×
بین الملل
شناسه خبر : 256796
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 21:50
میلیاردها دلار ضرر ترامپ به خاطر یک تغییر نام

میلیاردها دلار ضرر ترامپ به خاطر یک تغییر نام

در شرایطی که ترامپ وعده کاهش هزینه‌های دولتی را داده است، تغییر نام پنتاگون به وزارت جنگ با انتقادهای شدیدی از سوی سناتورهای دموکرات و کارشناسان مالی روبه‌رو شده است.

نورنیوز- گروه بین الملل : درحالیکه تورم و فشار اقتصادی بر اثر سیاست‌های دولت دونالد ترامپ زندگی میلیون‌ها آمریکایی را تحت تاثیر قرار داده است، برآوردها نشان می‌دهد تغییر نام وزارت دفاع  (پنتاگون) به «وزارت جنگ» می‌تواند تا دو میلیارد دلار برای مالیات‌دهندگان آمریکایی هزینه داشته باشد.

شبکه ان بی سی نیوز آمریکا اعلام کرد که دستورالعمل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ می‌تواند تا دو میلیارد دلار هزینه داشته باشد. دو مقام ارشد جمهوری‌خواه کنگره امروز (پنجشنبه به وقت محلی) به شبکه ان بی سی نیوز گفتند: این تغییر نام که باید توسط کنگره تائید شود، مستلزم تعویض هزاران تابلو، پلاکارد، سربرگ و نشان و همچنین هرگونه اقلام دیگر در اماکن نظامی آمریکا در سراسر جهان است که نام وزارت دفاع را دارند.

به گفته چهار کارمند ارشد کنگره، سربرگ و تابلوهای جدید وزارتخانه به تنهایی می‌تواند حدود یک میلیارد دلار هزینه داشته باشد.

چهار کارمند ارشد کنگره نیز گفتند که یکی از بزرگترین عوامل موثر در هزینه تغییر نام، بازنویسی کد دیجیتال برای تمام وب‌سایت‌های داخلی و خارجی وزارتخانه و همچنین سایر نرم‌افزارهای رایانه‌ای در سیستم‌های طبقه‌بندی شده و غیر طبقه‌بندی شده خواهد بود. دولت می‌تواند تصمیم بگیرد که تمام تغییرات در نام تجاری وزارت دفاع را انجام ندهد که می‌تواند هزینه را کاهش دهد.

شان پارنل سخنگوی ارشد پنتاگون نیز گفت که برآورد هزینه نهایی برای تغییر نام هنوز تعیین نشده است.

پارنل در بیانیه‌ای گفت: وزارت جنگ به شدت در حال اجرای تغییر نامی است که توسط رئیس جمهور آمریکا دستور داده شده است و این نام را دائمی می‌کند.

وی افزود: «در حال حاضر به دلیل تعطیلی اعمال شده از سوی دموکرات‌ها که بسیاری از غیرنظامیان مهم ما را به مرخصی اجباری فرستاده، برآورد هزینه نهایی مشخص نشده است. این تغییر، با اشاره به میراث پرافتخار ما، ضروری است زیرا منعکس کننده ماموریت اصلی این وزارتخانه است؛ پیروزی در جنگ‌ها. پیروزی در جنگ‌ها همیشه ماموریت ما بوده است و در حالی که ما به صلح امیدواریم، برای جنگ آماده خواهیم شد.»

سخنگوی کاخ سفید نیز در پاسخ به درخواست اظهار نظر در مورد هزینه تغییر نام پنتاگون از سوی شبکه ان بی سی نیوز، پرسش‌ها را به پنتاگون ارجاع داد.

[هزینه میلیاردی تغییر نام پنتاگون در میانه بحران اقتصادی در آمریکا]

برآورد هزینه تغییر نام پنتاگون در حالی صورت می‌گیرد که ترامپ قول داده است هزینه‌های فدرال را کاهش دهد. او از زمان آغاز به کار، کاهش شدید بودجه سازمان‌های دولتی را امضا کرده است.

پیت هگست وزیر جنگ آمریکا به طور خاص قصد دارد هزاران نفر از نیروهای نظامی و غیرنظامی پنتاگون را به عنوان بخشی از تلاش خود برای تغییر بودجه این وزارتخانه و تمرکز بر آنچه او «مرگباری» و «اخلاق جنگجویی» می‌نامد، کاهش دهد.

ترامپ روز سه‌شنبه به وقت محلی در سخنرانی روز جانبازان در گورستان ملی آرلینگتون، گفت: «در دولت ترامپ، ما در حال بازگرداندن غرور و روحیه پیروزی ارتش آمریکا هستیم. به همین دلیل است که ما رسماً نام وزارت دفاع را به نام اصلی آن، وزارت جنگ، تغییر داده‌ایم.»

در حال حاضر، وزارت جنگ یک عنوان ثانویه برای وزارت دفاع است، نه نام رسمی این وزارتخانه. ترامپ اشاره نکرده که تغییر نام رسمی نیاز به تائید کنگره دارد، اما معتقد است که وزارت جنگ این پیام را بهتر منتقل می‌کند که آمریکا آماده «جنگیدن برای پیروزی» است.

ترامپ نخستین‌بار در اوایل سپتامبر، هنگام امضای یک فرمان اجرایی‌ که به هگست اجازه می‌داد عنوان «وزیر جنگ» را به‌ کار گیرد و از عبارت «وزارت جنگ» در مکاتبات رسمی و ارتباطات عمومی استفاده کند، پیشنهاد تغییر نام پنتاگون را مطرح کرد.

فرمان جدید ترامپ دو مهلت یکی ۳۰ روز پس از امضا و دیگری ۶۰ روز پس از آن را تعیین کرد تا مدارک لازم به شورای امنیت ملی ارسال و فرایند رسمی و قانونی بررسی در کنگره آغاز شود.

آنا کلی معاون سخنگوی کاخ سفید درباره این مهلت‌ها صحبتی نکرد، اما گفت: تحت رهبری رئیس‌جمهور ترامپ، وزارت جنگ که اکنون نامی برازنده دارد، بر آمادگی و قدرت تهاجمی متمرکز شده است و عنوان جدید آن نشان‌دهنده جایگاه آن به‌ عنوان قدرتمندترین نیروی جنگی جهان است.

پس از امضای فرمان اجرایی، پنتاگون به‌سرعت نشانی وب‌سایت و حساب‌های رسانه‌های اجتماعی خود را تغییر داد تا نام «وزارت جنگ» را به‌ جای «وزارت دفاع» نشان دهد.

هگست همچنین تابلوی بیرون دفتر خود را تغییر داد تا نوشته شود: «دفتر وزیر جنگ». با این حال، بسیاری از تابلوها همچنان بدون تغییر مانده‌اند از جمله پلاک ورودی یکی از درهای پنتاگون که هنوز عبارت «وزارت دفاع» را نشان می‌دهد.

[هزینه میلیاردی تغییر نام پنتاگون در میانه بحران اقتصادی در آمریکا]

فرمان اجرایی ترامپ همه وزارتخانه‌ها و نهادهای قوه مجریه را ملزم می‌کند تا در ارتباطات داخلی و خارجی خود از این عنوان‌ ثانویه استفاده کنند. این فرمان همچنین اذعان دارد که تغییر رسمی نام مستلزم اقدام کنگره است.

سناتورهای جمهوری‌خواه «ریک اسکات» از فلوریدا و «مایک لی» از یوتا در سپتامبر، طرحی را برای تغییر نام معرفی کردند و نماینده «گرگ استوبی» از فلوریدا نیز نسخه مشابهی را در مجلس ارائه داد.

اسکات در بیانیه‌ای گفت: «بازگرداندن نام وزارت جنگ بازتاب‌دهنده هدف واقعی ما است؛ تسلط بر جنگ‌ها، نه صرفاً واکنش پس از تحریک شدن.»

لی نیز گفت: باید همیشه برای هر دشمنی روشن باشد که آمریکایی‌ها فقط دفاع نمی‌کنند.

با این حال، دولت ترامپ تاکنون هیچ اقدام رسمی برای پیشبرد این طرح در کنگره انجام نداده است، که در نهایت باید هزینه تغییر نام را تامین کند.

۱۰ سناتور دموکرات در سپتامبر نامه‌ای به دفتر بودجه کنگره نوشتند و خواستار اعلام هزینه دقیق تغییر نام از جمله تهیه تابلوها و ملزومات تشریفاتی جدید، به‌روزرسانی عنوان کارکنان، طراحی مجدد وب‌سایت‌ها و زیرساخت دیجیتال شدند.

آنها این تغییر نام را با توجه به تاکید دولت ترامپ بر صرفه جویی مالی «اسراف‌ و ریاکارانه» خواندند و افزودند که این اقدام «حکومتداری مسئولانه را به نمایش سیاسی اولویت می‌دهد و منابع را از کارکردهای اصلی امنیت ملی منحرف می‌کند.»

پنتاگون از زمان تاسیس به عنوان وزارت جنگ در سال ۱۷۸۹ چندین بار تغییر نام داده است. نخستین تغییر در دوران ریاست‌جمهوری هری ترومن انجام شد، هنگامی که نام آن از «وزارت جنگ» به «سازمان نظامی ملی» تغییر یافت. قانون امنیت ملی سال ۱۹۴۷ که به امضای ترومن رسید، تمام نیروهای نظامی را در یک نهاد واحد به رهبری وزیر دفاع سازمان داد. چند سال بعد، کنگره نام آن را به «وزارت دفاع» تغییر داد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت 10 یکطرفه شد
آتش‌سوزی مرگبار در هتل دهلی؛ 21 نفر جان باختند
جنگ ایران چگونه معادلات دفاعی ناتو را تغییر داد؟
فرنگی‌کاران ایران راهی مغولستان شدند
جزئیات جدید از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ قالیباف به آمریکایی‌ها چه گفت؟
زمان امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد تغییر کرد + جزئیات
آسوشیتدپرس: انتصاب جنجالی در رأس اطلاعات ملی؛ پولت تجربه امنیتی ندارد
اعتبار دومین مرحله خرید کارت «امید مادر» شارژ شد+ جزئیات
اشتراکات فکری امام فقید و امام شهید
قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد 1405 + جدول
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 13 خرداد1405
ابهام در پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان؛ افزایش حقوق چرا باز هم عقب افتاد؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 13 خرداد 1405 + جدول
بازگشت به قانون
عراقچی: روابط ایران و آذربایجان در مسیر پیشرفت و توسعه است
ایران و آمریکا؛ شروط و اختلافات
بحران سوخت، برنامه پروازی ایرلاین‌های بزرگ را تغییر داد
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 13 خرداد 1405؛ اونس نزولی شد
روح‌الله
گزارش تازه از هزینه جنگ‌افروزی آمریکا علیه ایران
پشت پرده استعفای جنجالی رئیس بخش عملیات ارتش اسرائیل
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 13 خرداد 1405 + جدول
ریزش مو بعد از زایمان طبیعی است یا خطرناک؟ علائمی که باید جدی گرفت
حادثه مرگبار در تهرانپارس؛ سقوط خودرو از پل استخر جان دو نفر را گرفت
ناگفته های نائب رئیس مجلس از رویکرد رهبری درخصوص طرح تنگه هرمز
سرنوشت ادامه لیگ برتر در اتاق تصمیم سازمان لیگ
کارشکنی در صدور ویزای جام جهانی؛ تیم ملی با عزت به مکزیک می‌رود
جزئیات پاسخ شدید ایران به تجاوز شب گذشته آمریکا؛ پایگاههای آمریکا درمنطقه آماج حملات موشکی
رئیس قوه قضاییه: در برابر دشمن هیچ کوتاهی پذیرفته نیست
هشدار هواشناسی هرمزگان برای وزش باد شدید و تلاطم دریا
خلبان جنگنده اف-15 آمریکا چگونه دو بار در جنگ علیه ایران سقوط کرد؟
حریف ایران در جام جهانی گلباران شد
ترامپ ناخواسته بزرگ‌ترین راز تل‌آویو را فاش کرد
آمریکا: در مسیر دستیابی به توافقی جامع بین لبنان و اسرائیل هستیم
اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در محدوده بهارستان اصفهان
اقتصادنگار | اوضاع شیر تو شیر لبنیات، در طوفان افزایش قیمت‌ها
روبیو: هیات همراه ایران در جام جهانی به دقت بررسی می شود!
مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن به نتیجه نرسید
هشدار مقام اطلاعاتی اسرائیل درباره خطر تشدید ناخواسته تنش‌ها در خلیج فارس
انفجار خودرو در جایگاه سوخت تهرانپارس+ فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 13 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 13 خرداد 1405 + وضعیت استانها
ترافیک سنگین در چالوس و مسیرهای منتهی به تهران/باران در جاده‌های شمال ادامه دارد
نماینده جمهوری‌خواه خواستار قطع کمک‌های آمریکا به اسرائیل شد
ساخته 3 واکسن جدید برای مقابله با ویروس ابولا
افزایش 26.5 درصدی نرخ حمل‌ونقل جاده‌ای کالا از 15 خرداد
سرمربی سابق منچسترسیتی پیشنهاد اینترمیامی را رد کرد
روسیه پنج رسانه و کارشناس انگلیسی را به فهرست سیاه اضافه کرد
آنکارا و ایروان درباره بهبود روابط و تحولات منطقه رایزنی کردند
وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های تازه علیه ایران اعمال کرد