×
اجتماعی
شناسه خبر : 257043
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/24 ساعت 11:41
سیستم گرمایشی 92 درصد مدارس ایمن است

سیستم گرمایشی 92 درصد مدارس ایمن است

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با تأکید بر لزوم حذف شعله مستقیم از مدارس گفت: تاکنون بیش از 92 درصد مدارس کشور از سیستم‌های گرمایش و سرمایش ایمن برخوردار شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا پایان برنامه هفتم توسعه، ایمن‌سازی 100 درصدی مدارس محقق خواهد شد.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ مجید عبداللهی، در خصوص سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی مدارس گفت: در بخش سیستم گرمایش و سرمایش باید به سمتی حرکت کنیم که ایمن سازی مدارس را در دستور کار قرار دهیم. منبع ناایمنی، سیستم‌های گرمایشی مدارس بود که این گرمایش در کشور به چند صورت بخاری گازی، پکیج و سیستم حرارت مرکزی ارائه می‌شود.

سیستم گرمایشی ۹۲ درصد مدارس، حرارت مرکزی و ایمن است

وی با بیان اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که مطابق مقررات ملی ساختمان شعله مستقیم در مدرسه نداشته باشیم افزود: شعله مستقیم یعنی بخاری نفتی نباشد. سیاست وزارت آموزش و پرورش این بود که ابتدا بخاری نفتی و سپس بخاری گازی جمع شود که خوشبختانه با برنامه‌ریزی که در کشور اتفاق افتاد و ردیف اعتباری تخصیص یافته، سیستم بیش از ۹۲ درصد از مدارس کشور، حرارت مرکزی و سیستم‌های ایمن است.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه طبق برنامه ریزی و تعهد، تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور این عدد باید به ۱۰۰ درصد برسد ادامه داد: با منابعی که دولت پیش‌بینی کرده و ردیفی که از قبض گاز شهروندان اخذ می‌شود این امر صورت خواهد گرفت.

سیستم گرمایشی بیش از ۳۳ هزار کلاس درس باید ایمن شود

عبداللهی با بیان اینکه بیش از ۳۳ هزار کلاس درس از ۵۶۰ هزار کلاس درس باقی مانده که باید ایمن شوند گفت: این مدارس بیشتر در روستاها و مناطق صعب‌العبور هستند. از حدود ۳۳ هزار کلاس درس، حدود دو یا سه درصد دارای بخاری نفتی و مابقی گازی هستند.

وی با بیان اینکه در جاهایی که ناچار هستیم از سیستم‌های دیگر مجبوریم استفاده کنیم چرا که علمک گاز آنجا نرفته اما دانش آموز باید با وسیله‌ای گرم شود که یکی از این روشها، بخاری تابشی برقی است تا دست دانش آموز به آن نرسد افزود: تا پایان برنامه هفتم در دولت متعهد هستیم ۱۰۰ درصد مدارس کشور را از منظر سیستم گرمایش و سرمایش ایمن کنیم که بیش از ۹۰ درصد این امر صورت گرفته است. یکی از دو یا سه کار مهم وزارت آموزش و دولت، استانداردسازی سیستم‌های گرمایش و سرمایش است که امیدواریم تا پایان برنامه هفتم ۱۰۰ درصد، به این مهم دست‌یابیم.

بودجه تخریب و بازسازی مدارس فرسوده

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پاسخ به این سوال که بودجه سازمان نوسازی در مقایسه با حجم مدارس فرسوده چه نسبتی دارد؟ ادامه داد: امسال دو دهم از یک واحد مالیات بر ارزش افزوده در خریدها، برای حوزه تخریب و بازسازی مدارس فرسوده پیش بینی شده همچنین بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان منابع برای آن پیش بینی شده است.

عبداللهی گفت: به سمتی پیش رفتیم که برای این موضوع تامین مالی پایدار باید کنیم زیرا نمی‌توانیم به عدد و رقم ردیف بودجه تخریب بازسازی که یک ردیف در قانون بودجه است، اکتفا کنیم لذا باید به یک ردیف اعتباری که دائمی و پایدار است وصل شویم  تا تخصیص از محلی با پول قطعی باشد.

وی اظهار کرد: این پول اگر محقق شود، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در ۱۰ سال آینده تزریق خواهد شد. برای ۱۰۰ هزار کلاس حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان منابع نیاز است.


نظرات

آخرین اخبار
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید