×
اقتصادی
شناسه خبر : 257089
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/24 ساعت 14:39
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 24 آبان + جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 24 آبان + جدول

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 24 آبان 1404 همزمان با قرارگیری اونس جهانی در زیر منطقه 4100 دلاری، در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت سکه در انواع قطعات ریزش کرد، حباب سکه اما در مسیر افزایشی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز رشد داشته و از نیمه کانال 113 هزار تومانی عبور کرده است.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت طلا کاهش یافت و طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی ریزش کرد و سکه امامی در کانال ۱۱۸ میلیونی قرار گرفت.

اونس طلای جهانی با وجود اینکه امروز در مسیر افزایشی قرار گرفته، اما همچنان فاصله زیادی تا منطقه ۴۲۰۰ دلاری دارد و کانال ۴۱۰۰ دلاری را از دست داده است. به این ترتیب، هیجان بازار طلا و سکه تخلیه شده و قیمت‌ها در حال تعدیل هستند. کارشناسان معتقدند رشد قیمت دلار باعث شده شدت ریزش قیمت‌ها در بازار طلای داخلی کمتر شود و طلای ۱۸ عیار همچنان در کانال ۱۱ میلیونی باقی بماند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش سه دلاری، با رقم ۴۰۷۹ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز رشد کرده و در لحظه تنظیم این گزارش، روی رقم ۱۱۳ هزار و ۶۷۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت نقره ۱۰۰۰ تومان افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با یک سنت افزایش،‌ روی رقم ۵۰ دلار و ۵۶ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با چهار هزار و ۷۰ تومان افزایش، گرمی ۲۱۲ هزار و ۸۰ تومان به فروش رسید.

سکه گرمی فریز شد

بازار سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهش یافت. قیمت سکه امامی با یک میلیون و ۳۲۵ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۱۸ میلیون و ۱۸۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با کاهش یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومانی، با رقم ۱۱۲ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان معامله شد.

همچنین قیمت نیم سکه با ۲۹۰ هزار تومان و ربع سکه با ۸۴۰ هزار تومان کاهش، به ترتیب روی رقم‌های ۶۱ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان و ۳۵ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان قرار گرفت. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، با رقم ۱۷ میلیون تومان ثبت شد.

حباب سکه رشد کرد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات افزایشی است؛ حباب سکه امامی یک میلیون و ۷۵۱ هزار تومان، بهار آزادی یک میلیون و ۲۰۶ هزار تومان، نیم سکه یک میلیون و ۲۳۷ هزار تومان، ربع سکه ۳۴ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۳۷۵ هزار تومان افزایش یافت.

قیمت طلا کاهش یافت

بازار طلا امروز در روند کاهشی قرار گرفته است.

هر مثقال طلا در این لحظه، با ۹۲۰ هزار تومان کاهش، روی رقم ۴۹ میلیون و ۱۳۵ هزار تومان قرار گرفته است.

هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۲۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان کاهش، با رقم ۱۱ میلیون و ۳۴۲ هزار تومان به فروش می‌رسد.

قیمت طلای دست دوم نیز با ۲۱۳ هزار و ۶۶۵ تومان کاهش، با رقم ۱۱ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۵۲۳ تومان به ثبت رسیده است.

24
 


اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا