×
اقتصادی
شناسه خبر : 256569
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 18:29
وزیر نیرو:   100 حلقه چاه  شهرداری تهران برای شرب مناسب هستند

وزیر نیرو: 100 حلقه چاه شهرداری تهران برای شرب مناسب هستند

وزیر نیرو با بیان اینکه شهرداری تهران بیش از 100 حلقه چاه در اختیار دارد که برخی از آنها برای شرب مناسب است، گفت: اگر آنها را در اختیار بگیریم تا حدودی مشکلات شرب تهران برطرف می‌شود و در حال انجام این کار هستیم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: عباس علی آبادی  با بیان اینکه در شرایط خشکسالی به سر می‌بریم، گفت: از مهرماه تاکنون حتی یک قطره باران در برخی مناطق نباریده که نشان از شرایط سخت دارد؛ باید صبوری کنیم تا از این شرایط عبور کنیم اما همین مسئله هزینه برای جامعه به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه تلاش شده با مدیریت فشار تلفات آب را به سرعت کاهش دهیم، افزود: بروز مشکلات در برخی از مناطق ناشی از ضربه دشمن بود در این زمینه به سرعت در حال شناسایی مناطق و اصلاح آنها هستیم که از جمله آنها ضربه وارد شده در منطقه تجریش بود که تا منطقه ولنجک را تحت تاثیر قرار داد.

وی ادامه داد: اقدام دیگر سرعت بخشی به پروژه انتقال آب از سد طالقان بود که در مدت هشت ماه به انجام رسید و الان در مدار است؛ همچنین جلوگیری از برداشت‌های مجاز در دستور کار است.

علی آبادی تاکید کرد: خشکسالی امسال در قیاس با ۵۶ سال گذشته بی‌سابقه است و هیچ وقت نبوده که حتی یک قطره باران در مهر و آبان در کشور نباریده باشد و باید این شرایط را درک کنیم.

وزیر نیرو درباره استفاده از منابع آبی در اختیار شهرداری ها نیز گفت: شهرداری تهران تعدادی چاه در اختیار دارد که برخی از آنها برای شرب مناسب است و در حال در اختیار گرفتن آنها هستیم؛ حتی اگر چاهی برای شخص من باشد مطابق قانون وقتی مردم نیاز دارند باید در اختیار قرار بدهیم.

علی آبادی تاکید کرد: شهرداری بیش از ۱۰۰ حلقه چاه در اختیار دارد که اگر آنها را در اختیار بگیریم تا حدودی مشکلات شرب تهران برطرف می‌شود؛ اگر همه مردم پایین‌تر از الگوی مصرف به مصرف آب بپردازند، اوضاع سامان می‌یابد.

وی درباره بارورسازی ابرها برای بارش باران نیز گفت: بارورسازی ابرها در حال انجام است اما ابتدا باید ابری موجود باشد تا بتوان آن را بارور ساخت. اینکه عده‌ای مطرح می‌کنند عدم استفاده از شیوه بارورسازی ابرها به دلیل هزینه بالا است، درست نیست.

علی آبادی ادامه داد: در نمایشگاه بین‌المللی اخیر، همه ساختمان‌های دولتی و وزارتخانه‌ها به پنل‌های خورشیدی تجهیز شده‌اند و نصب پنل‌های خورشیدی در مدارس کشور نیز آغاز شده است. این سامانه‌ها به شبکه‌های ۲۰ کیلوولت متصل‌اند و نمونه‌هایی از نیروگاه‌های کوچک با ظرفیت حدود ۳ مگاوات در مناطقی چون جنوب تهران و خرم‌آباد در حال بهره‌برداری هستند.

وی با بیان اینکه در کنار توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، اصلاح و ارتقای نیروگاه‌های حرارتی نیز دنبال می‌شود، افزود: سیستم «مدیا» برای جبران شرایط خارج از ایزو در اغلب نیروگاه‌ها پیاده‌سازی شده تا توان تولید برق افزایش یابد. از جمله پروژه‌های شاخص می‌توان به نیروگاه سیکل ترکیبی رودشور و نیروگاه قشم اشاره کرد که مجموعاً حدود ۳۰۰۰ مگاوات ظرفیت دارند و با سرعت در حال ورود به مدار تولید هستند.

علی آبادی با بیان اینکه در کشور نیروگاه کم نداریم و از لحاظ نیروگاهی در وضعیت مطلوبی هستیم، گفت: حتی می‌توانیم به کشورهای همسایه برق صادر کنیم که اکنون نیز در حال انجام است و درآمد آن صرف یارانه‌ها و معیشت مردم می‌شود.

وزیر نیرو با یادآوری اینکه امروز به همسایگان شمالی که کشورهای پیشرفته‌ای هستند، تجهیزات نیروگاهی صادر می‌کنیم، اظهار داشت: از کشور ترکمنستان برق می‌گیریم و به جای آن خدمات ارائه می‌دهیم؛ در تلاشیم از ارز در اختیارمان، استفاده بهینه داشته باشیم.

وی تولید برق در کشور در شرایط کنونی را مناسب دانست و گفت: اگر سوخت لازم را در اختیار داشته باشیم، حتماً به تولید برق خواهیم پرداخت.

وی افزود: تعمیرات اغلب نیروگاه‌ها به اتمام رسیده و فرکانس ما روی عدد ۵۰ است که حتی از اتحادیه اروپا نیز بهتر است.


نظرات

آخرین اخبار
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ