×
اجتماعی
شناسه خبر : 257119
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/24 ساعت 16:57
آغاز طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده+ جزئیات ارائه تسهیلات

آغاز طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده+ جزئیات ارائه تسهیلات

پس از حدود 40 سال توقف در فرایند اسقاط و نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده، طرح جایگزینی از امروز در سراسر کشور آغاز شد، رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل خاطرنشان کرد: صاحبان موتورسیکلت‌های فرسوده می‌توانند با مراجعه به سامانه رسمی ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل به نشانی https://nnhk.ir نسبت به ثبت‌نام رایگان اقدام کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: پس از حدود ۴۰ سال توقف در فرایند اسقاط و نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده، طرح جایگزینی از امروز در سراسر کشور آغاز شد، بر اساس اعلام رئیس ستاد نوسازی، راکبان می‌توانند با تحویل موتورسیکلت قدیمی خود از تسهیلات ۱۲۰ میلیونی برای نمونه بنزینی و ۱۵۰ میلیون تومانی برای موتورسیکلت برقی بهره‌مند شوند. علاوه بر این، یارانه اسقاط نیز به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

  اخیرا محمدصادق حاتمی - رئیس ستاد و مدیر نوسازی ناوگان حمل ‌و نقل ایدرو – در یک گفت‌وگوی تلویزیونی از آغاز طرح ثبت نام جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر داد و گفت: بررسی‌های کلی نشان می‌دهد در طول حدود ۴۰ سال اخیر  به‌ویژه از سال ۱۳۸۴ تا امروز، فرآیند مشخص و سازمان‌یافته‌ای برای اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده وجود نداشته است؛ در نتیجه جمع تعداد موتورسیکلت‌ها تقریبا ۱۴ میلیون دستگاه برآورد می‌شود که نتیجه تولید، واردات و ورود تدریجی به ناوگان حمل‌ونقل کشور بوده، بدون اینکه هیچگونه خروجی از این این ناوگان صورت بگیرد؛ بنابراین قرار است طرحی با هدف اسقاط و نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده اجرایی شود.

به گفته رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل ‌و نقل، از ابتدای سال ۱۴۰۴، برنامه‌ریزی برای طرح اسقاط موتورسیکلت صورت گرفت و حتی سامانه‌ مرتبط با آن نیز ایجاد شده است. در این سامانه، تمامی راکبان می‌توانند موتورسیکلت‌های فرسوده‌ خود را ثبت‌نام کنند و وارد فرآیند اسقاط شوند و در کنار فرایند اسقاط، طرح جایگزینی نیز برای متقاضیان فعال می‌شود.

مشوق‌های جایگزینی و اسقاط موتورسیکلت فرسوده

آنگونه که حاتمی مدعی شده است؛ بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان ۱۳ نهاد ذیربط منعقد شده، قرار است، تا پایان سال جاری نزدیک به ۵۰۰۰ دستگاه موتورسیکلت برقی و ۶۵ هزار دستگاه موتورسیکلت بنزینی در ناوگان جایگزین شوند که طرح جایگزینی در حال حاضر قابل دسترسی است و راکبان موتورسیکلت‌های فرسوده می‌توانند از امروز (شنبه ۲۴ آبان ماه) در این طرح شرکت کرده و در کنار آن تسهیلات ۱۲۰ میلیون تومانی برای جایگزینی موتورسیکلت فرسوده با موتورسیکلت بنزینی و تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومان برای جایگزی با موتورسیکلت برقی دریافت کنند. البته علاوه بر مبلغ تسهیلات فوق، یارانه اسقاط موتورسیکلت بسته به نوع موتورسیکلت جایگزینی، نیز دریافت خواهند کرد.

همچنین؛ فرایند اسقاط و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده با موتورسیکلت‌های نو (بنزینی یا برقی) به صورت کلید به کلید است و راکبان و مالکان موتورسیکلت‌های فرسوده در زمان تحویل موتورسیکلت خود، موتورسیکلت جدید و جایگزین را دریافت می‌کنند.

گفتنی است؛ آمارها حاکی از آن است که فرسودگی ناوگان حمل‌ونقلی کشور، از خودروهای سواری و باری گرفته تا موتور سیکلت، جدی است و همین موضوع یکی از مهمترین عواملی شده که مصرف سوخت وسایل نقلیه به شکل غیر قابل باوری چند برابر شود که نتیجه‌ای جر تداوم روند ناترازی در سوخت به ویژه در مصرف بنزین به همراه نخواهد داشت.

حاتمی تأکید کرد: در آینده، دامنه طرح به سراسر کشور گسترش می‌یابد و تمام دارندگان موتورسیکلت‌های فرسوده می‌توانند از مزایای این طرح استفاده کنند..

حاتمی خاطرنشان کرد: صاحبان موتورسیکلت‌های فرسوده می‌توانند از هفته آینده با مراجعه به سامانه رسمی ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل به نشانی https://nnhk.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

ثبت‌نام در این سامانه کاملاً رایگان است و هیچ هزینه‌ای از متقاضیان دریافت نمی‌شود.

 


اخبار مرتبط
موافقت پلیس با شماره‌گذاری موتورهای سنگین
چهارشنبه 1404/08/28 ساعت 09:44
موافقت پلیس با شماره‌گذاری موتورهای سنگین
رئیس پلیس راهور فراجا از ادامه ممنوعیت تردد موتورهای سنگین در معابر عمومی خبر داد و گفت: پلیس موافق شماره‌گذاری موتورهای سنگین مجاز است تا این وسایل دارای هویت قانونی شوند.
جریمه یک میلیون موتورسوار بدون کلاه ایمنی
دوشنبه 1404/08/26 ساعت 11:45
جریمه یک میلیون موتورسوار بدون کلاه ایمنی
پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش تلفات موتورسواران در سال جاری خبر داده و تاکید کرده است که تخلفات خطرناک همچنان عامل اصلی این آمار هستند. بیش از 2 میلیون تخلف و 51 درصد افزایش تلفات، هشدار جدی برای لزوم استفاده از کلاه ایمنی و رعایت قوانین است. در سالجاری بیش از یک میلیون و دویست هزار موتورسیکلت به دلیل عدم استفاده از کلاه ایمنی اعمال قانون شدند
فرآیند اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از فردا آغاز می‌شود
جمعه 1404/08/23 ساعت 09:12
فرآیند اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از فردا آغاز می‌شود
یک مقام مسئول از تردد 11.3 میلیون موتورسیکلت فرسوده در سطح کشور خبر داد و گفت که فرآیند اسقاط این موتورها از شنبه آغاز می شود.
نظرات

آخرین اخبار
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین
زلزله دامغان خسارت جانی نداشت/ یک گسل فعال شد
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
«نردبان»، امروز به مدرسه میناب رسید
تهرانی ها منتظر وزش باد و گردوخاک باشند
ائتلاف دریایی، آغاز امنیت یا مقدمه بحران بزرگ‌تر؟
نبیه بری: اسرائیل قصد خروج از خاک لبنان را ندارد
بازنشستگان بخوانند؛افزایش اعتبار خرید از فروشگاه‌های زنجیره ای
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟