×
بین الملل
شناسه خبر : 258171
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 16:22
بن‌ سلمان از ترامپ تضمین تشکیل کشور فلسطین را خواسته است

رسانه عبری:

بن‌ سلمان از ترامپ تضمین تشکیل کشور فلسطین را خواسته است

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت که «محمد بن‌ سلمان»، ولیعهد عربستان پس از دیدارش با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، انتظار دارد واشنگتن به‌طور رسمی تضمین دهد که مذاکرات جدی برای تشکیل کشور فلسطینی آغاز شود و طی پنج سال خاتمه یابد.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک روزنامه عبری فاش کرد که ولیعهد سعودی در جریان دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا خواستار تضمینی برای تشکیل کشور فلسطین شده است.

  روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت که «محمد بن‌ سلمان»، ولیعهد عربستان پس از دیدارش با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، انتظار دارد واشنگتن به‌طور رسمی تضمین دهد که مذاکرات جدی برای تشکیل کشور فلسطینی آغاز شود و طی پنج سال خاتمه یابد.

بر اساس گزارش الحدث، این روزنامه عبری همچنین فاش کرد، محمد بن ‌سلمان در واشنگتن تأکید کرده که هیچ نیروی عربی یا اسلامی در نیروی بین‌المللی پیشنهادی برای غزه حضور نخواهد داشت، زیرا سربازان مسلمان نه با جنبش حماس می‌جنگند، نه در راستای اجرایی شدن خلع سلاح آن فعالیت می‌کنند.

طبق نوشته این روزنامه عبری، این موضع‌گیری، بیانگر برداشت جدید عربستان از نقش منطقه در مقدمات و مراحل پس از جنگ است.

یدیعوت آحارونوت در ادامه گزارش خود، سفر ولیعهد سعودی به واشنگتن را سفر پیروزی و بیانگر نقطه عطفی در عربستانِ پس از چشم‌انداز ۲۰۳۰ و در معادلات نفوذ آمریکا در منطقه غرب آسیا توصیف کرد.

طبق نوشته این روزنامه صهیونیستی، جاه‌طلبی‌های محمد بن سلمان فراتر از روابط دوجانبه است و شامل ترسیم مجدد موقعیت عربستان، نحوه تعامل با رژیم صهیونیستی و توازن‌های منطقه‌ای به‌طور کامل می‌شود.

در نشست اخیر محمد بن ‌سلمان و دونالد ترامپ، دو طرف در خصوص فروش جنگنده‌های پیشرفته F-۳۵ به عربستان و نیز مذاکرات پیوستن ریاض به «توافق‌نامه ابراهیم» و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی رایزنی کردند.

دونالد ترامپ در دفتر کار خود، بار دیگر بر «رابطه درازمدت و مثبت» با ولیعهد سعودی تاکید کرد و «اقدام تعجب‌آور و شگفت‌انگیز» بن‌ سلمان در حوزه حقوق بشر را ارج نهاد.

در مقابل، ولیعهد عربستان نیز نقش رئیس‌جمهور آمریکا را در «حفظ صلح جهانی» ستود.

محمد بن سلمان همچنین اعلام کرد که سرمایه‌گذاری‌های آینده عربستان در آمریکا از ۶۰۰ میلیارد دلار به یک تریلیون دلار افزایش خواهد یافت.

دونالد ترامپ نیز در مقابل تاکید کرد که ریاض جنگنده‌های F-۳۵ را با همان نمونه‌ای که در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دارد، دریافت خواهد کرد و عربستان را «هم‌پیمانی عالی همانند اسرائیل» توصیف کرد.

این روزنامه عبری همچنین فاش کرد که این معامله نگرانی عمیقی در داخل موسسه امنیتی رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است، زیرا احتمال دارد منجر به پایان برتری هوایی اسرائیل در منطقه شود.

روزنامه یدیعوت آحارونوت همچنین نوشت که ولیعهد عربستان به واشنگتن رفته بود تا پرونده تضمین‌های امنیتی آمریکا را نیز به سرانجام برساند؛ این در حالیست که دونالد ترامپ اعلام کرده که توافق دفاعی با ریاض حاصل شده و کاخ سفید نیز از تصویب فروش حدود ۳۰۰ تانک آمریکایی به عربستان خبر داده است.

محمد بن سلمان در خصوص احتمال پیوستن عربستان به توافق‌های ابراهیم نیز تصریح کرده که ریاض به این امر تمایل دارد، اما این مسأله را مشروط به قدم برداشتن در مسیر تضمین‌شده برای تشکیل کشور فلسطین دانست.

وی در پایان بر راهکار تشکیل دو دولتی برای تحقق صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها تأکید کرد.


نظرات

آخرین اخبار
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
سفیر جدید عراق: توسعه روابط با تهران در دستور کار بغداد است
الجزیره انگلیسی: ایران دست بالاتر را در تنگه هرمز دارد
مراسم بزرگداشت امام مجاهد شهید در مصلای تهران سه شنبه 23 تیرماه برگزار می شود
روسیه و چین رزمایش‌های دریایی برگزار می کنند
اوسمار سرمربی یک تیم جدید شد
وضعیت اضطراری در جنوب؛ از انفجار در بندرعباس و بوموسی تا حملات متقابل در کویت و قشم
آتش‌سوزی گسترده در نهالستان اهواز؛ 25 هکتار طعمه حریق شد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند
وزارت صمت ثبت‌نام‌های راکد را حذف می‌کند
رسانه‌های عبری از تعیین زمان انتخابات کنست خبر دادند
ادعای جنجالی پدر مهاجم نروژی؛ انگلیس با کمک داور صعود کرد
بازیکن سابق پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
البرز زیر آتش گرما؛ اشتهارد گرم‌ترین شهر استان شد
هشدار گرمای شدید هوا در 3 استان در دو روز آینده/ پیش بینی بارش‌های موسمی
اف‌بی‌آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد
حمایت رسمی یمن از ایران در برابر تجاوزات آمریکا
برنامه فیفا درباره افزایش تیم‌های جام جهانی به 64 تیم چیست؟
جهان در حال کاهش وابستگی راهبردی به آمریکاست
هدف جدید واشنگتن مهار ایران در تنگه هرمز است
سی‌ان‌ان گزارش داد: تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز کاهش یافته‌است
حریق جنگل‌های ارمند چهارمحال و بختیاری 20 هکتار را درگیر کرد
ثبت‌نام کنکور ارشد علوم پزشکی از چه زمانی آغاز می شود؟
عراقچی: ایران قاطعانه از لبنان حمایت می‌کند
هشدار شهرداری غزه؛ آوار و زباله‌ها به کانون تکثیر آفات تبدیل شده‌اند
پرچم آمریکا در کاخ سفید به حالت نیمه افراشته درآمد
هشدار نارنجی هواشناسی برای بوشهر؛ موج گرمای شدید در راه است
پاداش و پرچمداری کاروان ایران روی میز هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک
فشارها بر معاون ترامپ به دلیل مذاکرات با ایران
تاکید رئیس جمهور بر تقویت تاب‌آوری ملی و مشارکت عمومی در تداوم اداره کشور
فلای‌دبی پس از 14 سال پرواز به حلب را از سر گرفت
اطلاعیه جدید درباره پرداخت خسارت پرواز اوکراین؛ بازماندگان اقدام کنند
نگرانی پاکستان از تحولات منطقه‌
روایت ترامپ درباره ساعات پیش از مرگ گراهام
نمایش «هری‌پاتر» به کارگردانی شایان بهمنی تمدید شد
بلومبرگ: تنگه هرمز در کنترل ایران است
هزینه بیمه کشتی‌ها در تنگه هرمز بالا رفت
زمان برگزاری یکصد و پنجاهمین حراج شمش طلا اعلام شد+ جزئیات
آتش‌سوزی مرگبار در اسپانیا مهار شد
آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت امیر پیشین قطر
رسانه‌های ترکیه: سناتور آمریکایی از نزدیک‌ترین حامیان رژیم اسرائیل بود
اکران 4 فیلم جدید و نمایش مسابقات فوتبال در سینماها تصویب شد
ترامپ ادعا کرد: تنگه هرمز باز است!
نوراینفو | کارمندان پشت میز نشین را چه خطراتی تهدید می کند؟
نخست وزیر اوکراین استعفا کرد
هواشناسی یزد هشدار داد؛ وزش باد شدید و گردوغبار در راه استان
نوراینفو | چگونه از آفتاب‌سوختگی در روزهای گرم تابستان پیشگیری کنیم؟
مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟