×
اقتصادی
شناسه خبر : 256691
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 12:16
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 22 آبان 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 22 آبان 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 22 آبان 1404 در حالی اعلام شد که رشد نرخ ارز در روز گذشته، انتظارات تورمی را افزایش داد و به صعود قیمت انواع خودرو انجامید. با وجود تداوم رکود در معاملات، افزایش بهای دلار موجب شده فروشندگان از کاهش قیمت‌ها خودداری کرده و نرخ‌های جدیدی را پیشنهاد دهند.

نورنیوز- گروه اقتصادی : قیمت خودرو امروز 22 آبان 1404 در حالی اعلام شد که رشد نرخ ارز در روز گذشته، انتظارات تورمی را افزایش داد و به صعود قیمت انواع خودرو انجامید. با وجود تداوم رکود در معاملات، افزایش بهای دلار موجب شده فروشندگان از کاهش قیمت‌ها خودداری کرده و نرخ‌های جدیدی را پیشنهاد دهند.

 با این حال، این روند بیش از آنکه ناشی از افزایش واقعی تقاضا باشد، از نگرانی نسبت به استمرار رشد ارز سرچشمه می‌گیرد. فعالان بازار خودرو بر این باورند که در صورت مداخله و تنظیم‌گری موثر بانک مرکزی، قیمت خودرو در روزهای آینده وارد مسیر اصلاحی می‌شود، اما در غیر این صورت، روند رشد قیمت‌ها ادامه دارد.

قیمت خودروهای داخلی

تارا دستی V1 در صدر فهرست تغییرات قیمتی خودروسازان داخلی قرار دارد. بر همین مبنا، این سدان داخلی 55 میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و 140 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، دنا پلاس اتوماتیک رشد 45 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 373 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود.

اطلس GL افزایش بهای 29 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت 745 میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، ساینا اتوماتیک 24 میلیون تومان گران شد تا با نرخ 853 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

 

قیمت+خودرو+داخلی
 

قیمت خودروهای مونتاژی

کی‌ام‌سی T9 بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای مونتاژی را تجربه کرد. بر این اساس، این پیکاپ مونتاژی 95 میلیون تومان گران شد تا با نرخ سه میلیارد و 510 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از سوی دیگر، کی‌ام‌سی J7 رشد 20 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با بهای 2 میلیارد و 340 میلیون تومان خرید و فروش شود.

فیدلیتی الیت (5 نفره) رشد 92 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ 2 میلیارد و 560 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شد. از طرف دیگر، دیگنیتی پرایم نسبت به روز گذشته 30 میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی 2 میلیارد و 230 میلیون تومان رسید.

اکستریم SX نسبت به روز معاملاتی پیشین 90 میلیون تومان گران شد تا با بهای سه میلیارد و 450 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. همچنین، X33 کراس اتوماتیک افزایش بهای 27 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی قله یک میلیارد و 535 میلیون تومان ایستاد.

قیمت+خودرو+مونتاژی
 

 


اخبار مرتبط
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 24 آبان 1404+ جدول
شنبه 1404/08/24 ساعت 12:07
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 24 آبان 1404+ جدول
بازار خودرو در 24 آبان 1404 تحت تاثیر افزایش نرخ ارز شاهد رشد قیمت‌ها بود. با وجود رکود معاملات، فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند در صورت مداخله بانک مرکزی، قیمت‌ها وارد مسیر اصلاحی خواهند شد.
چگونگی افزایش قیمت بنزین و خودروهای مشمول طرح + قیمتها و سهمیه های جدید
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 16:09
سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران تشریح کرد؛
چگونگی افزایش قیمت بنزین و خودروهای مشمول طرح + قیمتها و سهمیه های جدید
سخنگوی دولت با تأیید خبر افزایش قیمت بنزین، از اجرای طرح «سه‌نرخی شدن سوخت» پیش از نوروز 1405 خبر داد. فاطمه مهاجرانی تأکید کرد که این تغییر در گام نخست شامل خودروهای لوکس و دولتی می‌شود و دولت هدف اصلی خود را جلوگیری از قاچاق و هدررفت منابع ملی عنوان کرده است.
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 21 آبان 1404 + جدول قیمت
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 12:31
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 21 آبان 1404 + جدول قیمت
بازار خودرو در 21 آبان 1404 در شرایطی با رکود نسبی مواجه است که کارشناسان انتظار دارند قیمت‌ها در کوتاه‌مدت ثابت یا کمی کاهش یابند. خریداران در انتظار ثبات اقتصادی و سیاسی هستند و هرگونه تغییر در شرایط این تحولات می‌تواند تاثیر زیادی بر قیمت‌ها داشته باشد.
نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین