×
اجتماعی
شناسه خبر : 257241
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/25 ساعت 11:02
طرح جدید ترافیکی تهران مورد پذیرش نیست

چمران:

طرح جدید ترافیکی تهران مورد پذیرش نیست

رییس شورای شهر تهران گفت: طبق طرح جامع ترافیک شهر تهران باید 11 هزار اتوبوس داشته باشیم اما 2 هزار اتوبوس داریم؛ اگر همه اتوبوس‌های مدنظر را هم به کار بگیریم اما باز هم اتوبوس کم داریم.

نورنیوز-گروه اجتماعی:مهدی چمران در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه، اظهار کرد: بررسی یک فوریت طرح الزام شهرداری تهران به تراوسازی معابر و عرصه‌های شهری به‌منظور تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی شهر است. این طرح با هدف ارتقای مدیریت منابع آبی، کاهش روان‌آب سطحی و تقویت ظرفیت نفوذ آب در ساختار شهری برای پایداری منابع آب زیرزمینی به شورا ارائه شده است و اعضا به‌صورت دقیق ابعاد فنی، زیست‌محیطی و اجرایی آن را مورد بررسی قرار خواهند داد. در ادامه جلسه، گزارش‌های حسابرسی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران، سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران، شرکت شهر سالم، شرکت کنترل ترافیک شهر تهران و شرکت نوسازی عباس‌آباد بررسی خواهد شد.

وی با اشاره به جزییات جلسه‌اش با شهردار تهران گفت: در این جلسه بحث اتوبوس و حمل و نقل داشتیم که باید سریع‌تر به نتیجه برسیم؛ به دنبال منابع ارزی هستند تا تامین کنند. تلاش داریم با تنظیم قیمت‌ و بستن قرارداد از دو شرکت ایران خودرو دیزل و زامیاد اتوبوس تهیه کنیم. سعی بر این است اتوبوس بعد از اینکه آمد سریع پلاک و وارد ناوگان شود. فرصت را نباید از دست دهیم و هرچه سریع تر در اختیار مردم قرار دهیم.

رییس شورای شهر تهران اضافه کرد: طبق طرح جامع ترافیک شهر تهران باید ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم اما ۲۰۰۰ اتوبوس داریم. البته طرح جدید ترافیکی هم در حال نهایی شدن است که مورد پذیرش ما نیست و باید ابتدا به صحن شورا بیاید و بررسی شود. قرار شد اتوبوس‌های خارجی را وارد کنیم و در ادامه از داخل اتوبوس بگیریم اما اختلافاتی با شرکت‌ داخلی پیش آمد. اگر همه اتوبوس‌های مدنظر را هم به کار بگیریم اما باز هم اتوبوس کم داریم؛ با این حال تولیدات داخلی را ترجیح می‌دهیم و تشویق می‌کنیم تا شرکت‌های داخلی آن‌ها را با سرعت بیشتری بسازند.

وی درباره ایجاد امکانات لازم برای معلولان در سطح شهر گفت: برای معلولان سرویس‌های خاص گذاشتیم؛ اتوبوس‌های جدید هم رمپ دارند اما بعضی از ایستگاه‌های مترو مثل میدان محمدیه آسانسور یا پله برقی ندارند که البته این ایستگاه پله برقی را نصب کرده است.

چمران درباره استفاده از پاکبانان در بزرگراه‌ها تصریح کرد: در بزرگراه‌ها از نیروی انسانی نباید استفاده کرد و از وسایل مکانیزه استفاده شود. 

وی درباره جرایم منازل شخصی که استخر دارند نیز گفت: چند روز پیش شنیدیم که برای تأمین آب استخر تونل زده و آب دزدی کردند. در دوره سوم مطرح کردیم که منازل شخصی استخر نسازند چرا که بالاخره مجبور می‌شوند از آب استفاده کنند. با این حال سازمان ورزش به این مساله معترض شد و در نهایت کار به نتیجه نرسید؛ افزایش هزینه قبض آب یا جریمه فایده ندارد و بایستی کاری کنند که از استخر استفاده نکنند.


نظرات

آخرین اخبار
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
نصیرزاده: محرومیت بیرانوند ربطی به جام جهانی ندارد
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
وضعیت قرمز هوای تهران
عارف در سازمان اداری و استخدامی: تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دستور کار دولت قرار دارد
ترامپ میان سه گزینه دشوار در قبال ایران گرفتار است
پزشکیان در دیدار با زاکانی بر ضرورت بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو