×
سیاسی
شناسه خبر : 257762
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 16:12
پزشکیان به سفیر اتریش: تصویری منصفانه از ایران ارائه دهید

پزشکیان به سفیر اتریش: تصویری منصفانه از ایران ارائه دهید

رئیس جمهور در آیین دریافت استوارنامه سفیر اتریش خطاب به وی گفت: امیدوارم تصویری منصفانه از ایران ارائه و در خنثی‌سازی تبلیغات نادرست نقش‌آفرین باشید.

نورنیوز-گروه سیاسی:   مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ظهر امروز سه‌شنبه 27 آبان 1404، در آیین دریافت استوارنامه فردریش اشتیفت، سفیر جدید جمهوری اتریش در ایران، با اشاره به پیشینه مثبت و تاریخی روابط تهران و وین، اظهار داشت: سابقه روابط دو کشور همواره دوستانه، سازنده و مبتنی بر احترام متقابل بوده است و جمهوری اسلامی ایران خواهان تعمیق و گسترش مناسبات دوجانبه در همه عرصه‌هاست.

رئیس جمهور تعامل، همکاری و توسعه روابط با همه کشورهای جهان بر پایه دوستی، صلح و منافع مشترک را محور سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و با بیان اینکه از نخستین روزهای استقرار دولت، بدخواهان تلاش کرده‌اند در مسیر تعاملات مثبت ایران با جامعه جهانی اخلال ایجاد کنند، افزود: برخی کشورها با ادعاهای واهی و دروغین و فضاسازی تبلیغاتی گسترده، تلاش کرده‌اند فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را مخدوش جلوه دهند؛ در حالی که جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه در پی تولید سلاح اتمی نبوده و برنامه هسته‌ای کشورمان تماماً در چارچوب استفاده از ظرفیت‌های صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای و در جهت تأمین نیازهای مردم در حوزه‌های بهداشت، درمان، صنعت، کشاورزی، علم و فناوری دنبال شده است.

پزشکیان با آرزوی موفقیت برای سفیر جدید اتریش در دوره مأموریت خود، تأکید کرد: امیدواریم در مسیر انجام وظایف دیپلماتیک، ضمن مشاهده عینی واقعیت‌های موجود، بتوانید تصویری دقیق و منصفانه از شرایط ایران ارائه کنید و در خنثی‌سازی تبلیغات نادرست ضدایرانی نقش‌آفرین باشید.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به رویکرد داخلی دولت در ایجاد همگرایی و هم‌افزایی میان همه اقوام و مذاهب ایرانی تصریح کرد‌: در عرصه منطقه‌ای و جهانی نیز به دنبال روابط سازنده و متکی بر احترام متقابل و نیز احترام به تمامیت ارضی همسایگان و دیگر کشورها هستیم.

در این مراسم، فردریش اشتیفت سفیر جدید اتریش در ایران نیز سلام‌های گرم رئیس‌جمهور کشورش را به پزشکیان ابلاغ کرد و با یادآوری نخستین مأموریت خود در ایران گفت: حضور پیشین من در تهران با دوران مذاکرات برجام مصادف بود که متأسفانه خروج یک‌جانبه ایالات متحده از آن، نتایج تلخی به همراه داشت. همچنین با نهایت تأسف، پیگیر حملات نظامی اخیرعلیه ایران بودم که به‌عنوان یک دوستدار ایران، قلبم از آن حوادث جریحه‌دار شد. ما در اتریش هیچ‌گاه این اقدامات را تأیید نکرده‌ایم و همواره بر حل‌وفصل مسائل از طریق گفت‌وگو، تعامل و دیپلماسی تأکید داشته‌ایم.

سفیر اتریش با تأکید بر آمادگی کشورش برای حمایت از روندهای دیپلماتیک افزود: اتریش همواره آماده میزبانی مذاکرات و تسهیل مسیر گفت‌وگو بوده است. امیدواریم سال‌های پیش‌رو برای جهان -به‌ویژه برای کشور و مردم ایران- سرشار از ثبات، آرامش، صلح و پیشرفت باشد.

فردریش اشتیفت همچنین اظهار داشت: برای توسعه همکاری‌های دوجانبه در همه زمینه‌ها نهایت تلاش خود را به‌کار خواهم بست.


نظرات

آخرین اخبار
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»