×
اجتماعی
شناسه خبر : 257008
تاریخ انتشار : شنبه 1404/08/24 ساعت 08:43
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 24 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها

وضعیت آب و هوا امروز شنبه 24 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها

با ورود سامانه بارشی جدید به غرب کشور، سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرده است که از امروز تا سه‌شنبه، در مناطق مختلف بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد. همچنین در تهران، احتمال بارش پراکنده در کنار غبار محلی وجود دارد.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ طبق اعلام سازمان هواشناسی، امروز (شنبه) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور، شرایط جوی در برخی مناطق نوار غربی، شامل ابرناکی، وزش باد، گاهی رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود. در ارتفاعات این نواحی، بارش برف نیز انتظار می‌رود.

 گستره بارش‌ها در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، غرب کردستان و کرمانشاه، ایلام، لرستان، غرب اصفهان، شمال چهارمحال و بختیاری و خوزستان خواهد بود. علاوه بر این، در استان‌های قم، مرکزی، همدان و دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های تهران، البرز، قزوین و زنجان، همچنین در جنوب خوزستان، به‌تدریج از غلظت آلاینده‌های جوی کاسته می‌شود. در این مناطق، افزایش ابر، وزش باد شدید موقتی، خیزش گرد و خاک و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

در روز یکشنبه، بارندگی در استان‌های مرزی غرب و شمال غرب کشور و مناطقی از آذربایجان شرقی انتظار می‌رود. همچنین در شمال استان‌های ایلام و لرستان، همدان، مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد و رگبار پراکنده رخ خواهد داد.

دوشنبه، در مناطق شمال غرب، شمال کرمانشاه، همدان و مرکزی، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران، ابرناکی، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در این روز، با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر، در مناطق اردبیل، گیلان و مازندران نیز ابرناکی، وزش باد و بارش باران همراه با کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

سه‌شنبه، در شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور، وزش باد افزایش می‌یابد و دما به طور نسبی کاهش خواهد داشت. این موج به‌تدریج از شرق کشور خارج می‌شود. همچنین، در روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه، در جنوب غرب کشور نیز افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

در نهایت، چهارشنبه، جوی آرام و پایدار در نیمه غربی کشور برقرار خواهد شد، در حالی که در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد ادامه خواهد داشت.

در تهران، امروز (شنبه) آسمان نیمه ابری همراه با غبار محلی خواهد بود. از بعدازظهر، افزایش ابر و وزش باد با احتمال بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. بیشینه دمای امروز پایتخت ۱۸ و کمینه دما ۱۱ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد بود. آلاینگی هوای تهران با شاخص 113 در جایگاه ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.

ی
 


اخبار مرتبط
ابرناکی و کاهش دمای تهران تا دوشنبه
شنبه 1404/08/24 ساعت 16:23
ابرناکی و کاهش دمای تهران تا دوشنبه
از بعدازظهر امروز با افزایش میزان ناپایداری جو در بعضی ساعات افزایش وزش باد و بهبود نسبی کیفیت هوا پیش‌بینی شده است.
آلودگی شدید هوا در اصفهان برای یازهمین روز متوالی
شنبه 1404/08/24 ساعت 09:29
آلودگی شدید هوا در اصفهان برای یازهمین روز متوالی
هوای اصفهان برای یازدهمین روز متوالی در وضعیت قرمز قرار دارد. آلاینده‌ها در این کلانشهر به حدی افزایش یافته که وضعیت هوا برای عموم افراد ناسالم و خطرناک شده است. کارشناسان از احتمال تشدید وضعیت آلودگی در روزهای آینده خبر می‌دهند.
سامانه بارشی وارد تهران می شود
جمعه 1404/08/23 ساعت 17:40
سامانه بارشی وارد تهران می شود
اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به نفوذ و فعالیت سامانه بارشی در نیمه شمالی و غربی استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات شمال غرب، هشدار داد.
شروع موج بارندگی از فردا؛ هشدار بارش‌های سیل آسا در برخی مناطق
جمعه 1404/08/23 ساعت 13:27
شروع موج بارندگی از فردا؛ هشدار بارش‌های سیل آسا در برخی مناطق
سازمان هواشناسی از آغاز موج جدید بارندگی‌ها در 12 استان کشور از فردا خبر داد؛ بارش‌هایی که در برخی مناطق غربی و شمال‌غربی شدید و همراه با خطر سیلاب پیش‌بینی شده است. کارشناسان نسبت به لغزندگی معابر، جاری‌شدن روان‌آب و اختلالات جاده‌ای هشدار می‌دهند.
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 23 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
جمعه 1404/08/23 ساعت 08:25
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 23 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
با تداوم پایداری جوی در بخش‌های وسیعی از کشور، امروز میزان آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش می‌یابد؛ در حالی‌ که از فردا شرایط جوی با ورود سامانه ناپایدار در برخی استان‌های شمال‌غرب، غرب و جنوب‌غرب تغییر کرده و وزش باد، گردوخاک و رگبار محتمل خواهد بود.
نظرات

آخرین اخبار
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ضروری است جامعه جهانی واکنشی قاطع نسبت به جنگ نشان دهد
فراخوان عمومی حضور داوطلبان مردمی در جبهه‌های پشتیبانی و دفاع مردمی
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل کاستاریکا اعلام شد
بلومبرگ: قیمت نفت تا 6 هفته دیگر 200 دلار می‌شود
تأمین آرد و نان در تهران و استان‌های مسافرپذیر بدون مشکل
پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت سرلشکر اسحاقی
واکنش قالیباف به انصراف رژیم صهیونیستی از مشارکت در عملیات زمینی با آمریکا