×
سیاسی
شناسه خبر : 257893
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 10:21
بلوکه کردن بخشی از وام خلاف قانون است

بلوکه کردن بخشی از وام خلاف قانون است

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد شدید از برخی رویه‌های بانکی، خواستار اولویت‌بخشی به نیازهای مردم و عمل به تکالیف قانونی شد.

نورنیوز - گروه سیاسی:‌ محمدصالح جوکار در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان که با حضور اعضای مجمع نمایندگان برگزار شد، با ابراز شرمندگی از تأخیر هفت ماهه در پرداخت وام ازدواج گفت: از سرنوشت بانک آینده باید درس عبرت گرفت؛ لذا باید رتبه‌بندی بانک‌ها بر اساس عملکردشان در پرداخت تسهیلات خرد انجام شود.  

وی با اشاره به یکی از تخلفات رایج بانک‌ها در بلوکه کردن بخشی از وام پرداختی به شهروندان به مدیران بانک‌ها هشدار داد: اینکه بانک‌ها برای تأمین منابع، بخشی از تسهیلات پرداختی به مردم را بلوکه می‌کنند، هم خلاف شرع است و هم خلاف قانون، شاید از مرکز به شما فشار بیاورند، اما با این کار دارید برای خود جهنم می‌خرید. آن کسی که تسهیلات گرفته، به تمام آن پول نیاز داشته است.

رئیس مجمع نمایندگان استان با یادآوری هشدارهای چند سال پیش مقام معظم رهبری، سرنوشت بانک آینده را نمونه‌ای از عواقب بنگاه‌داری بانک‌ها و عدم نظارت بر آن‌ها دانست و گفت: وقتی یک بانک با ایجاد شرکت‌های تابعه، تسهیلات را به نفع سهام‌داران خود سرمایه‌گذاری می‌کند، نتیجه‌اش می‌شود ناترازی‌های کلان که تاوان آن را باید مردم و بانک‌های دولتی بدهند. اگر نظارت بر سیستم بانکی نباشد کار به ورشکستگی و تشدید تورم ختم می‌شود.

نماینده یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شوری اسلامی با انتقاد شدید از تعلل در پرداخت وام‌های خرد، به‌ویژه وام ازدواج و فرزندآوری این موضوع را مایه خجالت دانست و افزود: یک جوان هفت ماه است که در نوبت وام ازدواج قرار دارد. به خدا من خجالت می‌کشم، من شخصاً با مدیرعامل این بانک در تهران صحبت کردم و قول صفر شدن صف‌ها را دادند، اما هنوز اتفاقی نیفتاده است. این مبالغ در مقابل ناترازی‌های بزرگ بانکی اصلاً عددی نیست. پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری یک تکلیف قانونی است و باید بدون بهانه محقق شود.

به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی در روز چهارشنبه ۲۸ آبان،  جوکار در پایان برای ایجاد یک سازوکار نظارتی و تشویقی، پیشنهادی عملی گفت: از شورای هماهنگی بانک‌ها می‌خواهیم که در جلسات آینده، یک رتبه‌بندی از عملکرد بانک‌ها در حوزه‌هایی مانند پرداخت تسهیلات خرد و همراهی با برنامه‌های توسعه استان به ما ارائه دهند. مجمع نمایندگان نیز متقابلاً، گام‌های لازم را در راستای تقویت و حمایت از آن بانک‌هایی که پیشبرد امور را در اولویت قرار داده‌اند، برخواهد داشت.


نظرات

آخرین اخبار
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد