×
اقتصادی
شناسه خبر : 258102
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 11:07
ابر پروژه بزرگراه چالوس– رامسر کلید خورد

ابر پروژه بزرگراه چالوس– رامسر کلید خورد

معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که بزرگراه چالوس–رامسر به عنوان یک ابرپروژه، نیازمند تعیین تکلیف نهایی در سطح هیأت وزیران است. همچنین بانک‌ها برای تشکیل کنسرسیوم مالی اعلام آمادگی کرده‌اند و امید است که این پروژه در سال 1404 نهایی و در سال 1405 به مرحله اجرایی برسد.

نورنیوز - گروه اقتصادی : معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بزرگراه چالوس–رامسر یک ابرپروژه به حساب می‌آید، گفت‌: به همین دلیل تعیین تکلیف نهایی این طرح باید در سطح هیات وزیران انجام شود؛ در عین حال اکنون بانک‌ها برای تشکیل کنسرسیوم مالی اعلام آمادگی داشتند و سهم دولت، پیمانکاران و منابع مولدسازی نیز برای پیشبرد طرح پیش‌بینی شده است.

هوشنگ بازوند روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های راه‌سازی تنکابن درباره طرح آزادراهی چالوس به رامسر به خبرنگاران گفت: این آزادراه از ابرپروژه‌های کشور به حساب می‌آید. اکنون بانک‌ها برای تشکیل یک کنسرسیوم اعلام آمادگی کرده‌اند؛ به‌طوری که ۴۰ درصد سهم دولت، ۲۰ درصد سهم پیمانکاران و حدود ۲۰ درصد از طریق مولدسازی تأمین خواهد شد. به دلیل ابعاد گسترده پروژه، تصمیم‌گیری نهایی باید در سطح هیأت وزیران انجام شود.

وی یادآورشد: با حمایت‌های نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی، امیدواریم طی هفته‌های آینده مذاکرات با بانک‌ها نهایی شود. چشم‌انداز بسیار امیدوارکننده است و تلاش می‌کنیم این پروژه در سال ۱۴۰۴ تعیین تکلیف و در سال ۱۴۰۵ وارد فاز اجرایی شود.

این مقام مسوول پیرامون احداث کنارگذر عباس‌آباد و کنارگذر نشتارود افزود: در جریان پیگیری و هماهنگی‌هایی که سیدشمس‌الدین حسینی نماینده مردم منطقه با سازمان برنامه و بودجه انجام داد، مقرر شد این طرح‌ها با مشارکت شهرداری‌ها انجام تا نگرانی‌های مردم در خصوص ترافیک و عبور در محدوده شهری برطرف شود.

وی همچنین پروژه تنکابن–قزوین–الموت را از دیگر طرح‌های دارای اهمیت و ملی توصیف کرد و گفت: اکنون بخش زیادی از عملیات در استان قزوین انجام شده، اما دو قطعه به‌ویژه قطعات ۵ و ۶ در مازندران است که قطعه ۵ در حال اجراست و قطعه ۶ باقی مانده است.

بازوند ادامه داد: امروز تصمیم گرفتیم قطعه ۶ به طول حدود ۱۷ کیلومتر به پیمان‌سپاری برسد. برنامه‌ریزی شده که تا بهمن‌ماه ۱۴۰۴ پیمانکار انتخاب شود و عملیات اجرایی این قطعه نیز همان زمان آغاز شود. با توجه به پیشرفت سایر قطعات، این اقدام می‌تواند امیدواری خوبی برای مردم منطقه ایجاد کند.

شهر تنکابن در غرب استان مازندران قرار دارد

به گزارش ایرنا، آزاد راه چالوس - رامسر در مسیر کناره ۹۲ کیلومتر طول دارد که غرب مازندران با اجرای این طرح ملی برای همیشه با معضل مهم ترافیک در این منطقه گردشگرپذیر کشور تعدیل خواهد شد.

در سال های اخیر به منظور تسریع در آغاز عملیات اجرایی فرآیند تأمین مالی پروژه آزادراه چالوس- رامسر، با صدور مجوز به وزارت راه و شهرسازی برای انعقاد قرارداد با "شرکت احداث، نگهداری، بهره برداری و انتقال آزادراه چالوس - رامسر" به سهامداری کنسرسیوم بانک‌های مسکن، ملی، ملت، تجارت، صادرات، سینا، کارآفرین و گروه کاپداج (شامل شرکت‌های پرلیت، استراتوس، جهان پارس، آبادراهان پارس و دیداس) موافقت شده بود.

غرب مازندران ۲۱ شهر، هزار و ۱۵۰ روستا و هفت شهرستان و افزون بر یک میلیون نفر جمعیت دارد.

نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن و رامسر در غرب مازندران واقع شدند که سالانه پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است که ترافیک یکی از بغرنج ترین مساله این منطقه از ادوار گذشته تاکنون بوده است


نظرات

آخرین اخبار
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی