×
ورزشی
شناسه خبر : 256980
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/23 ساعت 22:54
گواردیولا خواستار همبستگی مردم اسپانیا با فلسطین شد

گواردیولا خواستار همبستگی مردم اسپانیا با فلسطین شد

«پپ گواردیولا» سرمربی اسپانیایی تیم منچسترسیتی در پیامی ویدئویی از مردم اسپانیا و هواداران بارسلونا خواست با حضور در دیدار خیریه میان تیم کاتالونیا و تیم ملی فلسطین، همبستگی خود را با مردم فلسطین و شهدای جنگ غزه نشان دهند.

نورنیوز - گروه ورزشی: پایگاه خبری عربی ۲۱ جمعه شب به نقل از رسانه های اسپانیا افزود: پپ گواردیولا سرمربی منچسترسیتی در آستانه برگزاری دیدار دوستانه خیریه میان تیم کاتالونیا و تیم ملی فلسطین در ۱۸ نوامبر ( ۲۷ آبان ۱۴۰۴) در ورزشگاه المپیک بارسلونا، پیامی منتشر کرد و از طرفداران خود خواست که در این مسابقه حضور گسترده داشته باشند.

وی در این پیام ویدئویی گفت: «بارسلونا، شهر صلح، میزبان دیداری میان تیم ملی کاتالونیا و تیم ملی فلسطین خواهد بود. این مسابقه فراتر از فوتبال و صدای همبستگی و ادای احترام به بیش از ۴۰۰ ورزشکار فلسطینی که در غزه جان باخته‌اند، است. بیایید ورزشگاه را پر کنیم.»

این سرمربی پرافتخار اسپانیایی پیش از این نیز، چندین مرتبه از مردم غزه و فلسطین حمایت کرده و نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفته بود.

به نوشته عربی ۲۱، بر اساس اعلام برگزارکنندگان، همه عواید حاصل از بلیت فروشی این مسابقه صرف کمک‌های انسان‌دوستانه و پروژه‌های اجتماعی در فلسطین خواهد شد.

این دیدار بخشی از ابتکار گسترده‌ای است که هدف آن جلب توجه افکار عمومی به رنج مردم فلسطین و حمایت از برنامه‌های بازسازی در غزه عنوان شده است.

برگزاری این مسابقه دوستانه در بحبوحه موجی از همبستگی قوی سیاسی و مردمی در اسپانیا با فلسطینیان در سایه نسل‌کشی رژیم اشغالگر اسرائیل علیه مردم غزه انجام می‌شود.

کاتالونیا یک منطقه خودمختار اسپانیایی است که در انتهای شمال شرقی شبه‌جزیره ایبری واقع شده‌ است.

کاتالونیا در فیفا و یوفا عضو نیست و به دلیل اینکه تیم ملی نیست مجاز به شرکت در تورنمنت‌های جام جهانی فوتبال و جام ملتهای اروپا نمی‌باشد. این تیم از سال ۱۹۰۴ تاکنون نزدیک به ۲۰۰ بازی انجام داده‌است و از سال ۱۹۹۷ بازی‌های بین‌المللی را به صورت منظم آغاز نمود.

تیم ملی فلسطین خود را برای یک مسابقه حیاتی مقابل لیبی در پلی‌آف جام ملت‌های عرب در ۲۵ نوامبر (۴ آذر ۱۴۰۴) که قرار است در دوحه برگزار شود، آماده می کند و دیدار دوستانه با کاتالونیا برای تیم ملی فلسطین، رویدادی مهم است.

این مسابقه در چارچوب تور اروپایی تیم فلسطین برگزار می‌شود. تور اروپایی تیم فوتبال فلسطین شامل دیدار دیگری برابر تیم ملی ایالت «باسک » در ورزشگاه «سان مامس» شهر بیلبائو است.

هدف از این دیدارها جمع‌آوری کمک‌های مالی برای بازسازی غزه و رساندن صدای ورزشکاران فلسطینی به جهان است؛ جایی که فوتبال به بستری برای همبستگی و پیام صلح تبدیل می‌شود.

هدف از برگزاری این دیدارهای دوستانه، جمع‌آوری کمک‌های مالی برای بازسازی غزه و رساندن صدای ورزشکاران فلسطینی به جهان از طریق فوتبال که به بستری برای همبستگی و پیام صلح تبدیل می‌شود، است.


نظرات

آخرین اخبار
رونمایی از قرص ورزش با بازسازی اثرات فعالیت بدنی!
تزریق وریدی آهن، نیاز به انتقال خون را کاهش می‌دهد
ضربان‌سازی که با حرکت قلب شارژ می‌شود
روشی جدید برای تشخیص خطر دیابت بدون آزمایش خون
گام بزرگ محققان ایرانی در هوشمندسازی گیاهان
تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته
به بازگشت جدی به مذاکرات نیاز داریم
ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد
شکست تیم فوتبال لوسیل قطر
بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در قم برگزار می‌شود
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
ونس از «مرحله جدید» فشار علیه ایران گفت؛ تمرکز آمریکا بر فشار اقتصادی
تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است
طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد
قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 30 مرداد
پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه
برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز
حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا
زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند
قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 29 مرداد چقدر افزایش یافت؟
انهدام خط لوله 6 کیلومتری قاچاق سوخت
تاکید عمان و ژاپن بر امنیت تنگه هرمز
تحلیل بازار ارز امروز 29 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 30 مرداد
حرکت حماس به سمت راهبرد ملی فراگیر
برنامه قطعی برق کرمان فردا جمعه 30 مرداد اعلام شد
نورنما | شهادت امام حسن عسکری (ع) داغیست که دل شیعه را به انتظار فرزندش گره زد
هشدار اروپا نسبت به پیامدهای پروژه صهیونیستی
تکریم خانواده شهید اسماعیل خطیب در قم
جدایی محمد قربانی از الوحده با رضایتنامه 1.1 میلیون دلاری!
زمان فروش بدون قرعه‌کشی سایپا اعلام شد+ قیمت و جدول شرایط
قهرمانی ایران در پرزیدنت‌کاپ پاکستان
پایداری فلسطینیان در برابر تجاوزات کرانه باختر
تأمین برق صنایع باید در چارچوب نگاه ملی و با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
وضعیت فرسودگان در پایتخت؛ 67 درصد تاکسیرانی - 66 درصد اتوبوسرانی
صعود بسکتبالیست‌های جوان ایران به یک‌چهارم نهایی
ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران
روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟
توسل میشل عون به پاپ برای توافق چارچوب!
تلاش آزادکاران ایران برای شانس مجدد در جهان
تظاهرات گسترده در توکیو در اعتراض به تلاش برای نظامی‌سازی ژاپن
ورق «بی‌بی» برمی‌گردد؟
دستور کار روشن برای ارتقای امنیت و ثبات ایران و عراق
روزنامه نظامی زیر تیغ سانسور پنتاگون!
ناو جورج بوش به سرنوشت لینکلن دچار می‌شود؟
نیروگاه‌های اتمی جدید برای تولید 30 گیگاوات برق می‌سازیم
هشدار ایران درباره مسابقه تسلیحاتی آمریکا در فضا
آرایش جدید نظامی با انتقال آپاچی‌ها