دشمن به صنایع پتروشیمی پاسخ داده شد
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 3 استان
وقوع حمله با سلاح سرد در قدس
اسرائیل از شناسایی یک شبکه جاسوسی ایرانی خبر داد
خوزستان به رنگ قرمز درآمد؛ هشدار جدی به ساکنان کارون و بهبهان
لیست رسمی تیم‌های مجاز ایران در آسیا اعلام شد؛ چه کسی جای سپاهان را گرفت؟
بازگشت نفت به اوج؛ برنت 96 دلاری شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
ممنوعیت دریانوردی رژیم اسرائیل در دریای سرخ/تل‌آویو:یمن تنگه باب المندب را وارد درگیری کرد
هشدار؛ خلیج فارس در سواحل بوشهر طوفانی و مواج است
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
غافلگیری تهرانی‌ها با هوای خوب؛ پایتخت روی دورِ قابل قبول
اعلام شنیده شدن انفجارهای قوی در عربستان/منبع آگاه: کار ایران نبود
بدعت خطرناک در فوتبال؛ سیاسی‌سازی جام جهانی توسط کاخ سفید
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 18 خرداد 1405
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405
اتفاقی که واشنگتن را لرزاند؛ سفر مخفیانه یا اتحاد آشکار شی و کیم
حمله نتانیاهو به ایران، چالش بزرگ ترامپ
مدل‌ هاروارد در مذاکرات هسته‌ای
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 خرداد 1405+ زمان پخش
تنهایی ژئوپلیتیک سرنوشت یا انتخاب؟
تمرین ویژه بازیکنان فوتبال ایران برای سازگاری /برخورد صمیمانه مردم مکزیک با ملی پوشان
دورنمای آتش‌بس و جنگ 100 روزه
دوفوریتی | برای محیط زیست ایران امانت دار خوبی نبودیم