×
بین الملل
شناسه خبر : 258140
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 14:10
واکنش ترامپ به کاهش محبوبیت در بین مردم آمریکا

واکنش ترامپ به کاهش محبوبیت در بین مردم آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پس از کاهش شدید محبوبیتش به 38 درصد، در سخنرانی‌ای اعتراف کرد که مشکلاتی از جمله مخالفت‌های محافظه‌کاران با سیاست‌های مهاجرتی و تورم بر جایگاهش تأثیر گذاشته است، اما ادعا کرد که ارقام نظرسنجی‌اش نزد افراد باهوش همچنان بالا است.

نورنیوز -گروه بین الملل : ترامپ پس از سقوط محبوبیتش به ۳۸ درصد، علت را مخالفت محافظه‌کاران با سیاست مهاجرتی‌اش و تورم دانست. او دموکرات‌ها را مقصر گرانی معرفی کرد و ادعا کرد تورم «طبیعی» رو به ‌کاهش است.

 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه کاری کرد که به ندرت انجام می‌دهد؛ او اعتراف کرد که ارقام نظرسنجی‌هایش پایین آمده است.

ترامپ که به‌دلیل سوءمدیریت در بحث هزینه بالای زندگی در آمریکا و تحقیقات درباره «جفری اپستین»، مجرم جنسی، تحت فشار است، در سخنرانی پرشورش برای رهبران تجاری و مقام‌های عربستان سعودی، به مشکلاتش با پایگاه سیاسی خود اشاره کرد.

طبق نظرسنجی رویترز - ایپسوس در این هفته، میزان محبوبیت او به ۳۸ درصد سقوط کرده که پایین‌ترین رقم از زمان بازگشت او به دفتر ریاست‌جمهوری است.

او در واشنگتن گفت: «بنابراین ارقام نظرسنجی‌ام پایین آمده، اما نزد آدم‌های باهوش خیلی بالا رفته است!»

به گفته ترامپ، جایگاهش به‌خاطر برخی متحدان محافظه‌کار آسیب دیده که با نظر او درباره نیاز به برخی کارگران خارجی ماهر برای توسعه صنایع حیاتی در داخل مخالفت می‌کنند.

ترامپ گفت: «من همیشه کمی فشار از طرف مردم خودم تحمل می‌کنم؛ کسانی که مرا دوست دارند و من هم آن‌ها را دوست دارم. آن‌ها معمولاً راست میانه‌اند، راست‌گرا. گاهی هم خیلی راست.»

به گزارش خبرگزاری رویترز، برخی محافظه‌کاران مهاجرت را مقصر می‌دانند که شغل‌های شهروندان آمریکایی را می‌گیرد، دستمزدها را پایین نگه می‌دارد و فرصت رقابت در صنایع در حال رشد سریع از جمله تولیدات پیشرفته را از آمریکایی‌ها می‌گیرد.

ترامپ که خود معمولاً یک چهره سخت‌گیر در موضوع مهاجرت است، می‌گوید کارگران خارجی به آموزش کارگران آمریکایی برای مشاغل آن صنایع کمک می‌کنند.

رئیس جمهور آمریکا درباره متحدانش گفت: «آن‌ها میهن‌دوستانی باورنکردنی هستند، اما فقط نمی‌فهمند که مردم ما باید آموزش ببینند. این کاری است که آن‌ها هرگز انجام نداده‌اند.»

نظرسنجی‌های رویترز - ایپسوس به‌طور مداوم نشان می‌دهد میزان رضایت مردمی از ترامپ در میان آمریکایی‌های دارای تحصیلات دانشگاهی کمتر از کسانی است که دانشگاه را تمام نکرده‌اند. در نظرسنجی این هفته، تنها ۳۳ درصد از افراد دارای مدرک دانشگاهی عملکرد ترامپ را تأیید کردند، در حالی‌که ۴۲ درصد از افراد بدون مدرک دانشگاهی از او رضایت داشتند.

ترامپ همچنین به موضوع تورم پرداخت؛ مسئله‌ای که برای رأی‌دهندگان بسیار مهم است و در آن نمره پایینی به او می‌دهند.

طبق نظرسنجی رویترز - ایپسوس، فقط ۲۶ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند ترامپ در مدیریت هزینه‌های زندگی عملکرد خوبی دارد.

ترامپ تقصیر تورم را به گردن دموکرات‌ها انداخت و در سخنانی غیرعادی و عجیب افزود: «حالا ما تورمی زیبا و طبیعی داریم! و طی چند ماه آینده کمی بیشتر پایین خواهد آمد.»

 


نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند
آمریکا60 نهاد، شخص و کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد
گزارش تصویری | دیدار عاصم منیر با دکتر قالیباف
مخبر: در صورت تداوم محاسبات غلط دشمن، پاسخ ما قاطع‌تر از قبل خواهد بود
مرزداران سیستان و بلوچستان محموله سلاح قاچاق را کشف کردند
یکهزار و سیصدوبیست کارخانه کشور در جنگ آسیب دیدند
تراکتور 1 پرسپولیس 0؛ رستگاری تبریزی‌ها در دقیقه 90
اروپا برای جشن استقلال آمد یا تمدید جنگ اوکراین
پوتین بر گسترش روابط روسیه و هند تأکید کرد
دبیرکل سازمان ملل: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است
قالیباف به عاصم منیر: آمریکا با بدعهدی مانع ثبات منطقه شد
سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران یعنی ضربات به منافع آمریکا
رایزنی اردوغان و داسیلوا درباره توسعه روابط ترکیه و برزیل
پیشنهاد شهرداری تهران برای شناورسازی ساعات اداری در مهر 1405
پروفسور آمریکایی: تحریم‌های اقتصادی به‌تنهایی در جنگ‌های بزرگ به پیروزی منجر نشده‌اند
آنتونیو کوستا: اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را تشدید می‌کند
ترامپ: تعرفه واردات خودرو و فولاد از کانادا از 2027 به 50 درصد می‌رسد
حماس: جنایات شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری نتیجه‌ای نخواهد داشت
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه 3 شهریور
برنامه‌های جدید بنیاد ملی نخبگان برای جذب و نگهداشت نخبگان
فرسایش توان ارتش اسرائیل در پی افزایش درگیری‌ها در کرانه باختری
بهروزآذر: برخورد سلبی با زنان راه‌حل مسائل فرهنگی نیست
حمله موشکی یمن به نفتکش سعودی
تحریم ایران از سوی کشورهای خلیج فارس به هر دو طرف آسیب می‌زند
جوزف عون: وحدت ملی لبنان قدرتمندترین سپر در برابر تجاوزات است
عارف: رئیس مجلس قول داده طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان در کشور» از دستور کار خارج شود
بازگشت سبز بورس تهران؛ صعود شاخص‌ها در پی افزایش انتظارات تورمی
جنگ اقتصادی میدان نبرد اصلی؛ اعلام آمادگی سپاه برای همکاری راهبردی با دولت
اصلاح آیین‌نامه اسقاط خودرو؛ گام مهم مجلس برای مقابله با آلودگی هوا
نایب‌قهرمانی تیم والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
همزمان با هفته دولت؛ بهره برداری چهار هزار و 198 واحد نهضت ملی مسکن در قم
پیش بینی بورس فردا سه شنبه 3 شهریور
نتایج نظرسنجی انتخابات اسرائیل اعلام شد؛ پیشتازی رقیب نتانیاهو
راهکارهای طلایی برای نجات مواد غذایی یخچال در زمان قطعی برق
بسته حمایتی ویژه صنایع آسیب‌دیده ابلاغ شد
ایران و ازبکستان؛ دیدار دوستانه در 2 مهر
مفتی سابق سوریه به حبس ابد محکوم شد
پایان حضور ائتلاف آمریکا در عراق؛ حاکمیت کامل در 30 سپتامبر
هشدار درباره یک بحران ملی؛ ایران برای موج سالمندی آماده نیست
هشدار مهم درباره قیمت طلا؛ احتمال ریزش قیمت در روزهای آینده
جنگ اقتصادی با ایران؛ پروژه نجات کارنامه بسنت؟
اتفاق متفاوت در بازداشتگاه اوین؛ دفاع مجازی یک دانشجوی ارشد از پایان‌نامه
هشدار هلال‌احمر درباره غرق‌شدگی؛ کدام استان‌ها بیشترین حادثه آبی را دارند؟
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری تهران و مشهد +لینک ثبت‌نام
کیف پول ایران جایگزین کارت‌به‌کارت می‌شود؟ جزئیات طرح جدید بانک مرکزی
قیمت افغانی امروز 2 شهریور 1405؛ هر افغانی وارد کانال 3 هزار تومان شد
جنایت خانوادگی در تهران؛ پسر جوان به قتل پدرش با 5 ضربه چاقو اعتراف کرد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 2 شهریور 1405؛ جهش 12.5 میلیونی سکه در 2 روز
نورنما | ربات انسان نما رکوردهای انسان را زد!
جنگ رسانه‌ای استقلال و پرسپولیس؛ چرا دوتیم به جان هم افتادند؟