×
اقتصادی
شناسه خبر : 257484
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/26 ساعت 13:11
پرش 46 هزار واحدی شاخص کل بورس

پرش 46 هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل با افزایش 46 هزار و 290 واحدی معادل 1.47 درصد به سطح 3,185,879 واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز با رشد 8,571 واحدی معادل 0.94 درصد به 923,508 واحد ارتقا یافت.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ معاملات روز دوشنبه 26 آبان 1404 در بورس تهران با روندی مثبت آغاز شد و شاخص کل با افزایش 46 هزار و 290 واحدی معادل 1.47 درصد به سطح 3,185,879 واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز با رشد 8,571 واحدی معادل 0.94 درصد به 923,508 واحد ارتقا یافت که نشان‌دهنده بهبود نسبی وضعیت کلی بازار و تمایل سرمایه‌گذاران به خرید سهام شرکت‌ها بود.

اقتصادنیوز: در ابتدای امروز ۱۲۶ صف خرید در برابر تنها ۴۱ صف فروش ثبت شده است. چنین ترکیبی معمولا نشانه ای از امیدواری معامله گران نسبت به ادامه روند است.

حجم معاملات در بازار سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی به 11.6 میلیارد سهم رسید و ارزش معاملات نیز برابر با 5,142 میلیارد تومان گزارش شد. سرانه خرید هر سرمایه‌گذار 61.3 میلیون تومان و سرانه فروش 55.1 میلیون تومان بود که نسبت قدرت خرید به فروش 1.11 را نشان می‌دهد. در این شرایط ورود پول به بازار سهام معادل 55 میلیارد تومان ثبت شد که نشانه‌ای از روند ضعیف جریان ورود نقدینگی به بازار است.

خروج پول از صندوق‌های درآمدثابت

در حالی که جریان نقدینگی به سهام مثبت گزارش شده است، ورود پول به صندوق‌های درآمدثابت منفی 796 میلیارد تومان بود. این امر بیانگر آن است که سرمایه‌گذاران در جستجوی بازدهی بالاتر، منابع خود را از صندوق‌های درآمدثابت خارج کرده و به سمت بازارهای موازی یا شاید هم بازار سهام هدایت می‌کنند.

چنین روندی می‌تواند باعث افزایش تقاضا در نمادهای شاخص‌ساز شود و شاخص کل را تحت تأثیر مثبت قرار دهد.

گوشه نشینی فروشنده ها

در معاملات امروز، تعداد نمادهای مثبت به 636 و نمادهای منفی به 160 رسید. این نسبت نشان می‌دهد که بازار در غالب بخش‌ها با روند صعودی همراه بوده و سرمایه‌گذاران در اکثر گروه‌ها با تقاضای بیشتر برای خرید سهام مواجه بوده‌اند.

ارزش سفارش‌های خرید به 2,136 میلیارد تومان و سفارش‌های فروش به 598 میلیارد تومان رسید که این اختلاف قابل توجه نیز نمایانگر تمایل قوی خریداران نسبت به فروشندگان است. در همین حال، تعداد صف‌های خرید 133 و صف‌های فروش 29 بود، که نشان‌دهنده تفوق واضح سمت تقاضا و قدرت بالای خرید در بازار امروز است.

اختلاف قابل توجه ارزش سفارش‌های خرید و فروش بیانگر وجود نقدینگی قوی و تمایل فعالان بازار به افزایش پرتفوی سهام خود است. این روند در میان‌مدت می‌تواند موجب تقویت شاخص کل و افزایش اعتماد سرمایه‌گذاران به بازار شود.

در مجموع، بازار امروز با حضور گسترده خریداران، رشد شاخص‌ها و تقویت سمت تقاضا آغاز شده است. شاخص کل با ثبت رشد 1.47 درصدی و شاخص کل هم‌وزن با 0.94 درصد افزایش، بیانگر روند مثبت بازار است. با توجه به خروج نقدینگی از صندوق‌های درآمدثابت و هدایت بخش کوچکی از آن به سمت سهام، می‌توان انتظار داشت که در ادامه معاملات، نمادهای شاخص‌ساز بیشترین تأثیر را بر روند شاخص کل داشته باشند و بازار با جریان نقدینگی روبه‌رو باشد که رشد شاخص‌ها را در کوتاه‌مدت حمایت می‌کند.


اخبار مرتبط
بهبود اوضاع بورس در چند ماه اخیر
شنبه 1404/09/01 ساعت 15:38
تحلیل آینده بورس ایران؛ رسیدن به ارزش 400 میلیارد دلار
بهبود اوضاع بورس در چند ماه اخیر
رئیس سازمان بورس با بیان این‌که ارزش بورس ایران باید مانند بورس دیگر کشورها به اندازه اقتصادمان باشد و به 400 میلیارد دلار برسد، گفت: برای دستیابی به این هدف چهار اقدام را مرحله به مرحله انجام دادیم که شامل تاب‌آوری، نقدشوندگی و تعادل بود و هم‌اکنون در مرحله‌ی تثبیت تعادل قرار داریم.
سبزپوشی بورس با معاملات کم‌عمق / 62 درصد از نمادهای بازار سهام مثبت شدند
چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 16:06
سبزپوشی بورس با معاملات کم‌عمق / 62 درصد از نمادهای بازار سهام مثبت شدند
پایان بورس امروز در حالی رقم خورد که 62 درصد از نمادهای بازار سهام مثبت بسته شدند اما حجم و ارزش معاملات خرد اندک بود و چنگی به دل نمی‌زد. در پایان دادوستدها نیز ارزش صف‌های فروش پنج خط اول سهام به 500 میلیارد تومان رسید، در حالی که ارزش سفارش‌های خرید از 1300 میلیارد تومان عبور کرده بود.
سقوط نگران کننده ارزش معاملات بازار سرمایه
سه‌شنبه 1404/08/27 ساعت 13:28
سقوط نگران کننده ارزش معاملات بازار سرمایه
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات روز سه‌شنبه 27 آبان 1404 با کاهش 14 هزار و 938 واحدی معادل 0.47 درصد به سطح 3 میلیون و 160 هزار واحد رسید.
حرکت آهسته بورس به سمت بالا
یکشنبه 1404/08/25 ساعت 13:00
حرکت آهسته بورس به سمت بالا
در ابتدای امروز 126 صف خرید در برابر تنها 41 صف فروش ثبت شده است. چنین ترکیبی معمولا نشانه ای از امیدواری معامله گران نسبت به ادامه روند است.
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه می‌شود
یکشنبه 1404/08/25 ساعت 10:12
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه می‌شود
معاون توسعه بازار هیدروکربوری بورس انرژی گفت: از امروز یکشنبه - 25 آبان - با نهایی شدن تشریفات عرضه بنزین سوپر در بازار سرمایه، این کالا به روی تابلوی بورس انرژی می‌رود.
نظرات

آخرین اخبار
شروع تلخ میلان در لیگ اروپا؛ شکست 2 بر صفر برابر بنفیکا
تصادف مرگبار در آزادراه ساوه ـ تهران؛ 3 نفر کشته و 9 نفر مصدوم شدند+ علت حادثه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
فشار جنگ اوکراین و ایران بر بازار نفت؛ بنزین آمریکایی‌ها گران‌تر شد
مرگ تلخ امیرحسام پس از حمله سگ ولگرد؛ علت فوت اعلام شد
بارسلونا با طوفان 7 گله صدر جدول لالیگا را حفظ کرد
حکم سنگین دادگاه برای اسرائیلی متهم به جاسوسی برای ایران
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ از ادعای دوباره ترامپ تا درخواست چین برای احیای مذاکرات
تک ضرب | خیز قهرمانان ایران برای درخشش در «ناگویا»
وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل تهدید اصلی منطقه است
ادعای ترامپ درباره تماس مستقیم ایران با آمریکا
کی‌یف زیر حملات موشکی روسیه؛ 10 انفجار پایتخت اوکراین را لرزاند
پیام عراقچی پس از سفر به چین؛ تصمیم‌های امروز بر آینده منطقه اثر می‌گذارد
وزیر صمت میزان تعرفه خودروهای برقی را اعلام کرد
خبر بد برای استقلال؛ فرعباسی بازی با تراکتور را از دست داد
مسی تاریخ‌ساز شد؛ جام 48 ، قهرمانی اینتر میامی و صدمین گل ستاره آرژانتینی
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 26 شهریور 1405+ جدول پخش
وقتی ربات‌ها ربات می‌سازند/ چشم‌انداز ارتش رباتی
امیدهای تازه برای غربالگری آلزایمر
انار؛ میوه‌ای پاییزی یا گنجینه‌ای از ترکیبات دارویی؟
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 25 شهریور 1405
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران
واکنش یمن به ادعای عربستان درباره مکه؛ چه کسی پرده کعبه را به اپستین داد؟
بهروزآذر: حجاب با برخورد فیزیکی اصلاح نمی‌شود
سرلشکر عبداللهی: اتحاد مردم قدرت ملی را افزایش داده است
سیمئونه، توپ طلا را به «مسی» داد!
وعده پایان چند هفته‌ای؛ جنگ ترامپ به هفت ماه رسید
رهگیری جنگنده‌های عربستان در عملیات موفق پدافندی یمن