×
بین الملل
شناسه خبر : 257461
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/26 ساعت 13:09
ترامپ عقب‌نشینی کرد؛ «پرونده اپستین را منتشر کنید»

ترامپ عقب‌نشینی کرد؛ «پرونده اپستین را منتشر کنید»

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با عقب نشینی از موضع قبلی خود، از جمهوریخواهان کنگره خواست به انتشار پرونده های مربوط به جفری اپستین مجرم جنسی محکوم شده رای دهند.

نورنیوز-گروه بین الملل:ترامپ در شبکه اجتماعی اش تروث سوشال نوشت: جمهوریخواهان مجلس نمایندگان آمریکا باید به انتشار پرونده اپستین رای دهند زیرا ما چیزی برای مخفی کردن نداریم.

وی افزود: اکنون وقت آن رسیده تا از حقه ای که دیوانگان چپ رادیکال علیه موفقیت بزرگ جمهوریخواهان از جمله پیروزی اخیر ما در برابر «تعطیلی دولت» توسط دموکرات ها مطرح کردند، عبور کنیم.

پیام رئیس جمهوری آمریکا بعد از آن منتشر شد که مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که بر این باور است که رای به انتشار اسناد وزارت دادگستری درباره پرونده اپستین اتهامات درباره ارتباط ترامپ با آن را رفع خواهد کرد.

هر چند ترامپ و اپستن چند دهه قبل عکس مشترکی داشتند اما رئیس جمهوری آمریکا گفته است که قبل از محکومیت اپستین ارتباطش با او را قطع کرده است. پست های الکترونیکی که هفته گذشته توسط یک کمیته مجلس نمایندگان آمریکا منتشر شد نشان داد که این سرمایه دار که در سال ۲۰۱۹ در زندان خودکشی کرد بر این باور است که ترامپ به اصطلاح «از دختران خبر دارد» هر چند که دقیقا معلوم نیست منظور او چه کسانی بوده است.

ترامپ به تازگی پرونده اپستین را کارزاری برای بدنام کردن او و حزبش از سوی دموکرات ها توصیف کرد و به وزارت دادگستری آمریکا دستور داد درباره ارتباط مقامات ارشد دموکرات با این مجرم تحقیق کند.

برخی از منتقدان رئیس جمهوری آمریکا، وی را به تلاش برای مخفی کردن جزییات ارتباطش با این پرونده متهم می کنند؛ اتهامی که توسط ترامپ رد شده است. رای گیری درباره انتشار این پرونده باعث اختلافاتی بین افراد وفادار به ترامپ درحزب جمهوریخواه شده است.

ترامپ در پیامی که در تروث سوشال منتشر شد، افزود: کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا می تواند هر آن چه را که به لحاظ قانونی در توان دارد انجام دهد، من اهمیتی نمی دهم! تنها چیزی که برای من مهم است این است که جمهوریخواهان بتوانند به اصل مطلب که همان مساله اقتصاد و مقرون به صرفه بودن کالاها است بازگردند.

روزی یکشنبه، توماس مسی (Thomas Massie) نماینده جمهوریخواه کنگره آخرین تلاش های ترامپ برای جلوگیری از انتشار پرونده های اپستین را با دستور به انجام تحقیقات جدید به چالش کشید.

[ترامپ عقب‌نشینی کرد؛ «پرونده اپستین را منتشر کنید»]

مسی و رو خانا (Ro Khanna) دیگر عضو مجلس نمایندگان آمریکا که هر دو در تلاش های دوحزبی در آمریکا برای انتشار فایل های دولتی درباره اپستین پیشتاز هستند نگرانی های را از اقدامات اخیر کاخ سفید ابراز کرده اند.

مسی در مصاحبه با برنامه «این هفته» شبکه خبری آمریکایی ای بی سی از ترامپ به دلیل دستور به پم بوندی دادستان کل برای انجام تحقیقات در خصوص ارتباط دموکرات ها با اپیستین انتقاد کرد.

ترامپ روز جمهور حمایتش را از مارجری تیلور گرین نماینده جمهوریخواه از ایالت جورجیا به دلیل انتقادش از جمهوریخواهان درباره عملکردشان در پرونده اپستین قطع کرد. تا پیش از این تیلور گرین از حامیان پروپاقرص رئیس جمهوری آمریکا در کنگره بود.

خانا که از حامیان اصلی تهیه طوماری برای درخواست انتشار اسناد مربوط به این پرونده است، روز یکشنبه گفت انتظار دارد بیش از ۴۰ جمهوریخواه به آن رای دهند.

جمهوریخواهان اکثریت را در مجلس نمایندگان آمریکا در اختیار دارند. در این مجلس ۲۱۹ کرسی به جمهوریخواهان و ۲۱۴ کرسی به دموکرات ها اختصاص دارد.

انتشار احتمالی ده‌ها هزار صفحه سند از پرونده جفری اپستین می‌تواند شبکه ارتباطات سیاسی و مالی او را برای نخستین‌بار به‌طور کامل علنی کند. بحث دخالت مستقیم دولت دوم دونالد ترامپ در این پرونده ابعاد تازه‌ای به این بحران افزوده است.


اخبار مرتبط
ترامپ در سایه اسناد اپستین؛ دموکرات‌ها در تیررس اتهام‌ها
پنج‌شنبه 1404/08/29 ساعت 09:02
ترامپ در سایه اسناد اپستین؛ دموکرات‌ها در تیررس اتهام‌ها
دولت ترامپ با انتشار اسناد مرتبط با جفری اپستین، این سرمایه‌گذار جنجالی را به عنوان یک دموکرات معرفی کرده و دموکرات‌ها را متهم به استفاده از این پرونده برای منحرف کردن توجه از دستاوردهای خود کرد.
سنای آمریکا با انتشار اسناد اپستین موافقت کرد
چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 08:53
سنای آمریکا با انتشار اسناد اپستین موافقت کرد
سنای آمریکا با تصویب قانونی، دستور انتشار اسناد پرونده جفری اپستین، میلیاردر متهم به شبکه گسترده قاچاق جنسی، را صادر کرد. بخشی از این اسناد ممکن است ارتباط دونالد ترامپ با اپستین را روشن کرده و جنجال تازه‌ای در واشنگتن ایجاد کند.
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
جمعه 1404/08/23 ساعت 20:45
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
رئیس جمهور آمریکا درپی افشاگری قانونگذاران آمریکایی و انتشار اسناد جدیدی مربوط به اموال و پرونده «جفری اپستین» سرمایه گذار بدنام و قاچاقچی دختران جوان زیر سن قانونی که نام وی هم در برخی از آنها به چشم می‌خورد، گفت: جفری اپستین دموکرات بود و او مشکل دموکرات‌هاست نه جمهوری خواهان.
افشای جزئیات جدید از ارتباط پرونده جفری اپستین با ترامپ
جمعه 1404/08/23 ساعت 11:45
افشای جزئیات جدید از ارتباط پرونده جفری اپستین با ترامپ
با انتشار بیش از 20 هزار صفحه از اسناد مربوط به جفری اپستین و ارتباطات او با دونالد ترامپ، مجلس نمایندگان آمریکا به زودی رای‌گیری برای افشای کامل پرونده‌های وزارت دادگستری را آغاز خواهد کرد؛ در حالی که فشارهای سیاسی بر دو حزب افزایش یافته و نارضایتی‌ها در کنگره به اوج خود رسیده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا مغز می‌گوید «حوصله ندارم» ؟
پرتوتابی؛ روشی نوین برای کاهش آلودگی آب
جی‌پی مورگان: بیت‌کوین اگر مانند طلا ارزش‌گذاری شود، قیمتش تا 170 هزار دلار می‌رسد
اگر زمین ناگهان متوقف شود؛ فاجعه‌ای بی‌سابقه رخ می‌دهد
نماینده پارلمان لبنان: هرگز به زانو درنخواهیم آمد
یونیفل: اسرائیل آتش‌بس لبنان را آشکارا نقض کرد/ حملات ادامه دارد
فناوری جدید؛ نوشتن پیام بدون صفحه‌نمایش ممکن شد
نتانیاهو: اسرائیل به حضور خود در سوریه ادامه می‌دهد
راهداران ایلام در آماده‌باش کامل؛ 32 تیم فعال شدند
شگفتی‌ساز لیگ جزیره، چلسی را پشت سر گذاشت
آلمان از چین خواست فشارها بر روسیه را افزایش دهد
آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی
اعلام آماده‌باش به دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان لرستان
نبی: امیدواریم پیش از مسابقات در لس‌آنجلس کمپ تمرینی برگزار کنیم
نورنما | معلق ماندن شهروندان میان زمین و آسمان
لوفت‌هانزا از حمل تجهیزات نظامی به تل‌آویو خودداری کرد
دیدار پیکان – پرسپولیس بدون تماشاگر شد/ لغو میزبانی قائمشهر
حمله نیروهای پشتیبانی سریع سودان به مهدکودک و بیمارستان ده‌ها قربانی بر جای گذاشت
اسلوونی نتانیاهو و دو وزیر اسرائیلی را عنصر نامطلوب خواند
احتمال کناره‌گیری ترامپ از روند صلح در اوکراین
ترامپ به دنبال برگزاری نشستی بین نتانیاهو و السیسی است
پیامک‌های جعلی کلاهبرداری درباره طرح‌های مسکن را جدی نگیرید
پورمحمدی: مشکلات با فریاد و شعار حل نمی‌شوند
دستگاه های امدادی مازندران در حالت آماده باش
مدارس در کدام استان‌ها فردا تعطیل است ؟
مدودف: اروپا در مسیر تبدیل شدن به یک دیکتاتوری است
اروپا با اسرائیل هم‌پیمان است یا گروگان؟
ترامپ: عملیات زمینی در خاک ونزوئلا به زودی انجام می‌شود
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 16 آذر 1404
رایزنی وزرای ترکیه و عراق درباره ایران؛ تأکید مشترک بر کاهش تنش‌ها
مدارس و ادارات تهران فردا حضوری هستند
مهاجرانی: دولت چهاردهم برای کاهش تورم تلاش می کند
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال
نواف سلام: اسرائیل جنگ فرسایشی علیه لبنان آغاز کرده است
افول هژمونی آمریکا و خیز تمدن‌های نو
فرستاده آمریکا: توافق صلح اوکراین بسیار نزدیک است
ثبت‌نام عمره بسته شد/ثبت نام دوره بعد چه زمانی خواهد بود؟
مدل پرداخت حقوق و مزایا به کارکنان دولت تغییر می کند
بیش از 69 هزار شهید و 170 هزار زخمی در جنگ فرسایشی
نرخ رجیستری گوشی در لایحه بودجه مشخص می‌شود
عراقچی تهران را به مقصد باکو ترک کرد
مبلغ عیدی کارگران در سال 1405 اعلام شد+جزییات و نحوه محاسبه
عارف: حضور معنادار دانشجویان در عرصه های مختلف امنیت و پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
با رأی نمایندگان؛ درآمدهای تهاتری شرکت‌های نفتی شفاف می‌شود
مشکلات جدی سازمان غذا و دارو با کمبود ارز
تشدید بارش در 24 استان/ افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس و خزر
انفجار بمب در دمشق
نتانیاهو: هرگز در ازای عفو، از سیاست کناره‌گیری نخواهم کرد
فشار آمریکا بر دولت لبنان برای خلع سلاح کاهش یافت
قیمت محصولات کشاورزی تا 205 درصد جهش کرد
X
آگهی تبلیغاتی