×
سیاسی
شناسه خبر : 256501
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 13:02
احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند

سخنگوی دولت اعلام کرد :

احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند

سخنگوی دولت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد دولت اعتقادی به اینترنت طبقاتی ندارد و رفع فیلتر یوتیوب در برخی دانشگاه‌ها در همین راستا انجام شده است. همچنین درباره بنزین گفت نرخ سهمیه‌ای 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کند و تصمیم احتمالی برای خودروهای لوکس، مناطق آزاد و سهمیه‌های دولتی است.

نورنیوز- گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در حاشیه جلسه روز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴ با اشاره به رفع فیلتر یوتیوب در برخی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که دولت هیچ اعتقادی به ایجاد «اینترنت طبقاتی» ندارد. وی توضیح داد که روند طولانی رفع فیلتر باعث شده بود نیازهای دانشگاه‌ها به‌طور کامل پاسخ داده نشود و دولت در راستای برطرف کردن این کمبود، تصمیم به رفع فیلتر در محیط‌های آموزشی گرفته است.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال سه نرخی شدن بنزین، تصریح کرد که نرخ سهمیه‌های بنزین ۶۰ و ۱۰۰ لیتری تغییری نخواهد کرد و این نرخ‌ها ثابت باقی می‌مانند. به گفته وی، هر تصمیم احتمالی برای افزایش قیمت بنزین مربوط به خودروهای لوکس، مناطق آزاد و سهمیه‌های دولتی خواهد بود.

سخنگوی دولت افزود: «دولت موظف است اقداماتی انجام دهد که جلوی قاچاق سوخت گرفته شود و از هدررفت سرمایه ملی جلوگیری شود. درست نیست بنزینی که برای دولت بیش از سی هزار تومان هزینه دارد، به‌صورت رایگان قاچاق شود.»

وی تأکید کرد که سیاست‌گذاری در این زمینه با هدف مدیریت بهتر منابع انرژی و کنترل مصرف و قاچاق سوخت انجام می‌شود و تغییرات نرخ تنها شامل سهمیه‌هایی است که استفاده غیرعادی یا ویژه دارند.

مهاجرانی در پایان خاطرنشان کرد: رفع فیلتر برخی سرویس‌ها در دانشگاه‌ها و اتخاذ تصمیمات دقیق درباره بنزین، بخشی از تلاش دولت برای پاسخگویی به نیازهای آموزشی و اقتصادی جامعه است و همزمان با رعایت عدالت و جلوگیری از سوءاستفاده و هدررفت منابع ملی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره انتقال پیام‌هایی از سوی واسطه‌ها از آمریکا به ایران، تصریح کرد: تا زمانی که آمریکا درخواست‌های زیاده‌خواهانه داشته باشد و بخواهد مذاکره را با دیکته کردن عوض کند، پاسخ ما نیز مشخص است. آمریکایی‌ها هرگاه رویکرد درستی نسبت به مذاکرات داشته باشند، ما مثل همیشه برای حفظ و تامین منافع ملی آماده هستیم.

مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا احتمال وقوع جنگی دیگر در منطقه وجود دارد، تاکید کرد: طبیعی است که هیچگاه از وقوع جنگ استقبال نمی‌کنیم اما برای تمام سناریوها آمادگی داریم.

سخنگوی دولت درباره وضعیت معیشت نیروهای مسلح، گفت: در زمینه مسکن، درمان و امور رفاهی نیروهای مسلح تصمیمات خوبی اتخاذ شده است، در طول سنوات گذشته تمام حقوق بگیران ما شاهد افت قدرت خرید بودند و نیروهای مسلح نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای به سرانجام رسیدن لایحه منع خشونت علیه زنان، اظهار کرد: این لایحه سنوات طولانی است که دستخوش دست اندازهای جدی شده؛ جان‌باختن هر فردی اعم از زن یا مرد، زخمی بر پیکر جامعه وارد می‌کند لذا دولت به شدت پیگیر این موضوع است و با همکاری معاونت حقوقی و معاونت رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در حال پیگیری این موضوع است.

مهاجرانی درباره لایحه انتشار اخبار خلاف واقع و جعلی، اعلام کرد: اهالی رسانه بیشترین مطالبه را در این زمینه دارند و این موضوع در کارگروهی در حال بررسی است. امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسیم.

سخنگوی دولت درباره مشکلات آلودگی هوای خوزستان، گفت: اولا درگذشت یکی از فرزندان عزیز این مرز و بوم در استان خوزستان را تسلیت عرض می‌کنم. در جلساتی با حضور استاندار خوزستان، درباره مشکلات عدیده استان به‌ویژه آلودگی‌های هورالعظیم که آلودگی منطقه را در پی دارد گفت‌وگو کردیم و برنامه‌ای برای استان طراحی شده که جزئیات آب سوی استاندار ارائه خواهد شد.

مهاجرانی درباره بازداشت برخی از پژوهشگران و نویسندگان در روزهای اخیر، تاکید کرد: موضوع بازدداشت‌ها را باید از قوه قضائیه پیگیری کنید اما وزارت فرهنگ و وزارت کشور به‌عنوان متولیان موضوع، پیگیر هستند به دنبال این هستیم حق هیچ یک از شهروندان ضایع نشود،‌ از سوی دیگر موضوعاتی که با امنیت ملی در ارتباط است، مدعیانی دارد که آنان در حال پیگیری هستند.


اخبار مرتبط
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 23:20
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
هیئت وزیران آیین‌نامه اجرایی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به کارت بانکی صاحبان خودرو را بر اساس قانون بودجه 1404 تصویب و ابلاغ کرد؛ طرحی که اجرای آن در مرحله نخست از بنزین آغاز می‌شود.
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دوشنبه 1404/09/24 ساعت 20:14
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
رئیس اتاق بازرگانی با بیان اینکه تا پایان سال هیچگونه کمبودی در کالاهای اساسی نخواهیم داشت، گفت: پس از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین، مصرف سوخت 40 درصد کاهش یافته و خوشبختانه وفاق خوبی بین مردم و مسئولان در این زمینه شکل گرفته است.
انتقاد قالیباف از کندی بهینه‌سازی و واردات 6 میلیارد دلاری بنزین
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 13:53
انتقاد قالیباف از کندی بهینه‌سازی و واردات 6 میلیارد دلاری بنزین
رئیس مجلس با گلایه از تعلل دولت در اجرای ماده 96 و طرح بهینه‌سازی انرژی گفت: به جای ایجاد تحرک در بازار انرژی، هر روز مجوز واردات میلیاردی بنزین صادر می‌شود.
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر  قیمت بنزین سهمیه نداریم
دوشنبه 1404/08/19 ساعت 16:37
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین سهمیه نداریم
وزیر نفت با اعلام اینکه فعلاً برنامه‌ای برای تغییر در میزان سهمیه‌ها و قیمت سهیمه سوخت در کارت‌های شخصی وجود ندارد، گفت: در مورد سایر بخش‌ها نیز موضوعات در دست بررسی است.
نظرات

آخرین اخبار
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 29 شهریور 1405 ؛ دلار یک قدم تا 230 هزار تومان
روایت از آکسیوس از جنگ ایران و رنج جهانی پای نازل سوخت