×
اقتصادی
شناسه خبر : 257297
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 15:06
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 25 آبان 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 25 آبان 1404+ جدول

در 25 آبان 1404، با فروکش کردن انتظارات تورمی، بازار خودرو وارد فاز رکود شده است. برخی خودروها با کاهش تقاضا و افت قیمت روبه‌رو شدند، در حالی که مدل‌های خاص همچنان در سطوح قیمتی بالایی باقی مانده‌اند.

نورنیوز - گروه اقتصادی:  قیمت خودرو امروز 25 آبان 1404 در شرایطی اعلام شد که پس از فروکش کردن انتظارات تورمی، بازار وارد فاز رکود شده است.

در روزهای گذشته، همزمان با افزایش نرخ دلار، بازار خودرو مسیر صعودی را تجربه کرد. رشد ارز باعث تقویت انتظارات تورمی شد و برخی فروشندگان برای بهره‌گیری از این شرایط، قیمت‌های بالاتری اعلام کردند. این اقدام به افزایش موقت قیمت‌ها و نوسانات کوتاه‌مدت در بازار منجر شد.

با فروکش کردن هیجان، بازار خودرو اکنون در رکود به سر می‌برد و شدت معاملات کاهش یافته است. برخی مدل‌ها به دلیل محدودیت عرضه همچنان در سطوح قیمتی بالا باقی مانده‌اند، اما خودروهای پرفروش داخلی با کاهش تقاضا مواجه شده و قیمت‌ها یا با افت جزیی و یا با ثبات نسبی همراه بوده‌اند.

قیمت خودروهای داخلی

ری‌را بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای داخلی را تجربه کرد. بر این اساس، این کراس‌اوور داخلی 43 میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص یک میلیارد و 907 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، سورن پلاس (XU7P) افت بهای 12 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 886 میلیون تومان خرید و فروش شود.

شاهین اتوماتیک G رشد بهای 13 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ یک میلیارد و 263 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، کوییک RS ریزش بهای 6 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی 668 میلیون تومان رسید.

ر
 

قیمت خودروهای مونتاژی

لوکانو L7 نسبت به روز گذشته 70 میلیون تومان گران شد تا با نرخ چهار میلیارد و 700 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از طرف دیگر، فردا T5 با همان نرخ روزهای گذشته، یعنی یک میلیارد و 270 میلیون تومان، به معاملات امروز رسید.

اکستریم SX ریزش بهای 60 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ سه میلیارد و 390 میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، تیگو 8 پرومکس نسبت به روز گذشته 40 میلیون تومان ارزان شد تا با ارزش چهار میلیارد و 80 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود.

چانگان CS55 رشد قیمت 40 میلیون تومانی را تجربه کرد و با نرخ سه میلیارد و 30 میلیون تومان به معاملات امروز رسید. از سوی دیگر، هایما S5 پرو افت 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ 2 میلیارد و 100 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

دیگنیتی پرستیژ رشد 50 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ 2 میلیارد و 800 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، فیدلیتی الیت (7 نفره) افت بهای 25 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی 2 میلیارد و 610 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود.

ر
 


نظرات

آخرین اخبار
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود