×
بین الملل
شناسه خبر : 256696
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 13:39
روبیو اعتراف کرد: ظرفیت تحریم‌ها علیه روسیه تمام شد

روبیو اعتراف کرد: ظرفیت تحریم‌ها علیه روسیه تمام شد

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، اعتراف کرد ظرفیت اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه عملاً به پایان رسیده است. او همچنین تأکید کرد دیدار آینده ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ باید به نتایج مشخص و ملموس برسد و موضوع دارایی‌های روسیه نیز پیامدهای پیچیده‌ای دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده عملاً ظرفیت اعمال محدودیت‌های بیشتر علیه روسیه را از دست داده است. وی این موضوع را شب گذشته، چهارشنبه، در پایان نشست نشست رؤسای دستگاه‌های دیپلماسی کشورهای «گروه هفت» (G7) در استان انتاریوی کانادا بیان کرد.

روبیو اظهار داشت: «امکانات چندانی برای ادامه اعمال تحریم‌ها از سوی ما باقی نمانده است. اهدافی که بتوان علیه آن‌ها تحریم اعمال کرد، رو به پایان هستند».

به گفته رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا، واشنگتن پیش از این محدودیت‌ها را علیه بزرگ‌ترین شرکت‌های نفتی روسیه اعمال کرده است. وی افزود: «نمی‌دانم بعد از آن چه باید انجام داد».روبیو اشاره کرد که از این پس باید انتظار اقدامات فعالانه‌تر علیه به‌اصطلاح «ناوگان سایه» را از کشورهای اروپایی داشت.

روبیو: آمریکا به مجارستان اجازه داده تحریم‌های خرید نفت و گاز روسیه را به تعویق بیندازد

وزیر امور خارجه آمریکا تایید نمود که ایالات متحده به مجارستان یک سال مهلت داده است تا اجرای تحریم‌های مربوط به خرید نفت و گاز از روسیه را به تعویق بیندازد. مارکو روبیو در گفت‌وگو با خبرنگاران در کانادا، در این باره توضیح داد: «موضوع بر سر یک تعویق یک‌ساله است. قطع ناگهانی خرید نفت و گاز از روسیه برای اقتصاد مجارستان بیش از حد آسیب‌رسان خواهد بود، بنابراین فرصت مناسب در این زمینه به مقامات بوداپست داده شده است».

ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان در تاریخ 7 نوامبر اعلام کرده بود که آمریکا بوداپست را از محدودیت‌ها برای دریافت منابع انرژی روسیه از طریق «خط لوله ترکیه» و خط لوله «دروژبا» معاف کرده است. وی همچنین از توافق‌ها درخصوص خرید سوخت هسته‌ای و همکاری با شرکت آمریکایی Westinghouse خبر داده بود.

تأکید روبیو بر لزوم نتیجه‌بخش بودن دیدار آینده پوتین و ترامپ 

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا تأکید کرد که دیدار آینده ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده باید به نتایج مشخصی منجر شود. 

وی در پایان نشست وزرای خارجه کشورهای گروه هفت در کانادا، گفت: «فکر می‌کنم هر دو طرف توافق دارند که دفعه بعد، زمانی که روسای‌جمهور دو کشور دیدار می‌کنند، باید نتیجه مشخصی حاصل شود. ما باید بدانیم که شانس واقعی برای رسیدن به یک دستاورد مثبت وجود دارد. و ما می‌خواهیم این اتفاق بیفتد. ما می‌خواهیم این جنگ پایان یابد، اما نمی‌توانیم صرفاً برای دیدار، ملاقات‌ها را ادامه دهیم. و فکر می‌کنم هر دو طرف دقیقاً همین‌گونه به موضوع نگاه می‌کنند؛ حداقل این چیزی است که من از گفت‌وگوی خود با وزیر امور خارجه روسیه، سرگئی لاوروف، برداشت کردم».

گزارش شده که ایالات متحده در حال بررسی پیشنهادهای روسیه برای حفظ محدودیت‌های کمی در چارچوب «معاهده اقدامات مربوط به کاهش بیشتر و محدودسازی تسلیحات راهبردی تهاجمی» است. روبیو افزود: «آن‌ها (مقامات روس) به‌طور علنی نوعی علاقه به این موضوع نشان داده‌اند. بنابراین ما در حال بررسی آن هستیم. و فکر می‌کنم این موضوع را از کل زمینه مرتبط با اوکراین جدا می‌کنیم».

دیدگاه روبیو در خصوص وضعیت دارایی‌های روسیه

 وزیر امور خارجه آمریکا یادآور شد که ایالات متحده از این موضوع آگاه است که تعدادی از کشورهای اروپایی با استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین موافق نیستند. او در گفت‌وگو با خبرنگاران و در ارتباط با موضوع دارایی‌های روسیه گفت: «ما از تلاش‌های اروپا مطلع هستیم، اما بدیهی است که چند کشور از این موضوع خرسند نیستند. با این حال، این مسئله مربوط به اروپاست».

مارکو روبیو اذعان کرد که مصادره احتمالی دارایی‌های روسیه می‌تواند پیامدهای پیش‌بینی‌ نشده‌ای داشته باشد. وی در توضیح استفاده احتمالی از دارایی‌های حاکمیتی روسیه گفت: «اگر چنین کاری انجام شود، پیامدهای ناخواسته‌ای وجود خواهد داشت»، روبیو افزود که در دولت آمریکا، وزیر خزانه‌داری ایالات متحده، اسکات بسنت، مسئول رسیدگی به موضوع دارایی‌های روسیه است. وی خاطرنشان کرد: «نمی‌خواهم در این مورد اظهارنظر کرده یا از او پیشی بگیرم».

رهبران کشورهای اتحادیه اروپا در نشست بروکسل در تاریخ 23 اکتبر نتوانستند پیشنهاد کمیسیون اروپا درباره استفاده از دارایی‌های مسدودشده بانک مرکزی روسیه به‌عنوان مبنایی برای اعطای وام به اوکراین را به توافق برسانند. قرار است این موضوع در نشست شورای اروپا در روزهای 18 و 19 دسامبر دوباره بررسی شود.


نظرات

آخرین اخبار
اتحادیه اروپا به دنبال ایجاد کانال دیپلماتیک مستقیم با روسیه
خروج 20 میلیون بشکه نفت ایران از بندر چابهار
مجلس: شروط رهبری در تفاهم اسلام‌آباد باید کامل اجرا شود
شروط جدید فرانسه برای موافقت با لغو تحریم‌های ایران!
مکرون: وضعیت کرانه باختری «غیرقابل‌قبول» است
یامال: مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است
هشدار تداوم گرما در استان تهران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت یازدهم
پویش ملی «طلوع ماه» برای ثبت رویداد وداع با رهبر شهید
حمله ترامپ به آلمان؛ جنگ بر سر قیمت داروهای نوآورانه
ترس در قلب سامبا؛ چرا برزیلی‌ها از لباس پوشاندن به مجسمه راکی می‌لرزند؟
رایزنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره اجرای تفاهم‌نامه پایان جنگ
جنگ دیپلماتیک در قلب جام جهانی؛ ایران از آمریکا در فیفا شکایت کرد!
فعال شدن آژیر خطر در شهرک «زرعیت» بر اثر حمله پهپادی
چگونه خودروهای داخلی گران می‌شوند؟
جاده چالوس یکطرفه است
طرح سنای آمریکا برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین
شیخ نعیم قاسم: مخالفت با ظلم را بخشی از مسیر پیروزی است
طلسم بوکس ایران با بازی علی حبیبی‌نژاد شکست
طلایی‌های پنج وزن دوم جام تختی مشخص شدند
حمیدرضا اتحاد، خواننده مازندرانی درگذشت
آخرین کشتی اتباع ژاپنی از تنگه هرمز خارج شد
نقض آتش‌بس ادعایی میان حزب‌الله واسرائیل/16 حمله جدید به جنوب لبنان و 47 شهید
بازگشت نفتکش‌های ایرانی به خلیج فارس برای بارگیری مجدد
بانک مرکزی درباره اختلال در چهار بانک اطلاعیه صادر کرد
چرا قیمت محصولات اپل افزایش می‌یابد؟
ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان رهبری، آماده‌ایم از امنیت و منافع ملت حراست کنیم
یورش نخست‌وزیر سابق به دیپلماسی نتانیاهو
خوشحالی حسن یزدانی از اعزام دوباره به مسابقات جهانی
اعلام دلیل تعویق مذاکرات روز جمعه در سوئیس از زبان بقایی/تکذیب بازدید از تاسیسات هسته ای
پرسپولیس مدافع چپ فولاد را می خواهد
روسیه متهم کرد: آمریکا می‌خواهد ما را از بازار جهانی حذف کند
حماس: مقاومت لبنان حماسه‌ای بزرگ در برابر اشغالگران صهیونیست آفرید
هشدار کرملین: فاجعه در کمین خط مقدم اوکراین
از ونیز تا مونیخ؛ چرا جهان دوباره شیفته «باشو، غریبه کوچک» شد؟
هشدار تند شورای امنیت نسبت به فاجعه انسانی در غزه
مرگ در سایه لغو واکسن؛ ارتش آمریکا در تله آنفلوآنزا افتاد!
صدور هشدار زرد دریایی برای سواحل هرمزگان و بوشهر
تجلیل سخنگوی القسام از مقاومت رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان
ترامپ: از سر ناچاری و استیصال با ایران مذاکره نکردیم!
واکنش تند عراقچی به اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
نبی: تیم ملی با تمام قدرت به مصاف بلژیک می‌رود
رؤیای ایرانی در قلب لهستان؛ صیادمنش برای فتح اروپا به لخ پوزنان رفت
گزارش تصویری| مراسم شیرخوارگان حسینی در تهران
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد
حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
برنامه مسابقات روز نهم دور گروهی جام جهانی 2026