×
اقتصادی
شناسه خبر : 257263
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 13:00
حرکت آهسته بورس به سمت بالا

حرکت آهسته بورس به سمت بالا

در ابتدای امروز 126 صف خرید در برابر تنها 41 صف فروش ثبت شده است. چنین ترکیبی معمولا نشانه ای از امیدواری معامله گران نسبت به ادامه روند است.

نورنیوز - گروه اقتصادی: معاملات امروز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ در حالی تا ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه دنبال شده که شاخص های اصلی بازار سهام با نوسان مثبت همراه بوده اند و نشانه هایی از تقویت تقاضا در بسیاری از نمادهای بزرگ و متوسط دیده می شود. بر اساس آمار موجود، شاخص کل بورس با رشد ۷۲۹۴ واحدی معادل ۲۳ صدم درصد در سطح سه میلیون و ۱۱۲ هزار و ۸۱۹ واحد قرار گرفته و شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۳۱۰۳ واحدی به عدد ۹۱۰ هزار و ۴۳۱ واحد رسیده است. عملکرد مثبت هر دو شاخص نشان می دهد جریان نقدینگی در شروع هفته بیشتر به سمت سهام رفته و فشار عرضه نسبت به روزهای گذشته کاهش پیدا کرده است.

ورود پول کم حجم به بورس

بررسی رفتار معامله گران نشان می دهد قدرت خرید حقیقی ها امروز در مقایسه با فروشندگان بالاتر بوده و نسبت قدرت خرید به فروش عدد ۱.۰۴ را ثبت کرده است. میانگین سرانه خرید حقیقی ها ۴۹.۹ میلیون تومان و سرانه فروش ۴۸.۱ میلیون تومان گزارش شده است که بیانگر برتری نسبی سمت تقاضا است. این موضوع همراه با ورود ۸۹ میلیارد تومان پول حقیقی به سهام نشان می دهد فضای کنونی بازار با احتیاط مثبت همراه است و بخشی از سرمایه ها در حال بازگشت به معاملاتی با ریسک متوسط هستند. ارزش معاملات خرد نیز با رقم سه هزار و ۳۱۴ میلیارد تومان وضعیت نسبتا مناسبی را ثبت کرده و حجم معاملات ۷.۶ میلیارد سهم و حق تقدم بوده است.

 صندوق های درآمد ثابت، همچنان مغضوب سرمایه گذاران

در بخش صندوق های درآمد ثابت، خروج ۷۲۴ میلیارد تومان پول حقیقی مشاهده شده است. خروج سرمایه از صندوق های کم ریسک معمولا یکی از سیگنال های اولیه چرخش نقدینگی به سمت بازار سهام و البته بازارهای موازی محسوب می شود و در معاملات امروز نیز همین روند قابل مشاهده است. این تغییر جهت نشان می دهد انتظار بخشی از معامله گران نسبت به آینده کوتاه مدت بازار اندکی مثبت تر شده و ترجیح می دهند بخشی از دارایی خود را از سپرده گذاری های کم بازده فاصله دهند. نکته مهم اینجاست که بیش از یک ماه است صندوق های درآمد ثابت شاهد خروج پول حقیقی ها هستند و طی این مدت رقم سنگینی از این صندوق ها خارج شده است.

سبز بودن بیشتر نمادها و وضعیت صف ها

از میان نمادهای بورسی و فرابورسی، ۵۱۲ نماد در محدوده مثبت و ۲۷۲ نماد در محدوده منفی قرار دارند؛ موضوعی که از غلبه فضای مثبت بر کلیت بازار حکایت دارد. وضعیت صف های معاملاتی نیز همین پیام را تایید می کند. در ابتدای امروز ۱۲۶ صف خرید در برابر تنها ۴۱ صف فروش ثبت شده است. چنین ترکیبی معمولا نشانه ای از امیدواری معامله گران نسبت به ادامه روند است و نشان می دهد عرضه های سنگین و نگرانی های روزهای قبل تا حدودی تعدیل شده است.

برتری ارزش سفارش های خرید نسبت به فروش

ارزش سفارش های خرید با رقم ۱۹۳۵ میلیارد تومان تقریبا سه برابر سفارش های فروش به ارزش ۶۳۰ میلیارد تومان بوده است. این نسبت نشان می دهد تمایل معامله گران به شروع موقعیت های خرید از ساعات ابتدایی بیشتر بوده و انتظار رشد قیمتی در برخی صنایع تقویت شده است. هماهنگی میان سفارش ها، صف های خرید و خروج نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت تصویری از بازگشت تدریجی اعتماد کوتاه مدت به بازار ارائه می دهد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: نارضایتی مردم از کیفیت خدمات اداری، پذیرفتنی نیست
صعود 5 ووشوکار ایران به دیدار نهایی / شهربانو منصوریان برنز گرفت
73 درصد زندانیان زن، مادر هستند
اراک رسما میزبان شهرآورد پایتخت شد
بیشتر زعفران ایران با برند سایر کشورها عرضه می شود
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
بدهی ارزی دولت به واردکنندگان برنج 12 ماهه شد
پیام کتبی عراقچی به نخست‌وزیر قطر
قیمت دلار و سایرارزها امروز یکشنبه 25 آبان 1404
سرقت جواهرات 1.2 میلیون دلاری در فرانسه
فرمانده کل ارتش: به طور مستمر ارتقاء مولفه‌های قدرت دفاعی را دنبال می‌کنیم
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 25 آبان + جدول
واژگونی خودروی سرویس مدرسه در نهاوند 6 مصدوم برجا گذاشت
در صورت تصویب قطعنامه شورای حکام، رویکرد ایران بازنگری می‌شود
اشتغال کارکنان با ماهیت مشاغل دورکار تایید می‌شود
محل آرامستان‌های جدید تهران محرمانه شد
تب زر در آسیا؛ ایران در خط طلایی رقابت
قتل خانوادگی در آذربایجان شرقی
جمعیت دانش‌آموزی کشور سالانه حدود 75 همت هزینه نیاز دارد
زمین‌گیر شدن باند حرفه‌ای موبایل‌قاپی سعادت‌آباد با شلیک پلیس
حرکت آهسته بورس به سمت بالا
تماس تلفنی پوتین با نتانیاهو و گفتگو درباره غزه
جریمه 52 هزار خودرو فاقد معاینه فنی در تهران
تامین زمین برای ساخت 1.7 میلیون مسکن ملی در کشور
فردا؛ آغاز حراج پیش‌فروش سکه / فقط تا امشب فرصت واریز وجه
برای اولین‌بار در تاریخ به تاسیسات هسته‌ای یک کشور که تحت نظارت آژانس بود حمله شد
تبعات حقوقی اعتراف ترامپ
برقراری پرواز مستقیم تهران و کوالالامپور
طرح جدید ترافیکی تهران مورد پذیرش نیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (127) « تکاب»
معاون اول رئیس‌جمهور فردا به مسکو سفر می‌کند
عراقچی با معاون سیاسی مجلس لبنان دیدار کرد
مداردیپلماسی | پیام صندوق‌های رای عراق برای سیاست همسایگی ایران
300 کلاس درس به ظرفیت آموزشی مدارس پایتخت اضافه شد
آنچه از تبعیض مهم‌تر است
درباره طرح پیشنهادی ترامپ در شورای امنیت برای غزه
ادعای وزیر افراطی نتانیاهو: چیزی به نام ملت فلسطین نداریم
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه می‌شود
حنظله اطلاعات وتصاویر 9 تروریست صهیونیست را افشا کرد
جانمایی ورزشگاه جدید پایتخت نهایی شد؛ ظرفیت 30 هزار نفر
هشدار به نسل زد درباره مصرف تفننی مواد و رفتارهای پر خطر جنسی
مادران شاغل با چند سال خدمت می توانند بازنشسته شوند؟+ افزایش مرخصی زایمان
جزئیات زمین‌لرزه بامداد امروز در شیراز اعلام شد
شش مصدوم در واژگونی سرویس کارگران در بزرگراه شهید هاشمی
باران تهران اسیدی نیست
بازگشت پرهیاهوی فضانوردان چینی از «کاخ آسمانی»
بحران خاموش دیابت، آینده ایران را تهدید می‌کند
قواعدی برای کار با آژانس وجود دارد که در صورت رعایت آن همکاری ها ادامه پیدا می کند+ فیلم
ایران در مرحله حذف سرخک و سرخجه
پیگیری ویژه پلیس آگاهی برای دختر گمشده آبادانی
X
آگهی تبلیغاتی