×
اجتماعی
شناسه خبر : 257979
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 16:08
اصلاح نظام اداری کشور در دستور کار

اصلاح نظام اداری کشور در دستور کار

معاون حقوقی، مجلس و استان‌های سازمان اداری و استخدامی از اصلاح جدی نظام اداری با تاکید بر دستورات رهبری و رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: این اصلاحات در چارچوب قانون و برای رفع موانع توسعه انجام می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  سید فاضل موسوی چهارشنبه در نشست معاونان سرمایه انسانی و نوسازی اداری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌های کشور در شیراز افزود: این سازمان با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور و تکالیفی که قانون مشخص کرده، اصلاح جدی نظام اداری کشور را در دستور کار دارد.

وی تصریح کرد: از این رو، سعی ما بر این است که رده‌های مختلف کارگزاران و همکاران ما در سطح ستاد و استان‌ها را به روز کنیم تا با استراتژی و روشی که شورای عالی اداری تدوین کرده بتوانیم موانع موجود در مسیر توسعه را برطرف کنیم.

جمع‌آوری اطلاعات استان‌ها برای تصمیم‌گیری بهتر معاون سازمان اداری و استخدامی با اشاره به برگزاری نشست مذکور در شیراز ادامه داد: در این جلسات سعی می‌شود که اطلاعات استان‌ها دقیق جمع‌آوری شود و در اختیار مرکز قرار گیرد تا در تصمیم‌گیری‌ها از این اطلاعات استفاده شود.

پیگیری تعهدات دولت در قالب حکمرانی هوشمند موسوی با اشاره به تعهدات رئیس‌جمهور اظهار کرد: دکتر پزشکیان تعهدات اخلاقی و اساسی را در رابطه با مردم در دوران انتخابات داشتند و می‌طلبد ما به عنوان بازوان وی در سراسر کشور آن مسائل را به شکل جدی در قالب یک حکمرانی هوشمند و خوب در جهت ارائه خدمت مطلوب به مردم دنبال کنیم.

لایحه اصلاح ماده (۱۰۶) و بهبود وضعیت کارمندان معاون حقوقی، مجلس و استان‌های سازمان اداری و استخدامی در بخش دیگری از سخنانش به لایحه اصلاح ماده (۱۰۶) قانون مدیریت خدمات کشوری اشاره کرد و گفت: تصویب این لایحه از سوی مجلس یک بهبود نسبی در وضعیت کارمندان کشور ایجاد خواهد کرد.

وی از استان‌ها خواست با مدیران ارشد و نمایندگان ارتباط برقرار کنند تا کمک شود این لایحه با رای قابل قبولی در مجلس تصویب شود.

موسوی افزود: تصویب این لایحه یک بارقه امید در بین کارمندان با توجه به تاثیری که به ویژه در بهبود بازنشستگی کارمندان خواهد داشت ایجاد خواهد کرد.

توانمندسازی نیروی انسانی موجود معاون سازمان اداری و استخدامی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش نیروی انسانی گفت: دولت با کمبود نیرو مواجه نیست و حتی قدری هم فربه شده، اما استفاده از نیروهای انسانی در دولت آن برنامه‌ریزی دقیق و هوشمندانه را نداشته است.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد که همین نیروهای موجود با آموزش‌هایی که می‌بینند، برای ارائه خدمت مفیدتر، به روزتر و توانمندتر شوند.


نظرات

آخرین اخبار
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران