×
بین الملل
شناسه خبر : 256667
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 10:14
مادورو: تهدید آمریکا ما را قوی‌تر کرده است

مادورو: تهدید آمریکا ما را قوی‌تر کرده است

نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، در واکنش به استقرار نظامی آمریکا در دریای کارائیب اعلام کرد که کشورش اکنون از نظر نظامی و نهادی قوی‌تر از قبل شده است. وی هرگونه ادعای آمریکا درباره سلاح‌های ممنوعه را رد کرد و از آمادگی کامل ونزوئلا خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد: ما در مواجهه با این تهدید قوی‌تر شده‌ایم. ۱۵ هفته پس از تشدید جنگ روانی و تهدیدهای نظامی، امروز ما از نظر قانون اساسی و نهادی قوی‌تر هستیم.

مادورو، دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا را به تداوم «روایت دروغین و اغراق‌آمیز» در مورد وضعیت ونزوئلا متهم و هرگونه دخالت خارجی را رد کرد.

وی گفت: «از آنجایی که آنها نمی‌توانند بگویند مادورو سلاح‌های کشتار جمعی دارد، از آنجایی که نمی‌توانند بگویند ما سلاح‌های بیولوژیکی و شیمیایی پنهان کرده‌ایم، از آنجایی که نمی‌توانند بگویند در حال آماده‌سازی سلاح هسته‌ای هستیم، روایتی عجیب و غریب ابداع می‌کنند، آنقدر نادرست که فرو می‌ریزد و هیچکس از جمله مردم ایالات متحده آن را باور نمی‌کند.»

وی افزود که «به امپریالیسم می‌گوییم: از اینجا دور شو، اینجا ونزوئلا است؛ ونزوئلا فقط می‌خواهد کار کند تا پیشرفت کند، تا به دوران صلح برسد؛ همان صلحی که رهایی‌بخشِ ما به‌عنوان صلح جاودان، رویای آن را داشت.»

مادورو تاکید کرد: «امروز، از نظر نظامی، ونزوئلا سطحی از آمادگی را دارد که ما پیشتر هرگز نداشته‌ایم.»

کاراکاس بارها حضور نظامی واشنگتن را که تحت عنوان عملیات ادعایی مبارزه با مواد مخدر توجیه شده به عنوان یک تحریک و تهدید مستقیم علیه حاکمیت خود محکوم کرده است.

طی بیش از ۲ ماه گذشته، ارتش آمریکا مجموعه‌ای از ناوهای جنگی، هواپیماهای جنگنده، بمب‌افکن‌ها، تفنگداران دریایی، پهپادها و هواپیماهای جاسوسی را در کارائیب مستقر کرده است. بمب‌افکن‌های دوربرد B-۵۲ در مقابل سواحل ونزوئلا «رزمایش حمله با بمب‌افکن» انجام داده‌اند.

همچنین به تازگی ناو هواپیمابر «یواس‌اس جرالد آر. فورد»، بزرگترین ناو هواپیمابر پنتاگون و جهان وارد حوزه کارائیب شد.

در حالی که تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس رو به افزایش است، دونالد ترامپ همچنین استقرار و فعالیت نیروهای سازمان سیا را در ونزوئلا مجاز دانسته است.

ایالات متحده مدعی است در حملاتی به قایق‌های کوچک از مبدا ونزوئلا که حامل «مواد مخدر» و «تروریست‌های مواد مخدر» بودند، ده‌ها نفر را کشته است؛ با این حال هیچ مدرک یا جزئیاتی درباره هویت سرنشینان این قایق‌ها ارائه نکرده است.

به گفته ارتش آمریکا، این عملیات که از اوایل نوامبر (اوایل آبان) آغاز شد، منجر به غرق شدن ۲۰ کشتی و کشته شدن ۷۵ نفر (علاوه بر یک نفر که مفقود) شده است.

دولت مادورو در هفته جاری از استقرار نظامی جدید در سراسر کشور با ۲۰۰ هزار نیرو به منظور دفاع در برابر «تهدیدهای امپریالیستی» خبر داد.


نظرات

آخرین اخبار
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد