×
بین الملل
شناسه خبر : 256959
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/23 ساعت 20:45
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است

ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است

رئیس جمهور آمریکا درپی افشاگری قانونگذاران آمریکایی و انتشار اسناد جدیدی مربوط به اموال و پرونده «جفری اپستین» سرمایه گذار بدنام و قاچاقچی دختران جوان زیر سن قانونی که نام وی هم در برخی از آنها به چشم می‌خورد، گفت: جفری اپستین دموکرات بود و او مشکل دموکرات‌هاست نه جمهوری خواهان.

نورنیوز - گروه بین الملل:  دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز (جمعه) به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: دموکرات‌ها با وجود انتشار ۵۰ هزار صفحه سند توسط وزارت دادگستری، تمام تلاش خود را می‌کنند تا دوباره فریب جفری اپستین را به جریان بیندازند و از تمام سیاست‌های بد و شکست‌هایشان، به ویژه رسوایی تعطیلی دولت که حزبشان در آن به طور کامل آشفته شده و نمی‌داند چه باید انجام دهد، دور شوند.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: برخی از جمهوری‌خواهان ضعیف به دلیل سهل‌انگاری و حماقتشان در چنگال آنها گرفتار شده‌اند. اپستین یک دموکرات بود و او مشکل دموکرات‌ها است، نه مشکل جمهوری‌خواهان! از بیل کلینتون، رید هافمن و لری سامرز در مورد اپستین بپرسید، آنها همه مسائل را در مورد او می‌دانند، وقت خود را با ترامپ تلف نکنید. من باید کشور را اداره کنم!

دموکرات‌های کمیته نظارت مجلس نمایندگان آمریکا بامداد چهارشنبه به وقت محلی (۱۲ نوامبر برابر با ۲۱ آبان) ۲۰ هزار صفحه سند جدید شامل سه مجموعه ایمیل از جمله مکاتبات میان اپستین (که در سال ۲۰۱۹ در زندان درگذشت) و گیلین مکسول شریک او را که اکنون به جرم بهره‌کشی جنسی به ۲۰ سال زندان محکوم است، منتشر کردند که در برخی از آنها نام دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به چشم می‌خورد.

در ایمیل‌های تازه منتشر شده، اپستین طی ۱۵ سال گذشته چندین بار نام دونالد ترامپ را در مکاتبات خصوصی با یک همکار و یک نویسنده نزدیک به ترامپ ذکر کرده بود، جزئیاتی که حالا مورد توجه دموکرات‌ها است.

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه خود، به این ایمیل و قربانی قاچاق جنسی اشاره کرده‌اند. آنها می‌گویند در ایمیل دیگری که بین جفری اپستین و مایکل وولف نویسنده در سال ۲۰۱۹ رد و بدل شد، اپستین گفته است که ترامپ «درباره دخترها اطلاع داشته و از گیلین خواسته بود که این کار را متوقف کند.»

جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا نیز ساعاتی بعد، حجم زیادی از اسناد را منتشر کردند و گفتند هدف آنها مقابله با تلاش دموکرات‌ها برای «گزینشی برخورد کردن» با اسناد است. آنها مدعی شدند که دموکرات‌ها قصد دارند «روایتی ساختگی برای بدنام کرد ترامپ»، ارائه کنند.

کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید نیز گفت این ایمیل‌ها به طور «گزینشی و هدفمند» از سوی دموکرات‌ها به رسانه‌های لیبرال درز کرده است تا «روایتی جعلی برای لکه‌دار و بدنام کردن نام رئیس‌جمهور ترامپ» بسازند.

مایک جانسون رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا و حامی ترامپ نیز اعلام کرد که قصد دارد هفته آینده برای افشای کامل پرونده‌های وزارت دادگستری آمریکا مرتبط با جفری اپستین که فوت شده است، در مجلس نمایندگان رای گیری کند.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، گفت: «ما هفته آینده این موضوع را در صحن برای رای‌گیری کامل مطرح خواهیم کرد. در همین حال، یادآوری می‌کنم که کمیته نظارت مجلس شبانه‌روزی روی تحقیقات خود کار کرده است.»


نظرات

آخرین اخبار
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات پهپادی نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت واردن
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان
اقتصادنگار | عرق ریزی شهروندان در تابستان داغ اجاره نشینی
9 مسئول حفاظت آزمون‌های نهایی به دلیل تخلف برکنار شدند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
هرمزگان به جمع استان‌های برگزارکننده آزمون نهایی پیوست