×
بین الملل
شناسه خبر : 257634
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 08:29
شورای امنیت با 13 رای پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در مورد غزه را تصویب کرد

شورای امنیت با 13 رای پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در مورد غزه را تصویب کرد

13 عضو شورای امنیت به پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه رأی مثبت دادند و نمایندگان روسیه و چین به آن رأی ممتنع دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره قطر، جلسه شورای امنیت سازمان ملل دوشنبه شب به وقت نیویورک (بامداد سه شنبه به وقت تهران) درباره پیش‌نویس دو قطعنامه پیشنهادی آمریکا و همچنین روسیه درباره نوار غزه برگزار و قطعنامه این شورا درباره غزه با ۱۳ رأی تصویب شد.

نماینده آمریکا در شورای امنیت: غزه جهنم شده است

نماینده آمریکا در سازمان ملل در این جلسه بدون هیچ اشاره‌ای به حمایت گسترده آمریکا از رژیم صهیونیستی در جریان نسل‌کشی در غزه، گفت: غزه در دو سال گذشته به جهنمی در روی کره زمین تبدیل شده است. گرسنگی در غزه شایع است و امیدواری شکننده وجود دارد و امروز ما در دو راهی قرار داریم.
وی افزود: پیش‌نویس قطعنامه‌ای که به شورای امنیت ارائه می‌دهیم بر اساس طرح رئیس‌جمهور ترامپ درباره غزه است.
او مدعی شد: این پیش نویس صرفاً یک وعده توخالی نیست، بلکه تضمین‌کننده آتش‌بس در غزه خواهد بود.

نماینده آمریکا در سازمان ملل ادامه داد: متعهد هستیم که جسد سه اسیر اسرائیل در دست حماس را بازگردانیم.

وی بدون اشاره به حمایت آمریکا از جنایات رژیم اسرائیل در غزه، ادعا کرد: پیش نویس قطعنامه آمریکا که به شورای امنیت ارائه شده، شامل دستاوردهایی است که امکان اجرایی شدن دارد. پیش نویس قطعنامه آمریکا تضمین‌کننده غزه‌ای آزاد و بدون تروریسم است. تعلل در تصمیم گیری درباره غزه، جان انسان‌ها را تهدید می‌کند. رأی مثبت به این قطعنامه، پیامی به مادران در غزه و اسرائیل است که ما آنان را فراموش نخواهیم کرد.
او ادامه داد: تصمیم امروز صرفاً یک آغاز است و ما می‌خواهیم شاهد غزه‌ای پایدار، دور از خشونت و تروریسم باشیم. با همکاری شرکای خود به‌طور جدی برای ایجاد خاورمیانه‌ای پایدارتر و شکوفاتر تلاش خواهیم کرد.

نماینده الجزایر 

نماینده الجزایر نیز در این جلسه گفت: قطعنامه بین‌المللی با هدف اجرای طرح جامع رئیس‌جمهور ترامپ صورت می‌گیرد که مورد حمایت همه طرف‌ها قرار گرفت. بدون اجرای عدالت برای مردم فلسطین، صلح در خاورمیانه حاصل نخواهد شد.
وی افزود: اصلاحاتی در پیش نویس قطعنامه آمریکا انجام دادیم تا شفافیت و تعادل آن تضمین شود. کشورهای عربی و اسلامی از نسخه نهایی پیش نویس قطعنامه آمریکا حمایت کردند. ما به تصمیمات و انتخاب مردم فلسطین و نمایندگان آن‌ها احترام می‌گذاریم. حامی ادامه آتش‌بس در غزه و حق مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت شأن هستیم.
نماینده الجزایر ادامه داد: قطعنامه امروز بیانگر باور سازمان ملل متحد در حل مناقشه فلسطین و (رژیم) اسرائیل است و به وضوح مخالف الحاق، اشغال و کوچ اجباری فلسطینی‌ها است. غزه مطابق با ترتیبات انتقالی که یک کمیته تکنوکرات فلسطینی آن را اداره می‌کند، مدیریت خواهد شد. نیروی ثبات در غزه صیانت از غیرنظامیان فلسطینی را فراهم خواهد کرد.
وی گفت: زمان بازسازی غزه با حمایت جامعه بین‌المللی و مؤسسات مالی آن فرا رسیده است. مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری رنج گسترده‌ای دارند. حمایت بین‌المللی باید شامل مردم فلسطین در کرانه باختری نیز شود. اکنون یک اراده جدی از سوی جامعه جهانی برای حل مسأله فلسطین نیاز است. ادامه نماینده آمریکا تصویب تاریخی قطعنامه شورای امنیت درباره غزه گامی جدی به سوی صلح پایدار است. اکنون کار جدی برای تحقق غزه‌ای عاری از تسلیحات و خالی از افراط‌گرایی آغاز می‌شود.

نماینده روسیه

نماینده روسیه هم در این جلسه گفت: به سادگی نمی‌توانیم از این قطعنامه حمایت کنیم. مسکو اصرار دارد که شورای امنیت نقش نظارتی بر آتش‌بس در غزه داشته باشد. این قطعنامه با چارچوب راه حل دو دولتی که در بیانیه نیویورک تصویب شد، همخوانی ندارد.
وی افزود: قطعنامه یادشده همچنین فاقد وضوح درباره چارچوب زمانی انتقال اداره غزه به تشکیلات خودگردان فلسطین است. هیچ اطمینانی درباره شورای صلح و نیروی ثبات بین‌المللی وجود ندارد. این قطعنامه ممکن است جدایی نوار غزه از کرانه باختری را تثبیت کند.

نماینده چین 

نماینده چین نیز اظهار داشت: قطعنامه آمریکا درباره غزه شفاف نیست و موجب نگرانی جدی ماست. قطعنامه یادشده شامل ترتیبات حکومت‌داری پسا جنگ در غزه است، اما به نظر می‌رسد فلسطین به طور کامل در آن دیده نشده است.
او ادامه داد: حاکمیت و مالکیت فلسطین در قطعنامه به طور کامل نمودی ندارد. این قطعنامه در تعهد قاطع به راه‌حل دو کشوری به عنوان اجماع بین‌المللی شکست خورده است.

اظهارات نماینده انگلیس 

نماینده انگلیس در این جلسه گفت: ما به این قطعنامه رأی مثبت دادیم، زیرا مرحله‌ای اساسی برای اجرای طرح صلح است. نیروی ثبات بین‌المللی باید به سرعت در غزه مستقر شود تا آتش‌بس را حفظ کند.
وی افزود: گذرگاه غزه باید بازگشایی شده و ورود کمک‌ها بدون مانع ممکن شود. یکپارچگی بین نوار غزه و کرانه باختری تقویت شود.
تصویب قطعنامه با ۱۳ رأی
۱۳ عضو شورای امنیت به پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه رأی مثبت دادند و نمایندگان روسیه و چین به آن رأی ممتنع دادند.
 


اخبار مرتبط
چین: قطعنامه آمریکا درباره غزه مبهم است
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 15:20
چین: قطعنامه آمریکا درباره غزه مبهم است
سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (سه‌شنبه) در مورد رأی ممتنع کشورش در شورای امنیت به پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در مورد غزه توضیحاتی ارائه کرده و آن را مبهم خواند. او همچنین از ژاپن خواست مواضع «نادرست» خود را اصلاح کند.
واکنش ترامپ به تصویب قطعنامه آمریکا در باره غزه در شورای امنیت
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 10:41
واکنش ترامپ به تصویب قطعنامه آمریکا در باره غزه در شورای امنیت
ترامپ از رأی «شگفت‌انگیز» شورای امنیت سازمان ملل به نفع طرح صلح غزه خود استقبال کرد و گفت: شورای امنیت تشکیل شورای صلح برای غزه را تصویب کرد؛ شورایی که خودم ریاست آن را بر عهده خواهم داشت.
واکنش حماس به تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 10:33
واکنش حماس به تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در شورای امنیت
جنبش حماس اعلام کرد قطعنامه پیشنهادی آمریکا «نه‌تنها پاسخگوی نیازهای سیاسی و انسانی مردم فلسطین نیست، بلکه سازوکاری از قیمومیت بین‌المللی بر غزه تحمیل می‌کند و اهدافی را دنبال می‌کند که رژیم اشغالگر در جنگ‌های گذشته به آن دست نیافته بود.»
غزه، پایتخت محیط زیست آسیا + فیلم
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 09:59
غزه، پایتخت محیط زیست آسیا + فیلم
در اجلاس تغییرات اقلیمی COP30 که در برزیل برگزار شد، غزه به‌عنوان پایتخت محیط زیست آسیا معرفی شد. این انتخاب با هدف توجه ویژه به جنایات محیط‌زیستی اسرائیل در غزه انجام شد و با حضور شخصیت‌های برجسته سیاسی و علمی اعلام گردید.
وزیر امنیت داخلی اسرائیل خواستار بازداشت محمود عباس شد
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 09:00
وزیر امنیت داخلی اسرائیل خواستار بازداشت محمود عباس شد
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی جنجالی خواستار بازداشت «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و ترور رهبران فلسطینی شد. در همین حال تشکیلات خودگردان فلسطین این سخنان را دعوت آشکار به قتل و مسئولیت کامل آن را متوجه کابینه رژیم اسرائیل دانست.
سازمان ملل: تصویب قطعنامه درباره غزه گام مهمی در تثبیت آتش‌بس است
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 08:37
سازمان ملل: تصویب قطعنامه درباره غزه گام مهمی در تثبیت آتش‌بس است
سخنگوی سازمان ملل متحد در پی تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای آینده غزه بر مبنای طرح موسوم به صلح دونالد ترامپ در شورای امنیت، آن را گام مهمی در تثبیت آتش بس در غزه دانست.
مخالفت گروه‌های فلسطینی با پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت
دوشنبه 1404/08/26 ساعت 09:16
مخالفت گروه‌های فلسطینی با پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت
جنبش حماس اعلام کرد که گروه‌های فلسطینی به شدت با پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل مخالفت کرده‌اند. آن‌ها هشدار دادند که این قطعنامه زمینه‌ساز تسلط خارجی بر غزه است و خواستار تصویب قطعنامه‌ای برای حمایت از حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین هستند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
باران در تهران تا پنجشنبه
اختصاص 200 لیتر سهمیه مازاد بنزین برای تاکسی‌های اینترنتی
آمار تجرد قطعی در کشور7 برابر شده است
رئیس رژیم صهیونیستی: شهردار نیویورک اسرائیل را علنی تحقیر می‌کند
اختصاص 800 میلیون دلار به اوکراین در بودجه دفاعی آمریکا
نامه نگاری فدراسیون فوتبال با فیفا بابت حاشیه های بازی ایران - مصر
تلاش رونالدو برای پیوستن محمد صلاح به النصر
مدارس اردبیل غیر حضوری شد
امام‌جمعه عالی‌شهر استعفا داد
امیر قطر به عربستان رفت
نورنما | تار عنکبوت غول پیکر
67 هزار لیتر سوخت قاچاق در چابهار کشف شد
تنها راه اصلاح حکمرانی اقتصادی، جا نماندن از اقتصاد دیجیتال است
قیمت طلا و سکه امروزدوشنبه 17 آذر 1404+ جدول
مادورو: ونزوئلا تنها نیست
فصل پنجم جنگ و روایت وارونه آمریکا از شکست
تهران و باکو مسیر گفت‌وگو را برای حل و فصل هرگونه سوء تفاهم انتخاب کردند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه17 آذر1404+ جدول
غریب‌آبادی: خسارت بسیار سنگینی به رژیم صهیونیستی در جنگ وارد کردیم
اعمال جریمه طرح زوج‌وفرد از در منازل؛ ترافیک سنگین در معابر تهران
جهش 31 هزار واحدی شاخص کل و ثبت رکورد تاریخی 3.48 میلیونی
اعتماد ایرانیان خارج، ستون راهبرد سرمایه‌گذاری دولت چهاردهم است
یک کشته و یک مصدوم در حادثه امروز معدن اسفندقه کرمان
اوسمار: پرسپولیس در نیم فصل دوم باید بهتر شروع کند تا به قهرمانی برسد
هوای شهرها گروگان دود مازوت؛ کمبود گاز یا سوء مدیریت؟
افزایش رقم کالابرگ سه دهک اول به 620 هزارتومان
پلیس راهور: طرح زوج و فرد شامل ناوگان عمومی نمی‌شود
زلنسکی مذاکرات با آمریکا را «سازنده» خواند
مدعی ثروت 50 میلیارد دلاری، نتوانست اقساط خرید برج انصاری را بپردازد!
بانک مرکزی: در ایران 5 میلیون نفر در معاملات رمز ارز فعال هستند
زمان جلسه کمیته اخلاق درباره زنوزی مشخص شد
مبلغ عیدی کارگران در سال 1405 اعلام شد+جزییات و نحوه محاسبه
اتفاق عجیب؛ بازی ایران و مصر " در جام جهانی
پروازها از پنج نقطه ایران به شارجه آغاز شد
قزاقستان از برنامه سفر پزشکیان به آستانه خبر داد
برای رصد جذاب‌ترین شهاب‌باران امسال آماده شوید
دیدار عراقچی با الهام علی‌اف در باکو؛ تحکیم روابط ایران و آذربایجان
جزئیات و علت تصادف مرگبار خانواده معاون رئیس جمهور اعلام شد+ پای خودروی دیگری در میان نیست
در یکسال گذشته از پنج مورد سقط جنین بی مورد جلوگیری شد
کاهش 37 درصدی ترافیک تهران با اجرای محدودیت‌های آلودگی هوا
واکنش آیت‌الله فاضل لنکرانی به سخنان سلیمانی اردستانی درباره حضرت زهرا(س)
مطالبات انباشته‌ فرهنگیان در حال پیگیری است
ترامپ: زلنسکی حتی طرح صلح پیشنهادی من را نخوانده است
نقشه راه واشنگتن برای پیاده سازی «نظم ترامپی»
تغییر مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران
جزئیات جدید از دستگیری جاسوس اسرائیل در کرج
ایکس حساب کاربری کمیسیون اروپا را حذف کرد
امنیت ملی آمریکا و تنگه هرمز
قطر: هر مشکلی با ایران پیامدهایی برای منطقه دارد
ادعای نادرست و عوارض منطقی آن
X
آگهی تبلیغاتی