×
اقتصادی
شناسه خبر : 257402
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 23:25
برنج تنظیم بازاری به تهران رسید

برنج تنظیم بازاری به تهران رسید

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: عرضه برنج هندی در بنکداری‌ها آغاز شده و قیمت آن کاهش یافته است؛ برنج پاکستانی هم به‌زودی با قیمت مصوب به شبکه توزیع اضافه می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  رضا کنگری رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به آشفتگی عرضه کالا‌های اساسی اظهار کرد: باتوجه‌به آشفتگی بازار برنج که به‌صورت دو فاکتور عرضه می‌شد، قوانینی مصوب شده که کالا‌های اساسی توسط شبکه توزیع مثل اصناف (شامل بنکداران مواد غذایی و اتحادیه‌های هم‌صنف) فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین عرضه شود.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران در مورد جزئیات توزیع برنج وارداتی، گفت: حدود ۱۰ روزی است که عرضه برنج هندی را در سطح بنکداری‌ها آغاز کرده‌ایم و با عرضه جدید، قیمت برنج هندی در سطح بازار کاهشی شده است.

کنگری در مورد زمان توزیع برنج پاکستانی در بنکداری‌ها، گفت: قرار است برنج پاکستانی به‌زودی به شبکه توزیع اضافه شود. بخشی از برنج پاکستانی به تهران رسیده و امیدواریم که در آینده نزدیک توزیع آن آغاز شود.

وی با بیان اینکه برنج پاکستانی نیز به‌صورت گسترده ثبت سفارش شده است، گفت: اگر برنج پاکستانی وارد شبکه توزیع شود، قیمت آن که در حال حاضر به کیلویی ۱۸۰ هزار تومان رسیده است، به قیمت مصوب یعنی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده نهایی خواهد رسید.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: دو نوع برنج پاکستانی اعم از مدل‌های ۳۸۶ و سوپر کرنل وارد خواهد شد که قیمت و کیفیت آن زیاد تفاوتی با هم ندارد؛ ولی برنج ۳۸۶ دانه کوتاه‌تر از سوپر کرنل است.

کنگری افزود: برنج پاکستانی نیز به شبکه توزیع اضافه شود، حتماً کاهش قیمتی در زمینه برنج پاکستانی در کف بازار شاهد خواهیم بود.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه قیمت برنج هندی از کیلویی ۸۴ هزار تومان به ۵۵ هزار تومان در کف بازار رسیده است، گفت: دو مدل برنج هندی در بنکداری‌ها عرضه می‌شود.

کنگری افزود: نوع اول برنج هندی هزار و ۵۰۹ است که با قیمت کیلویی ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد. نوع دوم برنج هندی نیز هزار و ۱۲۱ است که کیلویی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد.

به گفته وی، قرار است برنج پاکستانی نیز کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان به دست مصرف‌کننده نهایی برسد.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: از آغاز دولت چهاردهم شبکه اصناف از چرخه تنظیم بازار حذف شد و کالا‌های تنظیم بازار تنها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین عرضه می‌شد. در این چرخه، تمام کالا‌ها از طریق فروشگاه زنجیره‌ای و میادین به‌صورت غیرمستقیم توسط دلالان به اصناف سرازیر و آزادفروشی می‌شد.

کنگری افزود: باتوجه‌به پیگیری انجام‎ شده اصناف دوباره به این حلقه اضافه شد. اصناف اعم از ۲۵ هزار واحد صنفی در تهران، سوپرمارکت‌ها، خواروبارفروشان و لبنیاتی‌ها از بنکداران تأمین می‌شوند.

وی با بیان اینکه هنوز استقبال اصناف از توزیع برنج پاکستانی گسترده نبوده است، گفت: دلیل آن، این است که حاشیه سودی که برای بنکداران در این حلقه باید دیده شود، هنوز مصوب نشده است. اگر حاشیه سودِ بنکدار و هزینه‌های حمل‌ونقل و انبارداری نیز به مصوبه حاشیه سود اضافه شود، ما شاهد استقبال صددرصدی از این کالا‌ها خواهیم بود و شاهد تنظیم بازار صددرصدی خواهیم شد.


نظرات

آخرین اخبار
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
اختلال 4 بانک در مسیر رفع/ برقراری واریز وجوه پذیرندگان تا ساعاتی دیگر
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
رئیس‌جمهور روسیه از پیشروی نظامی در دونباس خبر داد
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
فیفا ستاره‌های مصر را چید/ تغییرات ناگهانی در پیراهن رقیب ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)