×
سیاسی
شناسه خبر : 257275
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 13:27
در صورت تصویب قطعنامه شورای حکام، رویکرد ایران بازنگری می‌شود

معاون وزیر خارجه در حاشیه کنفرانس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم:

در صورت تصویب قطعنامه شورای حکام، رویکرد ایران بازنگری می‌شود

کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه ایران، در حاشیه کنفرانس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم: تجاوز و دفاع» اعلام کرد در صورت ارائه و تصویب قطعنامه علیه ایران در جلسه شورای حکام، تهران رویکرد خود را بازنگری اساسی خواهد کرد. وی همچنین تأکید کرد که آمریکا مسئول هدایت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران است و اقدامات حقوقی علیه آن کشور ادامه دارد.

نورنیوز- گروه سیاسی: «کاظم غریب آبادی» روز یکشنبه در حاشیه کنفرانس بین‌المللی«حقوق بین‌الملل تحت تهاجم: تجاوز و دفاع » در مرکز مطالعات وزارت امور خارجه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در ارتباط با اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه «او مدیریت حمله رژیم صهیونیستی به ایران را بر عهده داشته است» خاطرنشان کرد: این سخنان مسئولیت حقوقی آمریکا در این تجاوز را نشان داد، البته آمریکا در این تجاوز مسئولیت داشت؛ چرا که خود  به ایران حمله نظامی کرد ولی با این سخنان، مسئولیت هدایت و مدیریت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را نیز  پذیرفت در این چهارچوب و  با توجه به این سخنان، ما هم  سندی را در شورای امنیت ثبت کردیم و دوستان حقوقی ما در وزارت خارجه و دیگر نهادهای مسئول در تلاش هستند که با استفاده از ابزارهای حقوقی، علیه آمریکا اقدام کنند و ما از تمام ابزارهای لازم حقوقی، سیاسی و دیپلماتیک خود  برای پاسخگو کردن آمریکا در این زمینه استفاده می‌کنیم.

قاطبه جامعه بین‌الملل از اقدام غرب برای فعال کردن اسنپ بک حمایت نکرد


وی  همچنین در ارتباط با  تلاش سه کشور اروپایی برای ارائه قطعنامه علیه ایران در جلسه شورای حکام که قرار است اواخر هفته جاری در وین برگزار شود گفت: سه کشور اروپایی با اقدامی که در شورای امنیت و نیویورک انجام دادند و در راستای فعال کردن اسنپ بک حرکت کردند خود را از حوزه دیپلماسی و گفت‌وگو با ایران در ارتباط با موضوع هسته‌ای ایران حذف کردند.

غریب‌آبادی با بیان اینکه «قاطبه جامعه بین‌الملل از اقدام آنها برای فعال کردن اسنپ بک حمایت نکرد و  اقدام آنها با مخالفت تعدادی از اعضای شورای امنیت نیز روبرو شد» گفت: آنها در واقع می‌خواهند شکستی که در نیویورک متحمل شدند را به نوعی در وین جبران کنند.

آثار منفی اقتصادی اسنپ‌بک تا حدودی مدیریت و کنترل شد

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «این کشورها به جای پاسخگویی در برابر سکوت و بی‌عملی خود در ارتباط با حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران می‌خواهند  فشار دیگری را به ایران بیاورند» گفت: علت این موضوع این است که آنها نتوانستند آنچه را که در اجرای اسنپ‌بک به دنبال آن بودند به دست آورند. آثار منفی اقتصادی اسنپ‌بک تا حدودی مدیریت و کنترل شد و از بعد سیاسی و بین‌المللی ما توانستیم در این زمینه انشقاقی را در جامعه بین‌المللی به وجود آوریم، بنابراین آنها به دنبال فشار دیگری هستند.

اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم

معاون وزیر خارجه ایران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه «آنها به حسن نیت ایران و اینکه ایران با آژانس تعامل و همکاری دارد کاری ندارند و توجهی به این موضوعات ندارند»، گفت: امیدواریم آنها عقلانیت به خرج بدهند و قطعنامه را مطرح نکنند ولی اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود شرایط ما، شرایط متفاوت تری خواهد بود و ما در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم و ایران باید بررسی مجددی در سیاست‌هایش در تعامل با آژانس و مسائل مرتبط با معاهده عدم اشاعه انجام دهد.
 
وی در مورد چرایی این نوع واکنش ایران گفت: نه اینکه این قطعنامه اثر دارد بلکه در راستای پیامی است که صادر می‌کند و این قطعنامه این پیام را می‌دهد که برای آنها تعامل و همکاری مهم نیست.


اخبار مرتبط
ارائه پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی به شورای حکام + جزئیات قطعنامه
چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 08:48
ارائه پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی به شورای حکام + جزئیات قطعنامه
آمریکا و تروئیکای اروپایی با ارائه پیش‌نویس یک قطعنامه با تکرار ادعاهای همیشگی، از ایران خواستند تا گزارش کاملی از اورانیوم غنی‌شده خود ارائه دهد.یک رسانه غربی نیز جزئیاتی جدید از پیش‌نویس قطعنامه آمریکا و تروئیکای اروپایی علیه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد.
قطعنامه شورای حکام آژانس هیچ تغییری در وضعیت فعلی اجرای پادمان ایجاد نمی‌کند
شنبه 1404/08/24 ساعت 10:55
نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی :
قطعنامه شورای حکام آژانس هیچ تغییری در وضعیت فعلی اجرای پادمان ایجاد نمی‌کند
نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به اقدام آمریکا و سه کشور اروپایی در ارائه پیش‌نویس قطعنامه جدیدی در شورای حکام آژانس صریح کرد: تحمیل گزارش دهی بر مدیرکل بر اساس قطعنامه‌های منقضی شده شورای امنیت، در عمل به پیچیدگی‌های موجود خواهد افزود اما هیچ تغییری در وضعیت فعلی اجرای پادمان در ایران ایجاد نمی‌کند.
برجام از دستورکار نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خارج شد
جمعه 1404/08/23 ساعت 19:00
برجام از دستورکار نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خارج شد
با پایان یافتن اعتبار قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل، نشست فصلی جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در هفته پیش رو بدون بررسی نظارت بر توافق هسته‌ای ایران برگزار خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور
نصب سپر آبی در 120 موزه و بناهای تاریخی
ورزشگاه آزادی را دوباره می‌سازیم و خاطره‌سازی خواهیم کرد
واژگونی تریلی و اتوبوس یزد–کرج درجاده نائین