×
سیاسی
شناسه خبر : 256501
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 13:02
احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند

سخنگوی دولت اعلام کرد :

احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند

سخنگوی دولت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد دولت اعتقادی به اینترنت طبقاتی ندارد و رفع فیلتر یوتیوب در برخی دانشگاه‌ها در همین راستا انجام شده است. همچنین درباره بنزین گفت نرخ سهمیه‌ای 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کند و تصمیم احتمالی برای خودروهای لوکس، مناطق آزاد و سهمیه‌های دولتی است.

نورنیوز- گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در حاشیه جلسه روز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴ با اشاره به رفع فیلتر یوتیوب در برخی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که دولت هیچ اعتقادی به ایجاد «اینترنت طبقاتی» ندارد. وی توضیح داد که روند طولانی رفع فیلتر باعث شده بود نیازهای دانشگاه‌ها به‌طور کامل پاسخ داده نشود و دولت در راستای برطرف کردن این کمبود، تصمیم به رفع فیلتر در محیط‌های آموزشی گرفته است.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال سه نرخی شدن بنزین، تصریح کرد که نرخ سهمیه‌های بنزین ۶۰ و ۱۰۰ لیتری تغییری نخواهد کرد و این نرخ‌ها ثابت باقی می‌مانند. به گفته وی، هر تصمیم احتمالی برای افزایش قیمت بنزین مربوط به خودروهای لوکس، مناطق آزاد و سهمیه‌های دولتی خواهد بود.

سخنگوی دولت افزود: «دولت موظف است اقداماتی انجام دهد که جلوی قاچاق سوخت گرفته شود و از هدررفت سرمایه ملی جلوگیری شود. درست نیست بنزینی که برای دولت بیش از سی هزار تومان هزینه دارد، به‌صورت رایگان قاچاق شود.»

وی تأکید کرد که سیاست‌گذاری در این زمینه با هدف مدیریت بهتر منابع انرژی و کنترل مصرف و قاچاق سوخت انجام می‌شود و تغییرات نرخ تنها شامل سهمیه‌هایی است که استفاده غیرعادی یا ویژه دارند.

مهاجرانی در پایان خاطرنشان کرد: رفع فیلتر برخی سرویس‌ها در دانشگاه‌ها و اتخاذ تصمیمات دقیق درباره بنزین، بخشی از تلاش دولت برای پاسخگویی به نیازهای آموزشی و اقتصادی جامعه است و همزمان با رعایت عدالت و جلوگیری از سوءاستفاده و هدررفت منابع ملی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره انتقال پیام‌هایی از سوی واسطه‌ها از آمریکا به ایران، تصریح کرد: تا زمانی که آمریکا درخواست‌های زیاده‌خواهانه داشته باشد و بخواهد مذاکره را با دیکته کردن عوض کند، پاسخ ما نیز مشخص است. آمریکایی‌ها هرگاه رویکرد درستی نسبت به مذاکرات داشته باشند، ما مثل همیشه برای حفظ و تامین منافع ملی آماده هستیم.

مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا احتمال وقوع جنگی دیگر در منطقه وجود دارد، تاکید کرد: طبیعی است که هیچگاه از وقوع جنگ استقبال نمی‌کنیم اما برای تمام سناریوها آمادگی داریم.

سخنگوی دولت درباره وضعیت معیشت نیروهای مسلح، گفت: در زمینه مسکن، درمان و امور رفاهی نیروهای مسلح تصمیمات خوبی اتخاذ شده است، در طول سنوات گذشته تمام حقوق بگیران ما شاهد افت قدرت خرید بودند و نیروهای مسلح نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای به سرانجام رسیدن لایحه منع خشونت علیه زنان، اظهار کرد: این لایحه سنوات طولانی است که دستخوش دست اندازهای جدی شده؛ جان‌باختن هر فردی اعم از زن یا مرد، زخمی بر پیکر جامعه وارد می‌کند لذا دولت به شدت پیگیر این موضوع است و با همکاری معاونت حقوقی و معاونت رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در حال پیگیری این موضوع است.

مهاجرانی درباره لایحه انتشار اخبار خلاف واقع و جعلی، اعلام کرد: اهالی رسانه بیشترین مطالبه را در این زمینه دارند و این موضوع در کارگروهی در حال بررسی است. امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسیم.

سخنگوی دولت درباره مشکلات آلودگی هوای خوزستان، گفت: اولا درگذشت یکی از فرزندان عزیز این مرز و بوم در استان خوزستان را تسلیت عرض می‌کنم. در جلساتی با حضور استاندار خوزستان، درباره مشکلات عدیده استان به‌ویژه آلودگی‌های هورالعظیم که آلودگی منطقه را در پی دارد گفت‌وگو کردیم و برنامه‌ای برای استان طراحی شده که جزئیات آب سوی استاندار ارائه خواهد شد.

مهاجرانی درباره بازداشت برخی از پژوهشگران و نویسندگان در روزهای اخیر، تاکید کرد: موضوع بازدداشت‌ها را باید از قوه قضائیه پیگیری کنید اما وزارت فرهنگ و وزارت کشور به‌عنوان متولیان موضوع، پیگیر هستند به دنبال این هستیم حق هیچ یک از شهروندان ضایع نشود،‌ از سوی دیگر موضوعاتی که با امنیت ملی در ارتباط است، مدعیانی دارد که آنان در حال پیگیری هستند.


اخبار مرتبط
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 23:20
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
هیئت وزیران آیین‌نامه اجرایی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به کارت بانکی صاحبان خودرو را بر اساس قانون بودجه 1404 تصویب و ابلاغ کرد؛ طرحی که اجرای آن در مرحله نخست از بنزین آغاز می‌شود.
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دوشنبه 1404/09/24 ساعت 20:14
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
رئیس اتاق بازرگانی با بیان اینکه تا پایان سال هیچگونه کمبودی در کالاهای اساسی نخواهیم داشت، گفت: پس از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین، مصرف سوخت 40 درصد کاهش یافته و خوشبختانه وفاق خوبی بین مردم و مسئولان در این زمینه شکل گرفته است.
انتقاد قالیباف از کندی بهینه‌سازی و واردات 6 میلیارد دلاری بنزین
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 13:53
انتقاد قالیباف از کندی بهینه‌سازی و واردات 6 میلیارد دلاری بنزین
رئیس مجلس با گلایه از تعلل دولت در اجرای ماده 96 و طرح بهینه‌سازی انرژی گفت: به جای ایجاد تحرک در بازار انرژی، هر روز مجوز واردات میلیاردی بنزین صادر می‌شود.
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر  قیمت بنزین سهمیه نداریم
دوشنبه 1404/08/19 ساعت 16:37
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین سهمیه نداریم
وزیر نفت با اعلام اینکه فعلاً برنامه‌ای برای تغییر در میزان سهمیه‌ها و قیمت سهیمه سوخت در کارت‌های شخصی وجود ندارد، گفت: در مورد سایر بخش‌ها نیز موضوعات در دست بررسی است.
نظرات

آخرین اخبار
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ضروری است جامعه جهانی واکنشی قاطع نسبت به جنگ نشان دهد
فراخوان عمومی حضور داوطلبان مردمی در جبهه‌های پشتیبانی و دفاع مردمی
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل کاستاریکا اعلام شد
بلومبرگ: قیمت نفت تا 6 هفته دیگر 200 دلار می‌شود
تأمین آرد و نان در تهران و استان‌های مسافرپذیر بدون مشکل
پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت سرلشکر اسحاقی
واکنش قالیباف به انصراف رژیم صهیونیستی از مشارکت در عملیات زمینی با آمریکا
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ آزادراه تهران–شمال به سمت شمال مسدود شد
واکنش میدری به تعرض آمریکا و رژیم صهیونیستی به یک شرکت دارویی
تجاوز نظامی به ایران؛ هشدار کارشناسان سازمان ملل درباره آسیب‌های سنگین زیست‌محیطی