×
اجتماعی
شناسه خبر : 256934
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/23 ساعت 17:40
سامانه بارشی وارد تهران می شود

سامانه بارشی وارد تهران می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به نفوذ و فعالیت سامانه بارشی در نیمه شمالی و غربی استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات شمال غرب، هشدار داد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد از نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از ظهر شنبه فردا شنبه (۲۴ آبان) تا پایان یک شنبه (۲۵ آبان) خبر داد.

نفوذ و فعالیت این سامانه جوی بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و غربی استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات شمال غرب، بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق به همراه دارد.

این شرایط لغزندگی معابر و خیابان‌ها و جاده‌ها، امکان اختلال موقت در حمل و نقل به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات و مسیرهای کوهستانی و گردنه ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی مه و محدودیت دید و احتمال رخداد صاعقه را به همراه دارد.

همچنین بارش تگرگ، در ارتفاعات بالادست و قله‌ها بارش برف و گاهی کولاک برف، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی، کاهش محسوس دما بویژه در نیمه شمالی و در نیمه جنوبی در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید تا شدید با احتمال گرد و خاک و گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق دور از انتظار نیست.

اداره کل هواشناسی استان تهران در همین راستا احتیاط در سفرها به ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاک سازی دهانه پل ها، لایروبی کانال ها و آب روها، پرهیز از کوهنوردی هشدار به بهره برداران عرصه منابع طبیعی پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، محافظت از محصولات و امکانات ،کشاورزی آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی را توصیه کرده است.

از سوی دیگر بر پایه بولتن پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان کمی ابری تا نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد ملایم پیش بینی شده است و تا روز شنبه (۲۴ آبان) بدلیل سکون نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری افزایش غلظت آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است اما از ظهر روز شنبه با افزایش میزان ناپایداری جو در بعضی ساعات افزایش وزش باد و بهبود نسبی کیفیت هوا پیش بینی می‌شود. 

آسمان تهران فردا شنبه (۲۴ آبان) نیکه ابری تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و از بعد از ظهر افزایش ابر و وزش باد با احتمال بارش پراکنده حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۵ آبان) کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


اخبار مرتبط
شهرهای پربارش امروز کدامند؟
یکشنبه 1404/08/25 ساعت 23:30
شهرهای پربارش امروز کدامند؟
بارش‌های شدید 6 ساعته در غرب کشور دوباره رکوردها را جابه‌جا کرد؛ سردشت با ثبت 26 میلی‌متر در صدر، و چند شهر دیگر نیز در شرایط هشدار بارندگی قرار گرفتند.
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 24 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
شنبه 1404/08/24 ساعت 08:43
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 24 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
با ورود سامانه بارشی جدید به غرب کشور، سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرده است که از امروز تا سه‌شنبه، در مناطق مختلف بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد. همچنین در تهران، احتمال بارش پراکنده در کنار غبار محلی وجود دارد.
فردا ارتفاعات تهران و البرز سفیدپوش می‌شود + فیلم
جمعه 1404/08/23 ساعت 21:50
فردا ارتفاعات تهران و البرز سفیدپوش می‌شود + فیلم
اولین سامانه بارشی سال آبی از فردا وارد کشور می‌شود و بخش وسیعی از نوار غربی و شمال‌غربی را دربر می‌گیرد. این سامانه با رگبار، رعدوبرق و بارش برف در ارتفاعات همراه است و تا دوشنبه بر مناطق بیشتری از کشور اثر می‌گذارد.
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 23 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
جمعه 1404/08/23 ساعت 08:25
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 23 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
با تداوم پایداری جوی در بخش‌های وسیعی از کشور، امروز میزان آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش می‌یابد؛ در حالی‌ که از فردا شرایط جوی با ورود سامانه ناپایدار در برخی استان‌های شمال‌غرب، غرب و جنوب‌غرب تغییر کرده و وزش باد، گردوخاک و رگبار محتمل خواهد بود.
پیش‌بینی بارش پراکنده در تهران از اوایل هفته آینده
پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 13:22
پیش‌بینی بارش پراکنده در تهران از اوایل هفته آینده
مدیرکل هواشناسی استان تهران از احتمال بارش‌های پراکنده در مناطق شمالی پایتخت از اوایل هفته آینده خبر داد و گفت: با افزایش ناپایداری‌های جوی، کیفیت هوا در تهران بهبود می‌یابد و از شدت آلودگی فعلی کاسته خواهد شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش محسن رضایی به برخی نواهای تفرقه‌انگیز
امضای قرارداد رسمی مشارکت ایران در اکسپو 2027 بلگراد
در شب آرزوها چه اعمالی انجام دهیم ؟ / فرصت بی‌نظیر رحمت الهی در اولین شب جمعه رجب
چارلز سوم: زیارت سفری به آینده و گذشته است
دیدار پزشکیان با خانواده شهید مسیحی به مناسبت ولادت حضرت عیسی (ع)
نیروهای اوکراینی هیچ پناهگاهی در زاپوریژیا مقابل روسیه ندارند
حملات هوایی اردن به برخی نقاط جنوب سوریه
بنزین سوپر وارداتی با چه شرایطی عرضه می شود؟
احتمال شکل‌گیری توافق امنیتی میان سوریه و اسرائیل
نگرانی اردوغان درباره شرایط سودان
تعطیلی مراکز مشاوره غیردولتی در 5 استان
ادعای اسرائیل مبنی بر ردگیری دو پهپاد
پشت پرده دیدار مرموز زلنسکی با مشاوران ارشد آمریکایی
مقابله به مثل نیجر با آمریکا / ممنوعیت کامل ورود آمریکایی‌ها به خاک نیامی
نگرانی اوسمار از 7 هفته بدون گل علیپور / پرسپولیس به دنبال مهاجم جدید می گردد؟
هشدار اسقف اعظم درباره شکاف اجتماعی انگلستان
پیروزی دلچسب استقلال خوزستان با 2 گل مقابل ذوب‌آهن
حبس ابد برای 11 جاسوس صهیونیستی که در ترور فرمانده حماس دست داشتند
دمشق از هلاکت سرکرده ارشد داعش خبر داد
روس‌اتم: بمباران نوار ساحلی انرگودار همچنان ادامه دارد
رئیس مرکز ملی اقلیم سازمان هواشناسی: همه ابرها قابلیت بارورسازی ندارند
قطب‌نمای دولت در سال 1405 روی کدام میدان ایستاده است؟
حملات اوکراین به تاسیسات نفت و گاز روسیه با تجهیزات جنگی انگلیس
چین: آمریکا به تفرقه‌افکنی متوسل شده است
تلاش مجلس برای جبران عقب‌ماندگی حقوق کارمندان از تورم در سال1405
نورنما | 5دی، سالروز در گذشت ایرج بسطامی
ماجرای توقیف کامیون کمپرسی با بار 17 تنی در هرمزگان چیست؟
عراقچی: وزارت‌خارجه از صادرات محصولات دانش‌بنیان و انرژی‌های پاک حمایت می‌کند
مسکو: پیشرفت در مذاکرات با آمریکا درباره اوکراین آهسته و پیوسته است
جزئیات ریزش هولناک آوار در روستای خاوه
حضور 4 هزار بانوی بسیجی در رزمایش «الی بیت‌المقدس»
تشکیل «میز اصفهان» در وزارت خارجه برای پیگیری بحران آب و جذب گردشگر خارجی
خبر وزیر میراث فرهنگی از راه‌اندازی خطوط کروز با کشورهای حاشیه خلیج فارس و عمان
پژوهش‌های نظامی باید پاسخ‌گوی نیازهای واقعی کشور باشند
حمله هوایی دوباره اسرائیل به جنوب لبنان
جزئیات حادثه سقوط بالگرد در کلیمانجارو
ترافیک سنگین در 4 آزادراه اصلی کشور؛ تردد در چالوس و هراز روان هست
استقلال و سپاهان در انتظار سه رقیب آسیایی / صعود 16 تیم به لیگ قهرمانان آسیا
نورنما | 5 دی، حادثه ناگوار بم
هشدار مهم دادگستری تهران؛ فریب پیامک‌های کلاهبرداری بانکی را نخورید!
جنگ بقا در اهواز / ترکیب استقلال خوزستان برای فرار از سقوط در مقابل ذوب آهن
روایت دبیر کل حزب وطن ترکیه از پایان هژمونی آمریکا و تولد هزاران سردار سلیمانی
تغییر ساعت بازی سپاهان و چادرملو در هفته پانزدهم
پادکست | اصول مهندسی و طراحی در مرسدس بنز (قسمت سوم)
تمرکز آمریکا بر تشدید تحریم و فشار اقتصادی علیه ونزوئلا است
115 عضو داعش پیش از اجرای حملات برنامه‌ریزی‌شده در ترکیه بازداشت شدند
ایران پنجم آسیا در لیگ برتر شد / دستاورد تراکتور برای ایران در لیگ نخبگان
پیش بینی وضعیت آب و هوا هرمزگان فردا جمعه 5 دی 1404
نورنما | آخرین روزهای پاییزی و برفی ارتفاعات مازندران
پوتین سال 2026 را سال وحدت ملی روسیه اعلام کرد
X
آگهی تبلیغاتی