×
بین الملل
شناسه خبر : 258076
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 09:42
انتقاد تند روسیه از رویکرد غرب در قبال برنامه هسته‌ای ایران

انتقاد تند روسیه از رویکرد غرب در قبال برنامه هسته‌ای ایران

نمایندگی روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با انتقاد از تروئیکای اروپایی و آمریکا، رویکرد آنان را در قبال برنامه هسته‌ای ایران مخرب خواند و بر ضرورت همکاری سازنده میان آژانس و تهران تأکید کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل : نمایندگی روسیه در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با انتقاد از رویکرد تروئیکای اروپایی و آمریکا در قبال ایران، گفت: واقعیت‌های گزارش مدیرکل اهمیتی ندارد؛ آنها اهداف مخرب خود را علیه ایران و در چارچوب شورای حکام دنبال می‌کنند.

هیأت نمایندگی فدراسیون روسیه در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که گزارش اخیر مدیرکل آژانس درباره «توافق‌نامه پادمانی ان‌پی‌تی با جمهوری اسلامی ایران» حاوی هیچ‌گونه درخواست برای اقدام فوری یا صدور قطعنامه نیست.
در بیانیه روسیه آمده است: «ما در گزارش مدیرکل هیچ نکته‌ای نیافتیم که بتوان آن را به‌عنوان درخواست برای دستورالعمل‌های جدید یا اقدامات اضطراری، از جمله تصویب قطعنامه، تفسیر کرد. همچنین چنین درخواستی از سوی مدیرکل مطرح نشد.»

این هیأت افزود: «برعکس، گزارش نشان می‌دهد که آژانس و ایران حتی در شرایط بسیار دشوار کنونی توانسته‌اند زمینه‌های مشترکی برای ادامه اجرای پادمان‌ها بیابند. در دوره گزارش، تهران به بازرسان آژانس اجازه دسترسی به سایت‌هایی را داد که تحت تأثیر حملات غیرقانونی و بی‌دلیل آمریکا و اسرائیل در ماه ژوئن قرار نگرفته بودند. گزارش همچنین تأکید دارد که شرایط دشوار پس از این حملات، همکاری سازنده ایران و آژانس را برای اجرای تعهدات پادمانی ضروری کرده و ایران روند همکاری را آغاز کرده است.»

نمایندگی روسیه با اشاره به کشورهای ارائه‌دهنده قطعنامه اخیر ضدایرانی در شورای حکام شامل بریتانیا، آلمان، آمریکا و فرانسه تصریح کرد: «برای این چهار کشور، واقعیت‌های گزارش اهمیتی ندارد؛ آنها اهداف مخرب خود را علیه ایران و در چارچوب شورای حکام دنبال می‌کنند.»
این بیانیه همچنین یکی از «نواقص جدی» گزارش گروسی را فقدان محکومیت صریح حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان آژانس دانست و افزود: «آژانس، چه اعضا و چه دبیرخانه، طی پنج ماه گذشته نتوانسته پاسخی مناسب به این اقدامات غیرقانونی ارائه دهد. به نظر می‌رسد تخریب عمدی تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای در حال تبدیل شدن به رویه‌ای عادی است، در حالی که عاملان حملات و همدستان آنان با سوءاستفاده از مصونیت کامل، به تشدید تنش ادامه می‌دهند.»
نمایندگی روسیه در پایان بار دیگر «محکومیت شدید» خود نسبت به حملات آمریکا و اسرائیل علیه تأسیسات هسته‌ای ایران تحت پادمان آژانس را اعلام کرد و این اقدامات را «غیرمسئولانه و تجاوزکارانه» توصیف کرد که ناقض حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل و اساسنامه آژانس است.

روسیه هشدار داد که پیامدهای جدی این حملات برای نظام پادمان آژانس و پیمان ان‌پی‌تی هنوز مورد ارزیابی قرار نگرفته است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
در خواست 160 نمانیده برای شفاف سازی اموال مسئولان
کولیوند: انبارهای پشتیبانی هلال‌احمر در سراسر کشور پُر است
رئیس‌جمهور سومالی: سومالی‌لند اسکان فلسطینی‌ها را پذیرفته است
واکنش زاکانی به موضوع تونل های زیر بازار تهران
وعده «لبنیات ارزان» محقق نشد
رضائیان و جلالی بازهم خط خوردند
دستور پوتین برای توسعه «کمربند امنیتی» روسیه در اوکراین
فردا بانک‌ها با شعب کشیک فعالیت می‌کنند
پیش بینی وضعیت آب و هوا سمنان فردا پنجشنبه 11 دی 1404
فحاشی و قوم‌گرایی در ورزشگاه‌ها؛ بحران رفتاری یا شکست سیاست‌گذاری؟
جزئیات نحوه اعتراض به دهک‌بندی در «سامانه حمایت»
دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد
پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا پنجشنبه 11 دی 1404
رئیس‌جمهور در مجمع بانک مرکزی:نظارت شفاف خط قرمز دولت است
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 10 دی 1404+ جدول
همتی: به‌تدریج ارز ترجیحی حذف و ارز تک‌نرخی می‌شود
معافیت‌های مالیاتی نجومی زیر ذره‌بین تلفیق
تاج: دیدار سپاهان - استقلال با تماشاگر برگزار می‌شود
احیای دریاچه ارومیه مشروط به تکمیل اقدامات ناتمام
فزایش حقوق در بودجه 1405 به‌طور متوسط 30 درصد خواهد بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 10 دی 1404+جدول
جزئیات افزایش 30 درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
پیش بینی وضعیت آب و هوا قزوین فردا پنجشنبه 11 دی 1404
افزایش عوارض 2 آزادراه دیگر
انهدام باند 11 نفره سرقت خودرو در تهران
دانشگاه تهران: تمامی دانشجویان بازداشتی آزاد شدند
جزئیات آتش‌سوزی انبار لباس در روستای عشق‌آباد ورامین+فیلم
مدیران کل حراست دانشگاه‌های صنعتی شریف، علم و صنعت و الزهرا برکنار شدند
نگرانی اصناف درباره ارز، مالیات و هزینه مواد اولیه جدی است
اجماع مجلس و وزارت علوم برای حل مشکل دانشجویان بین‌الملل پیام‌نور
پیش بینی وضعیت آب و هوا اصفهان فردا پنجشنبه 11 دی 1404
بورس از لبه پرتگاه بازگشت؛ شاخص کل مثبت شد
پوتین احتمالاً در آینده نزدیک به ترکیه سفر می‌کند
سردار وحیدی به جانشینی فرمانده کل سپاه منصوب شد
مصرف گاز به 664 میلیون مترمکعب در روز رسید
نیکزاد: مجلس یکشنبه تعطیل نیست
سقف تراکنش با رمز دوم ثابت افزایش یافت
گردش مالی مافیای پسماند 200 همت است
داستان " از هیچ تا هوندا "
هشدار سازمان غذا و دارو درباره داروی تاریخ‌گذشته
ریزش معدن کوشک در بافق یزد ؛ حادثه بدون تلفات به پایان رسید
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: راه حاج قاسم ادامه دارد
مهاجرانی: همتی با نظر خبرگان بانکی رئیس بانک مرکزی شد
اخراج از دانشگاه جورج تاون آمریکا هزینه افشای نسل‌کشی
تاکید دادستان کل کشور بر پیگیری اعتراضات معیشتی از مسیر قانونی
بیانیه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا درباره امور داخلی ایران
2025، سال خونین برای ارتش رژیم صهیونیستی
تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم سالگرد شهید سلیمانی در تهران اعلام شد
گزارش الجزیره از پشت‌پرده دیدار ترامپ و نتانیاهو
تشکر سومالی از حمایت های ایران
X
آگهی تبلیغاتی