×
بین الملل
شناسه خبر : 257311
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 15:57
مایک هاکبی: گسترش توافق‌نامه ابراهیم به زودی عملی خواهد شد

مایک هاکبی: گسترش توافق‌نامه ابراهیم به زودی عملی خواهد شد

سفیر آمریکا در اسرائیل، مایک هاکبی، از احتمال پیوستن کشورهای بیشتری به توافق‌نامه ابراهیم خبر داد و تأکید کرد که این توافق ممکن است به زودی گسترش یابد. این اظهارات در آستانه سفر ولیعهد عربستان سعودی به واشنگتن و دیدار با رئیس‌جمهور ترامپ مطرح شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «مایک هاکبی»، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی دیروز (شنبه) در مصاحبه با رسانه آمریکایی «نیوزمکس» گفت که گسترش توافق‌نامه ابراهیم ممکن است «به زودی» انجام شود.

وی با بیان اینکه آتش‌بس جنگ غزه با وجود نگرانی‌هایی همچنان پابرجاست، آن را به استراتژی «دونالد ترامپ» در خصور غرب آسیا، رئیس‌جمهور آمریکا نسبت داد و تأکید کرد که حماس از زمان اعلام آتش‌بس هیچ حمله‌ای انجام نداده و بر توافق انجام شده پایبند بوده است.

او با اشاره به طرح صلح ۲۰ ماده‌ای ایالات متحده برای آتش‌بس غزه و نیز حمایت کشورهای عربی از این طرح خاطرنشان کرد که ترامپ دیپلماسی در خاورمیانه را تغییر شکل داده و بحث‌هایی برای گسترش توافق‌نامه‌های ابراهیم با مقامات بلندپایه کشورهای سوریه، لبنان و عربستان سعودی در جریان است.

هاکبی با تأیید اینکه حماس عمده اسیران زنده و کشته‌شده اسرائیلی را آزاد کرده و تنها سه جسد در غزه وجود دارد، گفت: آزادی اسیران دستاورد بزرگی برای ترامپ است که تنها در عرض یک ماه حاصل شد.

سفیر آمریکا با اشاره به آغاز به کار یک گروه هماهنگی بین‌المللی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به غزه در نزدیکی مقر فرماندهی بین المللی در «کریات‌گات» هشدار داد که گذار به مرحله دوم توافق و بازسازی و اداره غزه دشوارترین مرحله خواهد بود.

اظهارات هاکبی پس از آن مطرح می‌شود که رسانه‌های آمریکایی از سفر از پیش‌تعیین‌شده «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی به آمریکا و دیدار با ترامپ در روز سه‌شنبه خبر دادند.

همزمان شورای امنیت سازمان ملل نیز بامداد سه‌شنبه به پیش‌نویس قطعنامه طرح ترامپ برای تشکیل نیروهای بین المللی ثبات‌بخش غزه که به گفته نماینده آمریکا در سازمان ملل، «مسیر سیاسی» برای تشکیل کشور فلسطین را هموار می‌کند، رأی‌گیری خواهد کرد؛ اقدامی که به گفته منابع سیاسی رژیم صهیونیستی، با هدف جلب رضایت عربستان سعودی و تشویق این کشور به پیوستن به توافق‌نامه ابراهیم انجام شده است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که احتمال دارد ترامپ با درخواست عربستان سعوی برای خرید ده‌ها جنگنده اف-۳۵ موافقت کند.

ترامپ با بیان اینکه این دیدار برای آمریکا و منطقه بسیار مهم است، افزود که توافق‌نامه ابراهیم بخش اصلی بحث طرفین خواهد بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ونزوئلا چاه‌های نفت خود را تعطیل می‌کند
اولین روز «سالم» تهران در زمستان 1404
نامه 100 نماینده مجلس برای عدم به‌کارگیری همتی در بانک مرکزی
بارش‌های زمستانی در سیستان و بلوچستان
صلح به روایت بمب و تحریم
روسیه: به رسمیت شناختن سومالی‌لند نقض حاکمیت سومالی است
قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه 9 دی 1404 +جدول قیمتها
بیانیه تند عربستان علیه امارات
افزایش حقوق کارکنان دولت به‌صورت پلکانی در بودجه 1405
یزد چهارشنبه 10 دی تعطیل شد
احضار دو وزیر به زندان در پرونده چای دبش
استان قم چهارشنبه 10 دی تعطیل شد
سیدورف به ایران می‌آید
البرز فردا تعطیل شد
بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به تصمیم کانادا
پادکست | برای افرادی که از شدت کار زیاد ، دچار خستگی چشم شدن !
بازداشت مدیرعامل سابق موسسه ملل
استعفای معاون سیاسی رئیس‌جمهور تایید شد
هشدار شدید برای فعالیت‌های دریایی در دریای مازندران
پرسپولیس در آسیا استراحت می‌کند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 9 دی 1404+ جدول
مجلس فردا خبر مهمی برای مردم خواهد داشت
قهرمان بوکس جهان در سانحه رانندگی مجروح شد
امتحانات دانشگاه‌ آزاد فردا برقرار است
تولید 90 درصد شیرخشک ایران در داخل
پای ترک فعل به وزارت نفت باز شد؛ حکم سنگین علیه مدیر متخلف
عراقچی در نشست وبیناری با سفارت ایران در ونزوئلا
قیمت جدید محصولات سایپادیزل اعلام شد+ جدول
داستان " از هیچ تا هوندا "
پیش بینی وضعیت آب و هوای یزد فردا چهارشنبه 10 دی 1404
ابو عبیده که بود؟
استقلال به الحسین خورد، سپاهان به الاهلی
تعطیلی دستگاه قضا در تهران در روز چهارشنبه 10 دی
تکذیب درخواست عفو نتانیاهو از سوی رئیس رژیم صهیونیستی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 9 دی 1404+ جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا چهارشنبه 10 دی 1404
خطر تعطیلی بازی ها با سردادن شعارهای قومیتی
پیش بینی وضعیت آب و هوا خوزستان فردا چهارشنبه 10 دی 1404
دولت طرح 20 بندی برای تقویت قدرت خرید مردم
سیاست معیشت کِی به سفره می‌رسد؟
سال آینده، یارانه بصورت منظم پرداخت خواهد شد/دولت شنونده صدای تند مردم است
جدایی دو ستاره پرتغالی از الهلال
نامه پزشکیان درباره اصلاحات پنج‌گانه در بودجه/تعویق بررسی کلیات لایحه بودجه 1405
برف و باران و وزش باد شدید در راه 20 استان کشور
امتحانات نهایی طبق برنامه برگزار می‌شود
سردترین شهر ایران کدام است؟
انصارالله: درگیری‌ها در جنوب یمن توطئه‌ای برای تسلط بر منابع نفتی است
کیم جونگ اون: موشک‌اندازهای جدید قادر به نابودی دشمن هستند
شعب کشیک بانک‌ها فردا باز هستند
سرما مدارس فیروزکوه را مجازی کرد
X
آگهی تبلیغاتی