×
بین الملل
شناسه خبر : 257810
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 20:33
سفیر فرانسه : ویزای تجاری برای بازرگانان ایرانی صادر می‌کنیم

سفیر فرانسه : ویزای تجاری برای بازرگانان ایرانی صادر می‌کنیم

پی‌یر کوشار، سفیر فرانسه، اعلام کرد که این کشور آماده صدور ویزای تجاری برای فعالان اقتصادی ایران است و از همکاری با بازرگانان ایرانی استقبال می‌کند. این اظهارات در حالی مطرح شده که اروپا به تازگی محدودیت‌های تجاری علیه ایران را تحت تأثیر فعال شدن اسنپ‌بک هدف قرار داده است.

نورنیوز- گروه بین الملل : سفیر فرانسه در ایران با بیان اینکه ما نمی‌خواهیم تحریم‌ها پابرجا بماند، گفت: سیاست ما درباره دریافت ویزا سیاست باز است و به خصوص در مورد فعالان اقتصادی سختگیری نداریم.

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست با پیر کوشار سفیر فرانسه در ایران گفت: ایران و فرانسه می‌توانند همکاری‌های خود را در حوزه‌های غیرتحریمی مانند کشاورزی، آب و دارو گسترش دهند. اگرچه با توجه به مسائل سیاسی، روابط ایران و فرانسه با محدودیت‌هایی روبرو است، اما توسعه روابط اقتصادی می‌تواند بخشی از این محدودیت‌ها را برطرف کند.

بر اساس اعلام اتاق ایران، حسن زاده ادامه داد: سفارت فرانسه با همکاری اتاق ایران می‌تواند به کمرنگ کردن و کاهش محدودیت‌ها کمک کند.

او با اشاره به علاقه‌مندی بخش خصوصی فرانسه برای حضور در ایران، افزود: با وجود سیاست‌های اعمالی از سوی آمریکا و غرب، اما از فرانسه انتظار می‌رود به عنوان مهد آزادی و با قدمت تمدنی طولانی، به واقعیت‌ها توجه بیشتری داشته باشد. این محدودیت‌ها به صورت غیرمنطقی بر ایران تحمیل شده است.

رئیس اتاق ایران اظهار کرد: سفارت فرانسه محدودیت‌هایی برای صدور روادید تجار و بازرگانانی که سال‌هاست با فرانسه کار می‌کنند اعمال کرده و رانندگانی که کالاهای تجاری بین ایران و کشورهای اروپایی را حمل می‌کنند را با محدودیت‌هایی مواجه کرده است. ما خواستار بازنگری در این محدودیت‌ها هستیم.

حسن‌زاده با تأکید بر اینکه در سخت‌ترین شرایط نیز نباید کالاها و خدمات مرتبط با سلامت انسان‌ها با محدودیت روبرو شوند، گفت: دو کشور ظرفیت‌های خوبی برای همکاری در حوزه‌های غیرتحریمی دارند. رقم تجارت ایران و فرانسه در حد ۴۰۰ میلیون دلار و بسیار ناچیز است. ما می‌توانیم در حوزه‌های غیرتحریمی مانند دارو و کشاورزی و صنایع غذایی همکاری‌ها را توسعه دهیم.

حسن‌زاده به بحران آب در ایران اشاره کرد و گفت: در فرانسه نیروهای متخصص و تجهیزات به‌روز در حوزه صنعت آب وجود دارد. انتظار داریم با نگاه بشردوستانه، زمینه استفاده از این امکانات برای ایران فراهم شود.

او اظهار کرد: ایران در تولید محصولات پتروشیمی، پلیمری و صنایع غذایی دارای ظرفیت‌های زیادی است و کالاهای ایران با کیفیت بالا و قیمت رقابتی می‌توانند جایگاه خوبی در بازار فرانسه داشته باشند.

سفارت فرانسه در ایران در تلاش برای توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های غیرتحریمی است

«پی‌یر کوشار» سفیر فرانسه در ایران، نیز با بیان اینکه قدمت طولانی روابط فرهنگی و اقتصادی ایران و فرانسه در چند قرن گذشته پایه خوبی برای روابط آتی دو کشور است، گفت: فرانسه به خوبی به پتانسیل‌های اقتصادی، روشنفکری و ظرفیت جوانان ایران آگاه است.

او با بیان اینکه ما نمی‌خواهیم تحریم‌ها پابرجا بماند، ادامه داد: تحریم‌های اتحادیه اروپا و سازمان ملل مربوط به مسائل نظامی و اتمی است و در برگیری آن‌ها به اندازه تحریم‌های آمریکا نیست. بر این اساس حوزه‌هایی مانند دارو و کشاورزی و … شامل این تحریم‌ها نمی‌شوند. ما می‌توانیم در این حوزه‌ها روابط خود را توسعه دهیم.

کوشار با اشاره به اثرات منفی برخی سیاست‌های بر روابط دو کشور افزود: اگر بتوانیم از این مسائل عبور کنیم کارگزاران اقتصادی فرانسه می‌توانند نگاه دیگری به ایران داشته باشند. سفارت فرانسه تلاش می‌کند در حوزه‌های غیرتحریمی دامنه همکاری‌ها را توسعه دهد.

او اظهار کرد: شرکت‌های تراز اولی در صنعت آب در فرانسه فعال هستند و ما در آینده در این حوزه می‌توانیم همکاری‌های خوبی رقم بزنیم.

کوشار تأکید کرد: سیاست ما درباره دریافت ویزا سیاست باز است و به خصوص در مورد فعالان اقتصادی سختگیری نداریم. هدف ما این است که فعالان اقتصادی ایران بتوانند از نمایشگاه‌های فرانسه بازدید کرده و با فعالان اقتصادی ما ارتباط بگیرند.

ایران و فرانسه از مسیر همکاری در زمینه دارو و آموزش، مانع‌زدایی کنند

مهدی میرعمادی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و فرانسه هم با اشاره به مسئله تأمین دارو در ایران، گفت: ۹۸ درصد داروهای مورد نیاز ایران در داخل تولید می‌شود و تنها دو درصد داروهای خاص باید وارد شوند. دارو تحریم نیست و ما نیاز به واردات داروهای تخصصی داریم که فرانسه تولید می‌کند. همچنین حوزه آموزش نیز مشمول تحریم‌ها نیست و باید راهی برای توسعه همکاری در این حوزه‌ها پیدا کنیم.

پروژه‌های کاهش کربن و بهینه‌سازی مصرف، فرصت خوبی برای همکاری‌های مشترک است

آرش نجفی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز با بیان اینکه ایران و فرانسه بیش از ۵۰۰ سال یعنی حتی قبل از تأسیس آمریکا دارای روابط سیاسی و اقتصادی بوده‌اند، گفت: در حوزه انرژی و کاهش کربن همکاری‌های خوبی بین ایران و فرانسه برقرار بوده است.

او با بیان اینکه ایران از تعهدات پیمان پاریس در کاهش کربن بهتر عمل کرده است، ادامه داد: تنها مانع همکاری بین ایران و فرانسه، در این حوزه مسئله FATF بود که امیدواریم این مشکل نیز برطرف شود.

نجفی تأکید کرد: ما می‌توانیم پروژه‌های مشترک بسیار خوبی تعریف کنیم و فرانسه بعید است بخواهد از منافع این همکاری‌ها استفاده نکند. می‌توانیم در چارچوبی عقلانی با وجود محدودیت‌های تحریم‌ها مسیر همکاری خود را تعریف کنیم.

او افزود: حوزه کاهش کربن، بهینه‌سازی مصرف سوخت و انرژی‌های تجدیدپذیر، بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار در سال گردش مالی دارد و فرصت بسیار خوبی برای توسعه همکاری‌های دو طرف است. به ویژه که ایران صاحب ۹ درصد منابع و معادن و ثروت دنیا است و به دنبال افزایش راندمان و بهره‌وری در این منابع است.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
وزیر دادگستری: تراکم قوانین متعارض باعث صدور آرای متفاوت می‌شود
در آستانه هفته وحدت؛ ادارات کردستان فردا 2 ساعت زودتر تعطیل می‌شوند
فرانسه و عربستان خواستار بازگشت کشتیرانی در تنگه هرمز به وضعیت عادی شدند
زاخارووا: رژیم زلنسکی در حمله به روسیه کودکان را هدف قرار می‌دهد
ساعت قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + جدول خاموشی
مجلس ادعای ترامپ درباره قالیباف را تکذیب کرد
نورنما | فرار زن 92 ساله از آسایشگاه سالمندان
کاظمی: همه چیز برای آغاز سال تحصیلی آرام و حضوری آماده است
تراکتور 1 پرسپولیس 0؛ رستگاری تبریزی‌ها در دقیقه 90
بازگشایی تنگه هرمز حتی با دریافت عوارض توسط ایران کم‌خطرترین گزینه است
رضایی به عاصم منیر: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید رفتارش را تغییر دهد
قالیباف: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند
آمریکا60 نهاد، شخص و کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد
گزارش تصویری | دیدار عاصم منیر با دکتر قالیباف
مخبر: در صورت تداوم محاسبات غلط دشمن، پاسخ ما قاطع‌تر از قبل خواهد بود
مرزداران سیستان و بلوچستان محموله سلاح قاچاق را کشف کردند
یکهزار و سیصدوبیست کارخانه کشور در جنگ آسیب دیدند
اروپا برای جشن استقلال آمد یا تمدید جنگ اوکراین
پوتین بر گسترش روابط روسیه و هند تأکید کرد
دبیرکل سازمان ملل: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است
قالیباف به عاصم منیر: آمریکا با بدعهدی مانع ثبات منطقه شد
سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران یعنی ضربات به منافع آمریکا
رایزنی اردوغان و داسیلوا درباره توسعه روابط ترکیه و برزیل
پیشنهاد شهرداری تهران برای شناورسازی ساعات اداری در مهر 1405
پروفسور آمریکایی: تحریم‌های اقتصادی به‌تنهایی در جنگ‌های بزرگ به پیروزی منجر نشده‌اند
آنتونیو کوستا: اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را تشدید می‌کند
ترامپ: تعرفه واردات خودرو و فولاد از کانادا از 2027 به 50 درصد می‌رسد
حماس: جنایات شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری نتیجه‌ای نخواهد داشت
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه 3 شهریور
برنامه‌های جدید بنیاد ملی نخبگان برای جذب و نگهداشت نخبگان
فرسایش توان ارتش اسرائیل در پی افزایش درگیری‌ها در کرانه باختری
بهروزآذر: برخورد سلبی با زنان راه‌حل مسائل فرهنگی نیست
حمله موشکی یمن به نفتکش سعودی
تحریم ایران از سوی کشورهای خلیج فارس به هر دو طرف آسیب می‌زند
جوزف عون: وحدت ملی لبنان قدرتمندترین سپر در برابر تجاوزات است
عارف: رئیس مجلس قول داده طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان در کشور» از دستور کار خارج شود
بازگشت سبز بورس تهران؛ صعود شاخص‌ها در پی افزایش انتظارات تورمی
جنگ اقتصادی میدان نبرد اصلی؛ اعلام آمادگی سپاه برای همکاری راهبردی با دولت
اصلاح آیین‌نامه اسقاط خودرو؛ گام مهم مجلس برای مقابله با آلودگی هوا
نایب‌قهرمانی تیم والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
همزمان با هفته دولت؛ بهره برداری چهار هزار و 198 واحد نهضت ملی مسکن در قم
پیش بینی بورس فردا سه شنبه 3 شهریور
نتایج نظرسنجی انتخابات اسرائیل اعلام شد؛ پیشتازی رقیب نتانیاهو
راهکارهای طلایی برای نجات مواد غذایی یخچال در زمان قطعی برق
بسته حمایتی ویژه صنایع آسیب‌دیده ابلاغ شد
ایران و ازبکستان؛ دیدار دوستانه در 2 مهر
مفتی سابق سوریه به حبس ابد محکوم شد
پایان حضور ائتلاف آمریکا در عراق؛ حاکمیت کامل در 30 سپتامبر
هشدار درباره یک بحران ملی؛ ایران برای موج سالمندی آماده نیست
هشدار مهم درباره قیمت طلا؛ احتمال ریزش قیمت در روزهای آینده