×
اجتماعی
شناسه خبر : 256349
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 16:28
میدری خبر داد: پنجره واحد خدماتی حمایتی در آذر ماه رونمایی می‌شود

میدری خبر داد: پنجره واحد خدماتی حمایتی در آذر ماه رونمایی می‌شود

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پنجره واحد خدماتی حمایتی در آذر رونمایی می‌شود، گفت: محور دوم برنامه هفتم توسعه برای وزارت کار، اصلاح نظام جامع اطلاعات بازار کار است و در این زمینه نظام ثبتی اطلاعات بازار کار تدوین شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: احمد میدری، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی و ارزیابی نحوه اجرای سال اول قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران گفت: برای اولین بار در تاریخ برنامه‌های توسعه ایران که از سال 1327 تاکنون نزدیک به 80 سال از تدوین برنامه‌های توسعه می‌گذرد برنامه‌های توسعه با این جدیت مورد بررسی قرار نگرفته، دولت هم از ابتدای کار به صورت هفتگی رصد کرده که آیین‌نامه‌های لازم مصوب شود و این همراهی دولت و مجلس ان‌شاءالله در تحقق برنامه و حاکمیت قانون نقش مهمی را ایفا خواهد کرد و شاهد تحقق برنامه توسعه خواهیم بود.

وی افزود: به طور کلی برنامه هفتم سه محور مشخص برای وزارت کار تعیین کرده است که محور نخست اصلاح نظام حمایت اجتماعی است در حوزه نظام حمایت اجتماعی حکم مشخصی که در فصل ششم برنامه هفتم آمده موضوع فقر مطلق است این یکی از بندهایی است که از مجلس درخواست کردیم اصلاح شود چرا که به نظر می‌رسد اشتباه لفظی رخ داده و مقصود حذف فقر شدید بوده است حذف فقر شدید یعنی شناسایی افرادی که کل درآمدشان صرف مواد خوراکی می‌شود و دچار سوء تغذیه هستند با تأمین منابع لازم می‌توانیم فقر شدید را در ایران از بین ببریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در راستای تحقق برنامه هفتم چند اقدام مهم انجام شده است، نخست توزیع کالا برگ که در یک سال اخیر 4 نوبت انجام شده و موجب رضایت مردم عزیز شده دومین اقدام راه‌اندازی پنجره واحد خدمات حمایتی است و این طرح بیش از 2 دهه در ادبیات قانون‌گذاری ایران مطرح بوده اما تاکنون اجرا نشده است، مژده می‌دهم که در آذرماه امسال پنجره واحد خدمات حمایتی رونمایی خواهد شد و برای تسهیلات مشاغل خرد، خانگی و زنان سرپرست خانوار به طور کامل اجرایی می‌شود پیوست عدالت نیز در تحقق تحول در نظام حمایت اجتماعی نقش مهمی دارد و این اقدام در سالگرد تشکیل دولت رونمایی شد.

میدری یادآور شد: محور دوم برنامه هفتم توسعه برای وزارت کار اصلاح نظام جامع اطلاعات بازار کار است و در این زمینه نظام ثبتی اطلاعات بازار کار تدوین شده و گزارش آن هفته گذشته به نمایندگان مجلس ارسال شد و چنانچه رئیس مجلس صلاح بداند آماده‌ایم در جلسه‌ای تحولات بازار کار ایران در تابستان 1404 را در تمامی استان‌ها و بنگاه‌ها ارائه دهیم، طبق برنامه ایجاد یک میلیون و 100 هزار فرصت شغلی تکلیف شده که بر اساس گزارش‌ها از خرداد 1403 تا خرداد 1404 حدود 500 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است معمولاً 30 درصد از اشتغال نیز در بازار کار غیررسمی اتفاق می‌افتد بنابراین بخش قابل توجهی از اهداف برنامه در این حوزه محقق شده است.

وی ادامه داد: اقدام مثبت دیگر تدوین برنامه‌های اشتغال در سطح استان و شهرستان است منابع تسهیلات بانکی برای نخستین بار به تفکیک هر شهرستان تهیه و ابلاغ شده تا با پیگیری دولت و نمایندگان برنامه‌های اشتغال محلی به‌صورت دقیق‌تر اجرا شود و محور سوم و یکی از چالش‌های اصلی کشور اصلاح صندوق‌های بازنشستگی است، اصلاح این صندوق‌ها در فصل پنجم برنامه هفتم به طور دقیق و در بندهای مشخص مورد توجه قرار گرفته آیین‌نامه‌های مرتبط تصویب شده و تکالیف مشخص در حال اجراست در فصل ششم نیز تکلیف شده بود که پوشش بیمه اجتماعی و بازنشستگی از 73 درصد به 76 درصد افزایش یابد و وابستگی به بودجه دولت کاهش پیدا کند در مقایسه با کشورهای دیگر که پوشش بیمه‌ای بین 9 تا 83 درصد است پوشش 73 درصدی در ایران شاخصی مطلوب به شمار می‌رود.

وزیر رفاه یادآور شد: در زمینه افزایش پوشش بیمه‌ای اقدامات خوبی انجام شده از جمله تدوین آیین‌نامه ضوابط سرمایه‌گذاری تحقق کامل بند ج ماده 28 در زمینه شمول کارفرمایان پیگیری طرح بیمه رانندگان حمل‌ونقل پلتفرمی که در مجلس در حال بررسی است و پس از تصویب موجب افزایش پوشش بیمه‌ای در بخش حمل‌ونقل اینترنتی خواهد شد همچنین معافیت سهم کارفرمایان مازاد بر 30 سال به طور کامل اجرا شده و آزمون وسع برگزار شده کاهش نیم‌درصدی سهم بیمه در سال اول نیز عملیاتی شده است و این مجموعه اقدامات نشان می‌دهد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در مسیر اجرای تکالیف برنامه هفتم توسعه با همکاری دولت و مجلس گام‌های مؤثری برداشته و امیدوار است با ادامه این روند شاهد تحقق کامل اهداف توسعه‌ای در حوزه‌های حمایت اجتماعی اشتغال و بازنشستگی باشیم.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد
صعود ژاپن به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا
بغداد در تلاش برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
واکنش اژه‌ای: سپاه در خط مقدم مقابله با تروریسم است
در دیدار عراقچی با اردوغان چه گذشت؟
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
همتی: میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند