×
بین الملل
شناسه خبر : 257311
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 15:57
مایک هاکبی: گسترش توافق‌نامه ابراهیم به زودی عملی خواهد شد

مایک هاکبی: گسترش توافق‌نامه ابراهیم به زودی عملی خواهد شد

سفیر آمریکا در اسرائیل، مایک هاکبی، از احتمال پیوستن کشورهای بیشتری به توافق‌نامه ابراهیم خبر داد و تأکید کرد که این توافق ممکن است به زودی گسترش یابد. این اظهارات در آستانه سفر ولیعهد عربستان سعودی به واشنگتن و دیدار با رئیس‌جمهور ترامپ مطرح شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «مایک هاکبی»، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی دیروز (شنبه) در مصاحبه با رسانه آمریکایی «نیوزمکس» گفت که گسترش توافق‌نامه ابراهیم ممکن است «به زودی» انجام شود.

وی با بیان اینکه آتش‌بس جنگ غزه با وجود نگرانی‌هایی همچنان پابرجاست، آن را به استراتژی «دونالد ترامپ» در خصور غرب آسیا، رئیس‌جمهور آمریکا نسبت داد و تأکید کرد که حماس از زمان اعلام آتش‌بس هیچ حمله‌ای انجام نداده و بر توافق انجام شده پایبند بوده است.

او با اشاره به طرح صلح ۲۰ ماده‌ای ایالات متحده برای آتش‌بس غزه و نیز حمایت کشورهای عربی از این طرح خاطرنشان کرد که ترامپ دیپلماسی در خاورمیانه را تغییر شکل داده و بحث‌هایی برای گسترش توافق‌نامه‌های ابراهیم با مقامات بلندپایه کشورهای سوریه، لبنان و عربستان سعودی در جریان است.

هاکبی با تأیید اینکه حماس عمده اسیران زنده و کشته‌شده اسرائیلی را آزاد کرده و تنها سه جسد در غزه وجود دارد، گفت: آزادی اسیران دستاورد بزرگی برای ترامپ است که تنها در عرض یک ماه حاصل شد.

سفیر آمریکا با اشاره به آغاز به کار یک گروه هماهنگی بین‌المللی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به غزه در نزدیکی مقر فرماندهی بین المللی در «کریات‌گات» هشدار داد که گذار به مرحله دوم توافق و بازسازی و اداره غزه دشوارترین مرحله خواهد بود.

اظهارات هاکبی پس از آن مطرح می‌شود که رسانه‌های آمریکایی از سفر از پیش‌تعیین‌شده «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی به آمریکا و دیدار با ترامپ در روز سه‌شنبه خبر دادند.

همزمان شورای امنیت سازمان ملل نیز بامداد سه‌شنبه به پیش‌نویس قطعنامه طرح ترامپ برای تشکیل نیروهای بین المللی ثبات‌بخش غزه که به گفته نماینده آمریکا در سازمان ملل، «مسیر سیاسی» برای تشکیل کشور فلسطین را هموار می‌کند، رأی‌گیری خواهد کرد؛ اقدامی که به گفته منابع سیاسی رژیم صهیونیستی، با هدف جلب رضایت عربستان سعودی و تشویق این کشور به پیوستن به توافق‌نامه ابراهیم انجام شده است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که احتمال دارد ترامپ با درخواست عربستان سعوی برای خرید ده‌ها جنگنده اف-۳۵ موافقت کند.

ترامپ با بیان اینکه این دیدار برای آمریکا و منطقه بسیار مهم است، افزود که توافق‌نامه ابراهیم بخش اصلی بحث طرفین خواهد بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جمعه پایتخت دوباره بارانی و برفی می‌شود
نورنما | دهم دی‌ماه، سالروز تولد ناصر عبداللهی
ایران برای توافق بر پایه احترام و منفعت متقابل آماده است
ادامه تجاوزات نظامیان صهیونیست به کرانه باختری
پزشکیان فردا به چهارمحال و بختیاری سفر می‌کند
فردا؛ روز برگزاری حراج سکه طلا در مرکز مبادله ایران
دستور عارف برای تسریع امدادرسانی به مناطق آسیب‌دیده خوزستان و هرمزگان
محسن رضایی: ماجراجویی دوباره دشمن با پاسخ بسیار متفاوت روبه‌رو می‌شود
جدایی‌طلبان یمنی: اعلام کشور جنوب یمن نزدیک است
پیدا شدن جسد زنی 80 سال بعد از کشته شدن در جنگ جهانی
توقف تراکتور مقابل ملوان/ فاصله 7 امتیازی با صدر در سرمای تبریز
کمالوندی: سه دستاورد مهم هسته‌ای ثبت شد
هشدار روسیه به آمریکا درباره تشدید تنش‌ها با ایران
مادورو: حدود 40 هواپیمای قاچاقچیان مواد مخدر را منهدم کردیم
پزشکیان از کدام کانون‌های قدرت مزاحم گلایه می‌کند؟
پادکست | تهدید کننده نسل بشر
مرور آخرین وضعیت روابط دوجانبه و بررسی روند اجرای توافقات تهران-مسکو
مداخله‌ای که نتیجه معکوس می‌دهد!
پرواز مسیر تهران ـ ایلام لغو شد
کدام استان‌ها فردا تعطیل اعلام شدند؟
آغاز فرایند واردات خودرو برای ایرانیان خارج از کشور
چرا رامین رضائیان در تمرین استقلال غایب بود؟
باید اعتراضات به حق مردم را شنید/برخورد قاطع با توطئه‌کنندگان علیه معیشت مردم
9 فوتی و 15 مصدوم در پی سیلاب و کولاک
تعطیلی دفاتر اسناد رسمی تهران در 10 دی ماه
تابعیت فرانسه برای کلونی‌ها
هدررفت روزانه 300 میلیون تومان غذا در دانشگاه تهران
گزارش آمار تولید خودرو
رونمایی از اسکناس‌های جدید سوریه
تهران رکورددار کاهش بارندگی
برتری پرسپولیس در داربی جوانان
امیررضا معصومی به تیم ملی آذربایجان پیوست
افزایش حقوق‌ها متناسب با عدالت در پرداخت‌ها می‌شود
پیام تسلیت دکتر پزشکیان در پی درگذشت آیت‌الله سیدعلی شفیعی
رکورد جدید در پیش‌فروش بلیط جام جهانی 2026
جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان به وراث
ریزش سنگین بورس؛ شاخص کل بیش از 102 هزار واحد افت کرد
ونزوئلا چاه‌های نفت خود را تعطیل می‌کند
اولین روز «سالم» تهران در زمستان 1404
نامه 100 نماینده مجلس برای عدم به‌کارگیری همتی در بانک مرکزی
بارش‌های زمستانی در سیستان و بلوچستان
صلح به روایت بمب و تحریم
روسیه: به رسمیت شناختن سومالی‌لند نقض حاکمیت سومالی است
قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه 9 دی 1404 +جدول قیمتها
بیانیه تند عربستان علیه امارات
افزایش حقوق کارکنان دولت به‌صورت پلکانی در بودجه 1405
یزد چهارشنبه 10 دی تعطیل شد
احضار دو وزیر به زندان در پرونده چای دبش
استان قم چهارشنبه 10 دی تعطیل شد
سیدورف به ایران می‌آید
X
آگهی تبلیغاتی