×
سیاسی
شناسه خبر : 256501
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 13:02
احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند

سخنگوی دولت اعلام کرد :

احتمال سه نرخی شدن بنزین / سهمیه‌های 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کنند

سخنگوی دولت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد دولت اعتقادی به اینترنت طبقاتی ندارد و رفع فیلتر یوتیوب در برخی دانشگاه‌ها در همین راستا انجام شده است. همچنین درباره بنزین گفت نرخ سهمیه‌ای 60 و 100 لیتری تغییر نمی‌کند و تصمیم احتمالی برای خودروهای لوکس، مناطق آزاد و سهمیه‌های دولتی است.

نورنیوز- گروه سیاسی: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در حاشیه جلسه روز چهارشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۴ با اشاره به رفع فیلتر یوتیوب در برخی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که دولت هیچ اعتقادی به ایجاد «اینترنت طبقاتی» ندارد. وی توضیح داد که روند طولانی رفع فیلتر باعث شده بود نیازهای دانشگاه‌ها به‌طور کامل پاسخ داده نشود و دولت در راستای برطرف کردن این کمبود، تصمیم به رفع فیلتر در محیط‌های آموزشی گرفته است.

مهاجرانی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال سه نرخی شدن بنزین، تصریح کرد که نرخ سهمیه‌های بنزین ۶۰ و ۱۰۰ لیتری تغییری نخواهد کرد و این نرخ‌ها ثابت باقی می‌مانند. به گفته وی، هر تصمیم احتمالی برای افزایش قیمت بنزین مربوط به خودروهای لوکس، مناطق آزاد و سهمیه‌های دولتی خواهد بود.

سخنگوی دولت افزود: «دولت موظف است اقداماتی انجام دهد که جلوی قاچاق سوخت گرفته شود و از هدررفت سرمایه ملی جلوگیری شود. درست نیست بنزینی که برای دولت بیش از سی هزار تومان هزینه دارد، به‌صورت رایگان قاچاق شود.»

وی تأکید کرد که سیاست‌گذاری در این زمینه با هدف مدیریت بهتر منابع انرژی و کنترل مصرف و قاچاق سوخت انجام می‌شود و تغییرات نرخ تنها شامل سهمیه‌هایی است که استفاده غیرعادی یا ویژه دارند.

مهاجرانی در پایان خاطرنشان کرد: رفع فیلتر برخی سرویس‌ها در دانشگاه‌ها و اتخاذ تصمیمات دقیق درباره بنزین، بخشی از تلاش دولت برای پاسخگویی به نیازهای آموزشی و اقتصادی جامعه است و همزمان با رعایت عدالت و جلوگیری از سوءاستفاده و هدررفت منابع ملی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره انتقال پیام‌هایی از سوی واسطه‌ها از آمریکا به ایران، تصریح کرد: تا زمانی که آمریکا درخواست‌های زیاده‌خواهانه داشته باشد و بخواهد مذاکره را با دیکته کردن عوض کند، پاسخ ما نیز مشخص است. آمریکایی‌ها هرگاه رویکرد درستی نسبت به مذاکرات داشته باشند، ما مثل همیشه برای حفظ و تامین منافع ملی آماده هستیم.

مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا احتمال وقوع جنگی دیگر در منطقه وجود دارد، تاکید کرد: طبیعی است که هیچگاه از وقوع جنگ استقبال نمی‌کنیم اما برای تمام سناریوها آمادگی داریم.

سخنگوی دولت درباره وضعیت معیشت نیروهای مسلح، گفت: در زمینه مسکن، درمان و امور رفاهی نیروهای مسلح تصمیمات خوبی اتخاذ شده است، در طول سنوات گذشته تمام حقوق بگیران ما شاهد افت قدرت خرید بودند و نیروهای مسلح نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای به سرانجام رسیدن لایحه منع خشونت علیه زنان، اظهار کرد: این لایحه سنوات طولانی است که دستخوش دست اندازهای جدی شده؛ جان‌باختن هر فردی اعم از زن یا مرد، زخمی بر پیکر جامعه وارد می‌کند لذا دولت به شدت پیگیر این موضوع است و با همکاری معاونت حقوقی و معاونت رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در حال پیگیری این موضوع است.

مهاجرانی درباره لایحه انتشار اخبار خلاف واقع و جعلی، اعلام کرد: اهالی رسانه بیشترین مطالبه را در این زمینه دارند و این موضوع در کارگروهی در حال بررسی است. امیدواریم هر چه زودتر به نتیجه برسیم.

سخنگوی دولت درباره مشکلات آلودگی هوای خوزستان، گفت: اولا درگذشت یکی از فرزندان عزیز این مرز و بوم در استان خوزستان را تسلیت عرض می‌کنم. در جلساتی با حضور استاندار خوزستان، درباره مشکلات عدیده استان به‌ویژه آلودگی‌های هورالعظیم که آلودگی منطقه را در پی دارد گفت‌وگو کردیم و برنامه‌ای برای استان طراحی شده که جزئیات آب سوی استاندار ارائه خواهد شد.

مهاجرانی درباره بازداشت برخی از پژوهشگران و نویسندگان در روزهای اخیر، تاکید کرد: موضوع بازدداشت‌ها را باید از قوه قضائیه پیگیری کنید اما وزارت فرهنگ و وزارت کشور به‌عنوان متولیان موضوع، پیگیر هستند به دنبال این هستیم حق هیچ یک از شهروندان ضایع نشود،‌ از سوی دیگر موضوعاتی که با امنیت ملی در ارتباط است، مدعیانی دارد که آنان در حال پیگیری هستند.


اخبار مرتبط
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 23:20
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
هیئت وزیران آیین‌نامه اجرایی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به کارت بانکی صاحبان خودرو را بر اساس قانون بودجه 1404 تصویب و ابلاغ کرد؛ طرحی که اجرای آن در مرحله نخست از بنزین آغاز می‌شود.
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دوشنبه 1404/09/24 ساعت 20:14
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
رئیس اتاق بازرگانی با بیان اینکه تا پایان سال هیچگونه کمبودی در کالاهای اساسی نخواهیم داشت، گفت: پس از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین، مصرف سوخت 40 درصد کاهش یافته و خوشبختانه وفاق خوبی بین مردم و مسئولان در این زمینه شکل گرفته است.
انتقاد قالیباف از کندی بهینه‌سازی و واردات 6 میلیارد دلاری بنزین
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 13:53
انتقاد قالیباف از کندی بهینه‌سازی و واردات 6 میلیارد دلاری بنزین
رئیس مجلس با گلایه از تعلل دولت در اجرای ماده 96 و طرح بهینه‌سازی انرژی گفت: به جای ایجاد تحرک در بازار انرژی، هر روز مجوز واردات میلیاردی بنزین صادر می‌شود.
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر  قیمت بنزین سهمیه نداریم
دوشنبه 1404/08/19 ساعت 16:37
وزیر نفت: برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین سهمیه نداریم
وزیر نفت با اعلام اینکه فعلاً برنامه‌ای برای تغییر در میزان سهمیه‌ها و قیمت سهیمه سوخت در کارت‌های شخصی وجود ندارد، گفت: در مورد سایر بخش‌ها نیز موضوعات در دست بررسی است.
نظرات

آخرین اخبار
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی