×
بین الملل
شناسه خبر : 256658
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 09:14
طولانی‌ترین تعطیلی دولت در آمریکا پایان یافت

طولانی‌ترین تعطیلی دولت در آمریکا پایان یافت

رئیس‌جمهور آمریکا با امضای طرح بودجه، به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ این کشور پایان داد. تعطیلی 43 روزه‌ای که هزاران کارمند فدرال را خانه‌نشین کرد، خدمات عمومی را مختل ساخت و واشنگتن را درگیر یکی از شدیدترین بن‌بست‌های سیاسی چند دهه اخیر کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا با امضای طرح بودجه، به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ پایان داد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای طرح بودجه دولت، رسماً به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پایان داد؛ تعطیلی‌ای که ۴۳ روز به طول انجامید.

طبق گزارش هیل، ترامپ این طرح را در دفتر بیضی کاخ سفید امضا کرد؛ جایی که در حضور قانون‌گذاران جمهوری‌خواه و دیگر مقامات حزب، دموکرات‌ها را مسئول تعطیلی دولت دانست.

او گفت: «امروز پیامی روشن می‌فرستیم که هرگز در برابر باج‌خواهی تسلیم نخواهیم شد، چون این دقیقاً همان چیزی بود.»

در مراسم امضا، «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان، «استیو اسکالیس» رهبر اکثریت مجلس و «یزا مک‌کلین» رئیس کنفرانس جمهوری‌خواهان در کنار ترامپ حضور داشتند.

سنای آمریکا اوایل هفته با رأی ۶۰ به ۴۰، لایحه‌ای را تصویب کرد که بودجه چند نهاد را تا ۳۰ سپتامبر تأمین و بودجه سایر بخش‌های دولت را تا ۳۰ ژانویه تمدید می‌کند. در این رأی‌گیری، هشت دموکرات با ۵۲ جمهوری‌خواه همراه شدند تا حد نصاب ۶۰ رأی برای ارسال لایحه به مجلس نمایندگان حاصل شود.

مجلس نمایندگان نیز روز چهارشنبه، در نخستین رأی‌گیری خود طی نزدیک به دو ماه، این لایحه را با رأی ۲۲۲ موافق در برابر ۲۰۹ مخالف تصویب کرد. در این رأی‌گیری، ۶ دموکرات به جمع تقریباً کامل جمهوری‌خواهان پیوستند و تنها دو جمهوری‌خواه رأی مخالف دادند.

این لایحه، اخراج‌های گسترده کارکنان دولت فدرال را که کاخ سفید در جریان تعطیلی دنبال کرده بود، لغو می‌کند و تدابیری برای جلوگیری از اخراج‌های جدید تا اوایل سال آینده در نظر گرفته است.

با این حال، لایحه بودجه شامل تمدید یارانه‌های «قانون مراقبت مقرون‌به‌صرفه» که قرار است در ژانویه منقضی شوند و موجب افزایش شدید حق بیمه‌های درمانی خواهند شد، نیست.

دموکرات‌ها هفته‌ها تأکید داشتند که تنها در صورتی از توافق بودجه حمایت خواهند کرد که این تمدیدها در آن لحاظ شود.

در جریان تعطیلی، کاخ سفید اقدام به اخراج هزاران کارمند دولتی کرد، ظرفیت پروازها در فرودگاه‌های بزرگ را به دلیل فشار بر کنترل‌کنندگان ترافیک هوایی کاهش داد و با حکم دادگاه برای پرداخت کمک‌های غذایی به دریافت‌کنندگان آن مقابله کرد.

ترامپ روز چهارشنبه گفت: «تأثیرات این تعطیلی هفته‌ها و احتمالاً ماه‌ها طول خواهد کشید تا به‌درستی محاسبه شود.»

او همچنین ابراز امیدواری کرد که این تعطیلی بتواند در انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده به نفع جمهوری‌خواهان تمام شود؛ اتفاقی که طبق نظرسنجی‌ها عکس آن اتفاق افتاده و مردم آمریکا ترامپ و جمهوری‌خواهان را مقصر می‌دانند. 

او افزود: «فقط می‌خواهم به مردم آمریکا بگویم که نباید این را فراموش کنید، وقتی به انتخابات میان‌دوره‌ای و مسائل دیگر می‌رسیم. فراموش نکنید که آن‌ها با کشورمان چه کردند.»


نظرات

آخرین اخبار
مسیر تشییع «رهبر شهید» در تهران تعیین شد
نوراینفو | چرا برای امام حسین (ع) عزاداری می کنیم؟
تخریب 4 ساختمان در یک لحظه در بروجرد + علت حادثه و آمار مصدومان
برنامه جدید آزمون‌های نهایی منتشر شد +جدول برنامه زمانی امتحانات هر درس
حراج امروز شمش طلا لغو شد
شکست واشنگتن در رسیدن به اهداف محصول مستقیم توافق با ایران
سفر نخست‌وزیر عراق به کاخ سفید در ژوئیه
سوئیس محل امضای توافق با حضور قالیباف و ونس/ترامپ: توافق با ایران وارد «مرحله دوم» شد
خشم هواداران اسپانیا از یامال؛ حاشیه بزرگ برای ستاره جوان رئال
سند ملی توانبخشی تصویب شد؛ چه کسانی از این خدمات جدید بهره‌مند می‌شوند
پذیرش شکست نقشه‌های براندازی توسط ترامپ در ایران
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان
نورنما | حزب‌اللّه یک پهپاد «Heron-1» اسرائیل را ساقط کرد
اعتراف رئیس سازمان اورژانس کشور به «فقر آمبولانس» در کشور
انصاری: تفاهم‌نامه ایران به قیمت «هزینه‌های هنگفت» برای آمریکا تمام شد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 26 خرداد 1405 / ریزش سنگین در بازار سکه و طلا
هند دسترسی به تلگرام را محدود کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 26 خرداد 1404 ؛ بازار ارز در شوک توافق
ترامپ به ایران باخت
توافق ایران پیروزی روشنی برای آمریکایی‌ها نداشت
بازتاب گسترده تساوی ایران مقابل نیوزیلند در رسانه‌های عربی
پایان پرونده لیدرهای مسلح آشوب‌های دی 1404؛ حکم اعدام اجرا شد
اعتراف مقام صهیونیست به شکست اهداف در جنگ علیه ایران
وعده وزیر بهداشت برای تأمین پایدار دارو
جزئیات تفاهم ایران و آمریکا از زبان عراقچی؛ مذاکرات سرنوشت‌ساز از جمعه آغاز می شود
ناکامی ائتلاف آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر قدرت ایران
اعتراف رسانه عبری: ایران پیروز میدان سیاسی؛ اسرائیل بازنده جنگ و توافق
بازارهای سهام آمریکا و آسیا در مسیر صعودی
بورس تاریخ‌ساز شد؛ شاخص کل از مرز 5 میلیون واحد عبور کرد
جروزالم پست: توافق ایران و آمریکا آزمون اسرائیل نیست
خبر خوش برای بازنشستگان؛ اطلاعیه تامین اجتماعی برای واریز حقوق خرداد و اعمال متناسب‌سازی
فرمانده کل ارتش: هر اشتباه دشمن با پاسخی سخت و پشیمان‌کننده روبه‌رو می‌شود
تهران پس از جنگ؛ 50 هزار واحد مسکونی خسارت دیدند
سخنگوی دولت: آثار ناترازی برق بر تولید را به حداقل می‌رسانیم
فرمانده نیروی زمینی ارتش: راه شهدا نقشه راه ما در دفاع از کشور است
چرا سفر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به آمریکا لغو شد؟
تلاش پشت‌پرده واشنگتن برای اخراج یونیفل از لبنان
اعطای «نشان فداکاری» به خانواده هفت شهید ارتش
سوگ جهانی، پیام بیداری
محدودیت صادرات اسلب و ورق فولادی لغو شد
کاهش 7.5 درصدی تلفات نوروزی؛ برخورد با رانندگان پرخطر
حمله تند رابرت دنیرو به ترامپ: او یک ظالم نژادپرست و زن‌ستیز است
قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد 1405 + جدول
معاون اول قوه قضاییه: 72 درصد رضایتمندی؛ عملی شدن 60 درصد سند تحول در 2 سال
ذخایر استراتژیک نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
آغاز فروش بلیت قطارهای تابستانی؛ جزئیات پیش‌فروش تیرماه
ردپای بحران آب؛ کدام کشورها بیشترین مصرف سرانه را دارند؟
سلاح‌های اماراتی در یمن؛ عامل تشدید بحران در جنوب
پایان کابوس «کرکس‌های سیاه»/اجرای حکم اعدام در دو نقطه تهران
برنامه مهم‌ترین دیدارهای جام جهانی 2026 امشب و بامداد فردا