×
اجتماعی
شناسه خبر : 257043
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/24 ساعت 11:41
سیستم گرمایشی 92 درصد مدارس ایمن است

سیستم گرمایشی 92 درصد مدارس ایمن است

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تأکید بر لزوم حذف شعله مستقیم از مدارس گفت: تاکنون بیش از 92 درصد مدارس کشور از سیستم‌های گرمایش و سرمایش ایمن برخوردار شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان برنامه هفتم توسعه، ایمن‌سازی 100 درصدی مدارس محقق خواهد شد.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ مجید عبداللهی، در خصوص سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی مدارس گفت: در بخش سیستم گرمایش و سرمایش باید به سمتی حرکت کنیم که ایمن سازی مدارس را در دستور کار قرار دهیم. منبع ناایمنی، سیستم‌های گرمایشی مدارس بود که این گرمایش در کشور به چند صورت بخاری گازی، پکیج و سیستم حرارت مرکزی ارائه می‌شود.

سیستم گرمایشی ۹۲ درصد مدارس، حرارت مرکزی و ایمن است

وی با بیان اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که مطابق مقررات ملی ساختمان شعله مستقیم در مدرسه نداشته باشیم افزود: شعله مستقیم یعنی بخاری نفتی نباشد. سیاست وزارت آموزش و پرورش این بود که ابتدا بخاری نفتی و سپس بخاری گازی جمع شود که خوشبختانه با برنامه‌ریزی که در کشور اتفاق افتاد و ردیف اعتباری تخصیص یافته، سیستم بیش از ۹۲ درصد از مدارس کشور، حرارت مرکزی و سیستم‌های ایمن است.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه طبق برنامه ریزی و تعهد، تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور این عدد باید به ۱۰۰ درصد برسد ادامه داد: با منابعی که دولت پیش‌بینی کرده و ردیفی که از قبض گاز شهروندان اخذ می‌شود این امر صورت خواهد گرفت.

سیستم گرمایشی بیش از ۳۳ هزار کلاس درس باید ایمن شود

عبداللهی با بیان اینکه بیش از ۳۳ هزار کلاس درس از ۵۶۰ هزار کلاس درس باقی مانده که باید ایمن شوند گفت: این مدارس بیشتر در روستاها و مناطق صعب‌العبور هستند. از حدود ۳۳ هزار کلاس درس، حدود دو یا سه درصد دارای بخاری نفتی و مابقی گازی هستند.

وی با بیان اینکه در جاهایی که ناچار هستیم از سیستم‌های دیگر مجبوریم استفاده کنیم چرا که علمک گاز آنجا نرفته اما دانش آموز باید با وسیله‌ای گرم شود که یکی از این روشها، بخاری تابشی برقی است تا دست دانش آموز به آن نرسد افزود: تا پایان برنامه هفتم در دولت متعهد هستیم ۱۰۰ درصد مدارس کشور را از منظر سیستم گرمایش و سرمایش ایمن کنیم که بیش از ۹۰ درصد این امر صورت گرفته است. یکی از دو یا سه کار مهم وزارت آموزش و دولت، استانداردسازی سیستم‌های گرمایش و سرمایش است که امیدواریم تا پایان برنامه هفتم ۱۰۰ درصد، به این مهم دست‌یابیم.

بودجه تخریب و بازسازی مدارس فرسوده

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پاسخ به این سوال که بودجه سازمان نوسازی در مقایسه با حجم مدارس فرسوده چه نسبتی دارد؟ ادامه داد: امسال دو دهم از یک واحد مالیات بر ارزش افزوده در خریدها، برای حوزه تخریب و بازسازی مدارس فرسوده پیش بینی شده همچنین بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع برای آن پیش بینی شده است.

عبداللهی گفت: به سمتی پیش رفتیم که برای این موضوع تامین مالی پایدار باید کنیم زیرا نمی‌توانیم به عدد و رقم ردیف بودجه تخریب بازسازی که یک ردیف در قانون بودجه است، اکتفا کنیم لذا باید به یک ردیف اعتباری که دائمی و پایدار است وصل شویم  تا تخصیص از محلی با پول قطعی باشد.

وی اظهار کرد: این پول اگر محقق شود، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در ۱۰ سال آینده تزریق خواهد شد. برای ۱۰۰ هزار کلاس حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان منابع نیاز است.


نظرات

آخرین اخبار
پیشنهاد ایجاد اتاق عملیات مشترک برای خلع سلاح جنوب سوریه
کشف بیش از 8 هزار بسته کره بادام زمینی قاچاق در تهران
نظامیان صهیونیست یک بیمارستان تاریخی در قنیطره را تخریب کردند
خشم حریدی‌ها علیه قانون خدمت اجباری در قدس اشغالی
تجمع پراکنده بازاریان در مشهد
ناتو در آستانه دستیابی به صلح با روسیه
انتقال هزاران تروریست از سوریه به افغانستان
وزیر خارجه کوبا: مردم ما به تاریخ مبارزات خود وفادارند
قائم‌پناه: تنگ‌نظری و نگرش سلیقه‌ای ریشه بسیاری بی‌عدالتی‌هاست
424 شهید در غزه با نقض آتش‌بس توسط اسرائیل
اتحادیه اروپا: همچنان به تعاملات خود با ونزوئلا ادامه می‌دهیم
آمریکا در تعقیب نفتکش روسی
نورنما | 17 دی، سالروز درگذشت اسطوره پهلوانی، غلامرضا تختی
50 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی قاچاق در پایتخت کشف شدند
ترامپ گرینلند را می خواهد
رئیس جمهور کلمبیا: دکترین سیاست خارجی آمریکا مبتنی بر استعمار است
پرتاب گاز اشک‌آور به سمت بیمارستان سینا/ ماجرا چه بود؟
اعلام قیمت جدید روغن خوراکی/ هر بطری روغن چند شد؟
صعود بیت‌کوین پس از ربایش مادورو
مخالفت قاهره با کوچاندن اجباری فلسطینیان به سومالی‌لند
چرا دیدار پرسپولیس با نماینده مراکش لغو شد؟
مرتس: گرینلند متعلق به ناتو است
توافق سه جانبه آمریکا، اسرائیل و سوریه
پیروزی پرگل پرسپولیس مقابل تیم قطری
دستگیری شبکه مزدوری در مازندران
پزشکیان: مردم سرمایه اصلی و اعتبار نظام هستند
دومینیکا با پذیرش پناهجویان از آمریکا موافقت کرد
نتانیاهو به دنبال لغو مذاکره احتمالی آمریکا با ایران
خوزستان لرزید
آیا اختلافات رضاییان و ساپینتو پایان یافته است؟
ترامپ: من پادشاهم/در عملیات ونزوئلا سربازهای زیادی کشته شدند
شهادت یک مأمور انتظامی در ملکشاهی/با هرگونه قصور در حادثه «ملکشاهی» برخورد خواهد شد
ایجاد محدودیت ترامپ برای نتانیاهو در لبنان
دلار پتروشیمی‌ها به بازار تزریق شد
اعتراف بورل؛ آمریکا دیگر متحد اصلی اتحادیه اروپا نیست
ایران تجاوزات نظامی به لبنان را محکوم کرد
استقلال اخبار منتشره درباره اندونگ را تکذیب کرد
رعد و برق جان 9 نفر را در رواندا گرفت
درگیری‌های امروز در سوریه 4 کشته به جا گذاشت
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 16 دی1404
سقوط یک فروند اف-16 تایوانی در دریا
خبر خوش برای پایتخت‌نشینان؛ باران در راه است
انهدام انبار بزرگ احتکار برنج در هرمزگان
انهدام لیدرهای اغتشاشات تهران توسط سپاه
کارگردان برجسته مجارستانی درگذشت
احتمال حمله رژیم اسرائیل به ضاحیه
نرخ ارز روغن چقدر شده است؟
تاکید رئیس دیوان عالی کشور بر جدا بودن خط معترضان از دشمن
نورنما | مدیریت خلاقانه آب‌های سطحی فقط با یک تکه پارچه!
چرخش کاخ سفید از تهدید به پذیرش واقعیت