×
اقتصادی
شناسه خبر : 256492
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 12:31
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 21 آبان 1404 + جدول قیمت

قیمت خودرو امروز چهارشنبه 21 آبان 1404 + جدول قیمت

بازار خودرو در 21 آبان 1404 در شرایطی با رکود نسبی مواجه است که کارشناسان انتظار دارند قیمت‌ها در کوتاه‌مدت ثابت یا کمی کاهش یابند. خریداران در انتظار ثبات اقتصادی و سیاسی هستند و هرگونه تغییر در شرایط این تحولات می‌تواند تاثیر زیادی بر قیمت‌ها داشته باشد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ بازار خودرو امروز 21 آبان 1404 در شرایطی به فعالیت خود ادامه داد که فضای کم‌رمق و نوسانات محدود در آن حاکم بود. کارشناسان معتقدند خریداران بیشتر در انتظار ثبات شرایط سیاسی و اقتصادی هستند، موضوعی که به کاهش معاملات و رکود نسبی در بازار منجر شده است. در این شرایط، کاهش عرضه خودرو می‌تواند عاملی برای نوسان قیمت‌ها باشد. همچنین، هرگونه افزایش قیمت از سوی عرضه‌کنندگان، احتمالاً به تشدید رکود معاملاتی خواهد انجامید.

چشم‌انداز بازار خودرو در کوتاه‌مدت

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که بازار خودرو در کوتاه‌مدت مسیر تثبیت یا حتی کاهش جزئی قیمت‌ها را طی کند، مگر آنکه تحولات غیرمنتظره‌ای در عرصه‌های سیاسی یا اقتصادی کشور به وقوع بپیوندد. تا زمانی که تغییرات چشمگیری در وضعیت تحریم‌ها یا روابط خارجی کشور مشاهده نشود، نمی‌توان انتظار رونق قابل‌توجهی در این بازار داشت. در نتیجه، شرایط فعلی را می‌توان دوره‌ای کم‌ریسک برای خریداران مصرفی دانست، اما همچنان برای فعالیت‌های سوداگرانه و سرمایه‌گذاری جذابیتی وجود ندارد.

قیمت خودروهای داخلی

در بازار خودروهای داخلی، شاهین GL با افزایش قیمت 10 میلیون تومانی، به 1 میلیارد و 8 میلیون تومان رسید. همچنین، کوییک RS با رشد 7 میلیون تومانی به 662 میلیون تومان رسید.

تارا اتوماتیک V4 با افزایش 2 میلیون تومانی به 1 میلیارد و 334 میلیون تومان رسید.

از سوی دیگر، پژو 207 با موتور TU3 نیز رشد 3 میلیون تومانی را تجربه کرد و با قیمت 890 میلیون تومان در بازار عرضه شد.

۲۱
 

قیمت خودروهای مونتاژی

در بخش خودروهای مونتاژی، تیگو 8 پرمکس با افزایش 70 میلیون تومانی، به 4 میلیارد و 35 میلیون تومان رسید. در حالی که اکستریم TX با کاهش 55 میلیون تومانی، به 4 میلیارد و 700 میلیون تومان رسید.
کاپرا U نسبت به روز گذشته 70 میلیون تومان ارزان شد و به قیمت 1 میلیارد و 900 میلیون تومان رسید. همچنین، دیگنیتی پرستیژ با رشد 5 میلیون تومانی به 2 میلیارد و 660 میلیون تومان رسید.
لوکانو L7 نیز نسبت به روز گذشته 10 میلیون تومان افزایش قیمت داشته و به 3 میلیارد و 300 میلیون تومان رسید. در عین حال، بیجینگ U5 با کاهش 5 میلیون تومانی، به قیمت 1 میلیارد و 610 میلیون تومان عرضه شد.
هایما S5 پرو و چانگان CS55 نیز هرکدام با افزایش 10 میلیون تومانی، به ترتیب به قیمت‌های 2 میلیارد و 45 میلیون تومان و 2 میلیارد و 830 میلیون تومان رسیدند.

۲۱
 


اخبار مرتبط
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 22 آبان 1404+ جدول
پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 12:16
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 22 آبان 1404+ جدول
قیمت خودرو امروز 22 آبان 1404 در حالی اعلام شد که رشد نرخ ارز در روز گذشته، انتظارات تورمی را افزایش داد و به صعود قیمت انواع خودرو انجامید. با وجود تداوم رکود در معاملات، افزایش بهای دلار موجب شده فروشندگان از کاهش قیمت‌ها خودداری کرده و نرخ‌های جدیدی را پیشنهاد دهند.
انهدام باند کلاهبرداری 800 میلیارد تومانی پیش فروش خودرو
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 12:23
انهدام باند کلاهبرداری 800 میلیارد تومانی پیش فروش خودرو
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان اعضای باند کلاهبرداری را که با فریب از 200 شهروند بیش از 800 میلیارد تومان تحت عنوان پیش فروش خودرو اخاذی کرده بودند را شناسایی و دستگیر کردند.
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی در 20 آبان 1404 + جدول قیمت
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 09:29
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی در 20 آبان 1404 + جدول قیمت
امروز 20 آبان 1404، قیمت خودروها در ایران با نوساناتی همراه بود. رکود نسبی در بازار، تداوم نوسانات ارزی و کاهش قدرت خرید باعث شده است تا تقاضا برای خودرو کاهش یابد و بسیاری از خریداران منتظر کاهش قیمت‌ها در آینده نزدیک باشند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نشانه‌های کمبود پروتئین در بدن
یک زن معلول سفر به فضا را تجربه کرد و بازگشت
شایعات درباره شیر پاستوریزه صحت ندارد
پس از یائسگی: قهوه بهتر است یا چای؟
راه‌اندازی بیوبانک ملی بافت مغز در ایران
برف و طوفان 72 میلیون آمریکایی را در محاصره گرفت
افزایش پاداش بازگشت داوطلبانه مهاجران در آمریکا
آلمان: تداوم شهرک‌سازی توسط اسرائیل نقض قوانین بین‌الملل است
استقبال لبنان از ورود کشورهای اروپایی به نیروهای جایگزین یونیفل
مستند افشاگرانه برنده جشنواره فرانسوی شد
16 کشته و 18 زخمی در حادثه واژگونی اتوبوس اندونزی
بیش از 9 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی و دارو تأمین شد
تصاویر ماهواره‌ای جدید، ارتش اسرائیل را رسوا کرد
ادعای پنتاگون درباره استقرار موشک‌های قاره‌پیمای چین نزدیک مغولستان
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه دستگاه قضایی روسیه
رکوردزنی تولید در پارس جنوبی
1200 مدرسه تهران به پنل‌های خورشیدی مجهز می‌شوند
ممنوعیت مصرف ظروف یک‌بار مصرف در سازمان محیط زیست
نفوذ بیش از هزار پهپاد مشکوک به آسمان آلمان
شیش ماهه مهران مدیری از 4 دی آغاز می شود
مادورو: آماده دفاع، اما در مسیر صلح هستیم
تحرکات تازه هواپیماهای جنگال آمریکا نزدیک ونزوئلا
875 نقض آتش‌بس در غزه در 73 روز
نورنما | پلیس قطر خودروی لاکچری متخلف را له کرد!
رکوردشکنی تازه در مصرف مازوت نیروگاهی
عکس های منتخب جهان، 22 دسامبر 2025
مهاجرانی: اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
هراس نتانیاهو از انتشار اخبار کذب درباره آزمایش‌ موشکی ایران
باشگاه پرسپولیس قرارداد جدیدی با ورزشگاه آزادی امضا کرد
سود سهام عدالت چرا همچنان پرداخت نشده است؟
پایان بازی/ تراکتور (2)- الدحیل(1)/صعود نماینده ایران به مرحله حذفی + فیلم گلها
میزان ذخایر نقره در بورس کالا اعلام شد
تکذیب فراخوان جعلی استخدام یک بانک
پایان 75 سال فعالیت رادیو ارتش اسرائیل از اول مارس2026
اعلام همبستگی اتحادیه اروپا با گرینلند و دانمارک
ضوابط واردات خودرو توسط ایرانیان خارج از کشور اعلام شد
مدارس برخی مدارس استان سمنان فردا دوم دی غیرحضوری است
وضعیت هوای اصفهان قرمز شد
ریابکوف: برنامه‌ای برای حمله به اروپا و ناتو نداریم/گفت‌وگو با آمریکا پیشرفت کندی دارد
مدارس ابتدایی البرز غیرحضوری و مادران دورکار شدند
برخورد قطار با خودرو در ایستگاه راه‌آهن شازند، یک مصدوم برجای گذاشت
تأکید رئیس جمهور بر ارتقای همگرایی ایران و گرجستان در معادلات نوین قفقاز
شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه 2231 تشکیل می‌دهد
حلب صحنه درگیری شدید قسد و نیروهای جولانی
توسعه سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول
رکوردشکنی قیمت پلاتین و پالادیم در بازار نیویورک
حمله سایبری به سازمان پست ملی فرانسه
زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد
مدارس ابتدایی تهران سه شنبه 2 دی غیر حضوری شد/ زوج و فرد از درب منزل
احضار 300 نفر به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی
X
آگهی تبلیغاتی