×
بین الملل
شناسه خبر : 256917
تاریخ انتشار : جمعه 1404/08/23 ساعت 15:54
سازمان ملل: جنگ باعث رفتار پرخاشگرانه در کودکان غزه شده است

سازمان ملل: جنگ باعث رفتار پرخاشگرانه در کودکان غزه شده است

دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد از هر 10کودک در نوار غزه بیش از 9 کودک علایم رفتار پرخاشگرانه مرتبط با جنگ را بروز داده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: ارزیابی‌های منتشر شده از سوی فعالان حوزه سلامت کودکان در نوار غزه که توسط دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد منتشر شده، فرسایش احساس ثبات و امنیت کودکان را همزمان با فروپاشی روزانه خدمات اساسی ثبت کرده است.

به نوشته شبکه الجزیره، نتایج نشان داد که ۹۳ درصد از کودکان رفتارهای پرخاشگرانه از خود بروز دادند و ۹۰ درصد آنها نسبت به کودکان کوچکتر خشونت نشان دادند.

داده‌ها نشان می‌دهد که اندوه و انزوا تقریبا به یک اندازه شایع است و ۸۶ درصد از کودکان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اختلالات خواب ۷۹ درصد از کودکان را درگیر می‌کند، و علاوه بر این، امتناع از رفتن به مدرسه ۶۹ درصد شیوع دارد.

فعالان در امور بشردوستانه تاکید کردند که کودکان غزه برای بهبودی به تلاش‌های پایدار و بلندمدت نیاز دارند.

با تداوم حملات نظامی اشغالگران در نزدیکی یا شرق به اصطلاح «خط زرد»، دفتر سازمان ملل متحد ادامه خشونت‌های مرگبار و ناامنی کامل را ثبت کرد.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه اعلام کرد که ارتش اسرائیل همچنان در این منطقه مستقر است و بیش از ۵۰ درصد از نوار غزه را در اختیار دارد.

دفتر کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد: دسترسی به دریا همچنان ممنوع است. همچنین گزارش‌هایی مبنی بر ادامه دستگیری ماهیگیران فلسطینی توسط نیروهای اشغالگر در دریا وجود دارد.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اظهار داشت در مناطق خارج از خط زرد، بمباران روزانه ساختمان‌های مسکونی همچنان گزارش می‌شود و دسترسی به نیازهای بشردوستانه، زیرساخت‌های عمومی و زمین‌های کشاورزی همچنان محدود یا کاملا ممنوع است.

در این گزارش اشاره شده است که نزدیک به یک میلیون تن از جمعیت ۲.۱ میلیون نفری غزه در حال حاضر در ۸۶۲ مکان اسکان آوارگان زندگی می‌کنند.

بیش از نیمی از این اماکن در جنوبی‌ترین نقطه خان یونس، ۲۶۴ مکان در دیر البلح، ۱۸۰ محل در استان‌های غزه و شمال غزه و هشت مکان در رفح واقع شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد که بسیاری از اردوگاه‌ها بیش از حد شلوغ هستند و این امر خطراتی که دختران و کودکان، به ویژه افراد دارای معلولیت را تهدید می‌کند، افزایش می‌دهد. 

کارکنان امور بشردوستانه سازمان ملل از افزایش اضطراب، تغییرات رفتاری و نگرانی فزاینده در مورد کمبود فضاهای امن خبر دادند.

این دفتر اعلام کرد کارکنان در طول چهار هفته پس از آتش‌بس توافق‌شده در جنگ، خدمات حمایت از کودکان را به بیش از ۱۳۲ هزار نفر در سراسر نوار غزه ارائه داده‌اند.

این خدمات مشمول حدود ۱۶۰۰ کودک دارای معلولیت و ۴۵ هزار مراقب می‌شود. کمک‌ها نیز مشاوره روانشناسی فردی، جلسات گروهی، فعالیت‌های مدیریت استرس، حمایت روانی-اجتماعی و تفریحی و غیره را در برگرفت.

این دفتر تاکید کرد که هدف، دسترسی به بیش از ۱۰۰ هزار کودک در ماه به منظور تامین نیازهای نزدیک به یک میلیون کودک در نوار غزه است.

آنروا: بیش از ۲۸۲ هزار خانه در غزه در نتیجه تجاوز اسرائیل تخریب یا آسیب دیده است

آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهجویان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که بیش از ۲۸۲ هزار خانه در غزه در اثر بمباران اسرائیل تخریب یا آسیب دیده‌اند و تایید کرد که هزاران خانواده با نزدیک شدن به زمستان در چادرها در شرایط وخیم انسانی زندگی می‌کنند.

این آژانس در یک پست وبلاگ در پلتفرم X اعلام کرد که این ارقام بر اساس داده‌های مکانیسم کمک‌های بشردوستانه (HAM)، کنسرسیوم جهانی پناهگاه، که به طور مشترک توسط کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) و فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر (IFRC) اداره می‌شود، تهیه شده است.

بر اساس داده‌ها، بمباران مداوم اسرائیل بیش از ۲۸۲ هزار خانه را تخریب یا آسیب رسانده و ده‌ها هزار خانواده فلسطینی را بی‌خانمان کرده است.

آنروا توضیح داد که با نزدیک شدن به زمستان، هزاران خانواده مجبور شده‌اند در چادرها تحت شرایط سخت انسانی زندگی کنند. این آژانس خاطرنشان کرد که خانواده‌های آواره فلسطینی «در شرایط سخت، فاقد حریم خصوصی و با دسترسی محدود به خدمات اولیه زندگی می‌کنند.»

آنروا تایید کرد که به همراه سازمان‌های بشردوستانه همکار، همچنان به ارائه کمک به خانواده‌های آواره ادامه می‌دهد.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی