×
بین الملل
شناسه خبر : 258140
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 14:10
واکنش ترامپ به کاهش محبوبیت در بین مردم آمریکا

واکنش ترامپ به کاهش محبوبیت در بین مردم آمریکا

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پس از کاهش شدید محبوبیتش به 38 درصد، در سخنرانی‌ای اعتراف کرد که مشکلاتی از جمله مخالفت‌های محافظه‌کاران با سیاست‌های مهاجرتی و تورم بر جایگاهش تأثیر گذاشته است، اما ادعا کرد که ارقام نظرسنجی‌اش نزد افراد باهوش همچنان بالا است.

نورنیوز -گروه بین الملل : ترامپ پس از سقوط محبوبیتش به ۳۸ درصد، علت را مخالفت محافظه‌کاران با سیاست مهاجرتی‌اش و تورم دانست. او دموکرات‌ها را مقصر گرانی معرفی کرد و ادعا کرد تورم «طبیعی» رو به ‌کاهش است.

 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه کاری کرد که به ندرت انجام می‌دهد؛ او اعتراف کرد که ارقام نظرسنجی‌هایش پایین آمده است.

ترامپ که به‌دلیل سوءمدیریت در بحث هزینه بالای زندگی در آمریکا و تحقیقات درباره «جفری اپستین»، مجرم جنسی، تحت فشار است، در سخنرانی پرشورش برای رهبران تجاری و مقام‌های عربستان سعودی، به مشکلاتش با پایگاه سیاسی خود اشاره کرد.

طبق نظرسنجی رویترز - ایپسوس در این هفته، میزان محبوبیت او به ۳۸ درصد سقوط کرده که پایین‌ترین رقم از زمان بازگشت او به دفتر ریاست‌جمهوری است.

او در واشنگتن گفت: «بنابراین ارقام نظرسنجی‌ام پایین آمده، اما نزد آدم‌های باهوش خیلی بالا رفته است!»

به گفته ترامپ، جایگاهش به‌خاطر برخی متحدان محافظه‌کار آسیب دیده که با نظر او درباره نیاز به برخی کارگران خارجی ماهر برای توسعه صنایع حیاتی در داخل مخالفت می‌کنند.

ترامپ گفت: «من همیشه کمی فشار از طرف مردم خودم تحمل می‌کنم؛ کسانی که مرا دوست دارند و من هم آن‌ها را دوست دارم. آن‌ها معمولاً راست میانه‌اند، راست‌گرا. گاهی هم خیلی راست.»

به گزارش خبرگزاری رویترز، برخی محافظه‌کاران مهاجرت را مقصر می‌دانند که شغل‌های شهروندان آمریکایی را می‌گیرد، دستمزدها را پایین نگه می‌دارد و فرصت رقابت در صنایع در حال رشد سریع از جمله تولیدات پیشرفته را از آمریکایی‌ها می‌گیرد.

ترامپ که خود معمولاً یک چهره سخت‌گیر در موضوع مهاجرت است، می‌گوید کارگران خارجی به آموزش کارگران آمریکایی برای مشاغل آن صنایع کمک می‌کنند.

رئیس جمهور آمریکا درباره متحدانش گفت: «آن‌ها میهن‌دوستانی باورنکردنی هستند، اما فقط نمی‌فهمند که مردم ما باید آموزش ببینند. این کاری است که آن‌ها هرگز انجام نداده‌اند.»

نظرسنجی‌های رویترز - ایپسوس به‌طور مداوم نشان می‌دهد میزان رضایت مردمی از ترامپ در میان آمریکایی‌های دارای تحصیلات دانشگاهی کمتر از کسانی است که دانشگاه را تمام نکرده‌اند. در نظرسنجی این هفته، تنها ۳۳ درصد از افراد دارای مدرک دانشگاهی عملکرد ترامپ را تأیید کردند، در حالی‌که ۴۲ درصد از افراد بدون مدرک دانشگاهی از او رضایت داشتند.

ترامپ همچنین به موضوع تورم پرداخت؛ مسئله‌ای که برای رأی‌دهندگان بسیار مهم است و در آن نمره پایینی به او می‌دهند.

طبق نظرسنجی رویترز - ایپسوس، فقط ۲۶ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند ترامپ در مدیریت هزینه‌های زندگی عملکرد خوبی دارد.

ترامپ تقصیر تورم را به گردن دموکرات‌ها انداخت و در سخنانی غیرعادی و عجیب افزود: «حالا ما تورمی زیبا و طبیعی داریم! و طی چند ماه آینده کمی بیشتر پایین خواهد آمد.»

 


نظرات

آخرین اخبار
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
نصیرزاده: محرومیت بیرانوند ربطی به جام جهانی ندارد
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
وضعیت قرمز هوای تهران
عارف در سازمان اداری و استخدامی: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار دولت قرار دارد
ترامپ میان سه گزینه دشوار در قبال ایران گرفتار است
پزشکیان در دیدار با زاکانی بر ضرورت بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو