×
بین الملل
شناسه خبر : 258067
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 08:55
محکومیت سفر نتانیاهو به سوریه از سوی سازمان ملل

محکومیت سفر نتانیاهو به سوریه از سوی سازمان ملل

سخنگوی سازمان ملل متحد ضمن محکوم کردن سفر بنیامین نتانیاهو به جنوب سوریه، آن را نقض حاکمیت این کشور دانست و خواستار پایبندی اسرائیل به توافقنامه عدم درگیری 1974 شد.

نورنیوز - گروه بین الملل : سخنگوی سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی این نهاد بین المللی از سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه برای بازدید از منطقه حائل، آن را محکوم کرد.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد امروز (چهارشنبه به وقت محلی) در جمع خبرنگاران، گفت: خانم نجات رشدی معاون فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، ورود روز چهارشنبه رهبری سیاسی (رژیم) اسرائیل به خاک سوریه که نقض آشکار حاکمیت سوریه است را محکوم می‌کند.

سخنگوی سازمان ملل تصریح کرد: «به نظر من این بازدید علنی نگران کننده است. ما از اسرائیل می‌خواهیم که به توافقنامه عدم درگیری ۱۹۷۴ احترام بگذارد.»

دوجاریک افزود: معاون فرستاده سازمان ملل در امور سوریه نیز با توجه به تاکید شورای امنیت در قطعنامه ۲۷۹۹ (۲۰۲۵) بار دیگر خواستار توقف تخلفات اسرائیل و پایبندی به توافقنامه عدم درگیری ۱۹۷۴ شده است و از شورای امنیت می‌خواهد که مسئولیت‌های خود را در این زمینه بر عهده بگیرد.

سخنگوی سازمان ملل در ادامه به قطعنامه ۲۷۹۹ سازمان ملل که به تازگی در شورای امنیت تصویب شد، اشاره و تاکید کرد که این قطعنامه «خواستار حاکمیت کامل، وحدت، استقلال و تمامیت ارضی سوریه است.»

این مقام ارشد سازمان ملل تاکید کرد: «این امر، همچنین موضوعی است که در دیدار اخیر میان نجات رشدی معاون فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه و وزیر خارجه سوریه مطرح شد.»

پس از سقوط حکومت بشار اسد در اواخر سال ۲۰۲۴ میلادی، اسرائیل با تصرف منطقه حائل غیرنظامی، اشغال ارتفاعات جولان سوریه را گسترش داده است؛ اقدامی که نقض توافق‌نامه عدم درگیری ۱۹۷۴ با سوریه است.

حملات اسرائیل در جنوب سوریه به تازگی تشدید شده است و مردم محلی از پیشروی به زمین‌های کشاورزی خود و همچنین تخریب صدها هکتار جنگل، دستگیری ساکنان و ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی شکایت دارند.

بر اساس برخی گزارش‌ها، ارتش اسرائیل از دسامبر ۲۰۲۴ بیش از یک هزار حمله هوایی به سوریه و بیش از ۴۰۰ حمله مرزی به استان‌های جنوبی انجام داده است.

وزارت خارجه سوریه نیز عصر چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای «سفر غیرقانونی نتانیاهو» به همراه وزیر خارجه، وزیر جنگ، رئیس ستاد ارتش و دیگر مقام‌های این رژیم به جنوب سوریه را محکوم کرد.

این اقدام، همزمان با مذاکراتی میان آمریکا و دولت جدید سوریه است که گفته می‌شود یکی از اهداف از این مذاکرات میان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و ابومحمد جولانی رئیس دولت موقت سوریه، کاهش تنش میان دمشق - تل آویو بیان شده است.

نتانیاهو روز چهارشنبه وارد پایگاه ارتش اسرائیل در ارتفاعات جبل الشیخ (کوه حرمون) شد و همراه با وزیر جنگ و رئیس ستاد کل ارتش و فرمانده منطقه شمالی ارتش و نیز رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) این رژیم نشست خبری مشترکی برگزار کرد.


نظرات

آخرین اخبار
تاکید رئیس جمهور بر توقف اتلاف منابع در انرژی و آب
فایننشال‌تایمز: تمدید 60 روزه آتش‌بس بین ایران و آمریکا نزدیک است
ممنوعیت افزایش قیمت خودسرانه خودروهای مونتاژی
روسیه: غرب با «دستور کار مخرب» به کنفرانس بازنگری ان‌پی‌تی آمده است
چگونه سابقه بیمه خود را به 30 روز کامل برسانیم؟ + آدرس سایت
ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» شده است
تداوم افزایش قیمت بنزین در هند و آسیا
فتح سکوهای پاراوزنه‌برداری جهان توسط بانوی ایرانی/ دو طلای ارزشمند در جیب حسینی
روایت جدید از آخرین متن‌های ردوبدل‌شده میان تهران و واشنگتن؛‌ چرا مذاکره هنوز آغاز نشده؟
انتقاد شدید رهبر انصارالله یمن از وابستگی اقتصادی دولت‌های عربی به قدرت‌های بیگانه
مردم خواستار استعفای نخست وزیر اسپانیا شدند
وضعیت عرضه مرغ تا هفته دیگر متعادل می‌شود
دوقطبی‌سازی هرمز و هسته‌ای؛ طراحی جدید اتاق عملیات رسانه‌ای غرب
پس‌لرزه‌های اقتصادی جنگ ایران بازارهای آسیایی را لرزاند
منبع مطلع: خبر تعلیق غنی‌سازی ایران کاملاً کذب و ساختگی است
شهادت 5 پلیس و یک کودک در پی حمله رژیم صهیونیستی به غزه/ حماس: اسرائیل به دنبال آشوب است
شهادت محیط‌بان هدایت الله دیده‌بان تایید شد
امتحانات مدارس در کدام استان‌ها مجازی شد؟
انهدام 2 سکوی گنبد آهنین توسط حزب‌الله
تأکید عراقچی بر پیوند ناگسستنی تهران و بیروت در مذاکرات آتش‌بس
از هوشمندسازی دولت تا تسهیلات 350 همتی ازدواج
فشار جریان‌های ملی لبنان بر دولت برای واکنش به تحریم‌های واشنگتن
دیپلماسی در سایه جنگ؛ تهران و واشنگتن در آستانه توافق یا رویارویی تازه؟
لفاظی روبیو علیه ایران در دهلی‌نو
ترامپ در معرض عقب‌نشینی تحقیرآمیز
پرویز قلیچ‌خانی درگذشت
نورنما | شهادت حضرت امام محمد باقر(ع) تسلیت باد
اعمال تحریم‌های جدید فرانسه علیه بن گویر
افزایش ساعت کاری میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در تهران
دریادار سیاری: آماده خلق بیت‌المقدس‌های جدید هستیم
جنجال در لیگ یک؛ تیمی که نیامد و بازنده شد!
هشدار طوفان و گردوخاک در پایتخت
تمدید مهلت ثبت‌نام کنکور 1405 و آزمون پذیرش دانشجو معلم + لینک ثبت‌نام
جنگ علیه ایران، بازار مسکن آلمان را به زانو درآورد
رایزنی‌های فشرده در تهران؛ عاصم منیر با پزشکیان و قالیباف دیدار کرد
مدینه از زائران ایرانی خالی شد/ آغاز فصل جدید عملیات حج 1405
واکنش تند رسانه‌های بین‌المللی به تصویر خبرساز سفارت ایران از مغز ترامپ
ارتش: آماده مقابله قاطع و همه‌جانبه با هرگونه تعدی دشمنان هستیم
ثبت 419 مورد ابتلا به تب دنگی در کشور
تایید انتخاب فرمانده اولین پرواز سرنشین‌دار مریخ توسط اسپیس‌ایکس
طرح جدید برای یکپارچه‌سازی نظام تأمین اجتماعی کلید خورد
دانشگاه‌ها در مسیر بازگشت به آموزش حضوری
صدور کیفرخواست برای 9 متهم در پرونده امنیتی قزوین
همگرایی روسیه، چین و ایران در برابر فشارهای آمریکا
پیام ویژه رهبر انقلاب به مردم سیستان و بلوچستان
وزیر جهاد کشاورزی: دشمن در هدف‌گیری امنیت غذایی ایران ناکام ماند
عرضه گسترده مرغ منجمد برای تنظیم بازار آغاز شد
نخست‌وزیر پاکستان وارد هانگژو چین شد
تأمین کالاهای اساسی از مسیر کشورهای همسایه
جزئیات محدودیت ترافیکی در جاده چالوس از ساعت 16