×
حوادث
شناسه خبر : 256336
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 15:44
آخرین وضعیت شبنم نعمت‌زاده بعد از مرخصی زندان

آخرین وضعیت شبنم نعمت‌زاده بعد از مرخصی زندان

سخنگوی قوه قضاییه، در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت شبنم نعمت‌زاده که پس از جنگ 12 روزه به زندان بازنگشته است، گفت: در خصوص بازگشت یا عدم بازگشت این فرد، با پیگیری‌هایی که انجام دادم اعلام شد که همچنان نام‌برده از مرخصی غیبت دارد و غیبت وی به مرجع قضایی اعلام شده است. بلافاصله وثیقه این شخص ضبط شده تا قیمت‌گذاری ملک انجام شود.

نورنیوز - گروه حوادث:‌ سخنگوی قوه قضاییه، در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت شبنم نعمت‌زاده که پس از جنگ ۱۲ روزه به زندان بازنگشته است، گفت: در خصوص بازگشت یا عدم بازگشت این فرد، با پیگیری‌هایی که انجام دادم اعلام شد که همچنان نام‌برده از مرخصی غیبت دارد و غیبت وی به مرجع قضایی اعلام شده است. بلافاصله وثیقه این شخص ضبط شده و اکنون ارجاع به کارشناس صورت گرفته تا قیمت‌گذاری ملک انجام شود و به‌اصطلاح ملک به فروش برسد.

وی افزود: ضابطین در حال پیگیری موضوع هستند و این محکوم علیه‌ها را به زندان بازمی‌گردانند این نکته را باید مورد توجه قرار دهیم که آنچه قانون‌گذار اجازه داده، بهره‌مندی زندانیان از مرخصی است امکانی که از الطاف نظام به شمار می‌رود. در واقع جزو معدود کشورهایی هستیم که چنین امکانی برای زندانیان پیش‌بینی شده است. حتی من در قوانین سایر کشورها نیز موردی مشابه اعطای مرخصی به زندانیان مشاهده نکرده‌ام.

جهانگیر با تأکید بر ضرورت صیانت از این امتیاز قانونی تصریح کرد: قانون‌گذار ما برای حفظ حقوق مردم و کمک به خانواده زندانیان، موضوع مرخصی را در قانون پیش‌بینی کرده تا زندانیان بتوانند از آن بهره‌مند شوند. بنابراین باید مراقب باشیم که چنین رفتارهایی باعث زیر سؤال رفتن قوانین و مقررات نشود یا خدای‌نکرده موجب تجدیدنظر در اعطای مرخصی به زندانیان در آینده نشود.

سخنگوی قوه قضاییه در پایان اظهار کرد: امیدواریم با بازگشت این فرد، چه از طریق دستگیری و چه به اختیار خود، شاهد این باشیم که فرصت‌هایی که قانون‌گذار برای همه افراد فراهم کرده، مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.

شبنم نعمت زاده کیست؟

شبنم نعمت زاده، متولد دهه ۱۳۵۰، دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۷۵ و کارمند پیشین بیمارستان میلاد است. او دختر محمدرضا نعمت زاده، وزیر باسابقه صنعت، معدن و تجارت در دولت‌های سه دهه اخیر است؛ شخصیتی که نامش بارها در رسانه‌ها با عنوان «عضو باشگاه دختران میلیاردر ایرانی» آمده است.

در دهه ۱۳۸۰، شبنم نعمت‌زاده وارد حوزه تجارت و دارو شد و مجموعه‌ای از شرکت‌های بزرگ در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی به ثبت رساند. از جمله این شرکت‌ها می‌توان به رسا فارمد، آدونیس طب، توسعه دارویی رسا و توسعه تجارت نعمت اشاره کرد. مدیریت این شرکت‌ها در بسیاری موارد به صورت خانوادگی و با همکاری خواهرش زینب و مادرش مریم بختیار انجام می‌شد.

اتهامات و ماجرای بازداشت شبنم نعمت زاده

نام شبنم نعمت‌زاده از مرداد و شهریور ۱۳۹۷ با پرونده «احتکار دارو» بر سر زبان‌ها افتاد. کشف یک انبار بزرگ دارو که گفته می‌شد متعلق به شرکت اوست، واکنش گسترده رسانه‌ها و دستگاه قضایی را به دنبال داشت. سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد وی دو پرونده سنگین در حوزه قاچاق و احتکار دارو دارد؛ یکی به ارزش یک میلیارد و دویست میلیون تومان و دیگری حدود پنج میلیارد تومان.

برای او قرار وثیقه ۴۰۰ میلیارد تومانی صادر شد اما چون توان تأمین آن را نداشت، بازداشت و راهی زندان شد. در همان زمان، برخی مقام‌های قضایی در کرج خبر بازداشت را تکذیب کردند، اما سازمان تعزیرات بر آن تأکید داشت.

در اسفند ۱۳۹۷، با دستور رئیس حوزه قضایی لواسانات، ویلای حدود هزار متری او به دلیل ساخت‌وساز غیرمجاز تخریب شد؛ رخدادی که بازتاب گسترده‌ای در افکار عمومی داشت.

در شهریور ۱۳۹۸، بار دیگر خبر بازداشت موقت شبنم نعمت زاده رسانه‌ای شد. این‌بار اتهاماتی همچون «انحصار در بازار دارو» و «تحصیل مال نامشروع» مطرح شد. نعمت زاده در کنار شرکای تجاری خود، از جمله آقای لشگری‌پور، به دادگاه کشانده شد.

دفاعیات و موضع‌گیری‌های شبنم نعمت زاده

او در جلسات رسیدگی بارها تأکید کرد که پدرش هیچ دخالتی در فعالیت‌های تجاری و تخلفات او نداشته است. به گفته نعمت زاده، «اگر کسی نقشی در زندگی پدرم داشته من بوده‌ام». همچنین وکیل او اعلام کرد که موکلش آماده است برای جبران زیان‌های ناشی از فعالیت‌های شرکت‌هایش اقدام کند.

در جریان حمله اسرائیل به زندان اوین و فرار تعدادی از زندانیان، موضوع وضعیت شبنم نعمت‌زاده دوباره خبرساز شد. سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد او پیش از این با مرخصی کوتاه‌مدت از زندان خارج شده بود اما پس از پایان مهلت مقرر بازنگشت. به همین دلیل وثیقه‌اش ضبط و حکم جلبش صادر شد. او اکنون در فهرست زندانیان متواری قرار دارد و ممنوع‌الخروج نیز هست.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + جدول قیمت بازار و نمایندگی
جنگ لفظی اردوغان و نتانیاهو؛ ترکیه اتهامات اسرائیل را رد کرد
تأکید رئیس‌جمهور لبنان بر پیگیری سرنوشت امام موسی صدر
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 8 شهریور 1405/ ادامه رکوردشکنی دلار + جدول قیمت ارز
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 8 شهریور؛ قیمت پژو 207، دنا، تارا و ری‌را
جدول قطعی برق کردستان امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + ساعت خاموشی سنندج
نارضایتی 63 درصد آمریکایی‌ها از مدیریت جنگ ایران توسط ترامپ
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + جدول قیمت انواع سکه
پیش‌بینی پاییز پربارش در ایران؛ احتمال افزایش 70 درصدی بارندگی‌ها
مقام عراقی: روابط بسیار خوبی با ایران داریم؛ تاکید بر توقف هرگونه اقدام علیه همسایگان
تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس
پزشکیان: قهرمانی تیم ملی والیبال نوجوانان جلوه‌ای از استعداد و خودباوری است
عملیات پلیس ایرانشهر برای دستگیری سارقان مسلح؛ 3 زن نیز بازداشت شدند
حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه کریشی روسیه
رهبر انقلاب: شرط غلبه نهایی حق بر باطل، اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ ترافیک سنگین در محور چالوس
کیم جونگ اون وزیر دفاع کره شمالی را برکنار کرد
کشف 2 میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس در عملیات مرزبانی فراجا
از «خداحافظ ایران» تا «سلام وطن»؛ فصلی نو در وحدت ملی
پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 8 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
مداردیپلماسی | سه پیام‌آور در تهران، هرمز چگونه به گذرگاه دیپلماسی تبدیل شد؟
برنامه قطعی برق استان البرز امروز 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
هشدار نارنجی سیلاب برای 6 استان کشور
چرا گاهی درمان ریزش مو با بیشتر شدن ریزش شروع می شود؟
شکست دولت ترامپ در دادگاه؛ سرکوب منتقدان جنگ غزه غیرقانونی اعلام شد
پسر نتانیاهو از ترس جانش فوری از آمریکا به سرزمین های اشغالی برگشت
بحران 40 ساله کشاورزان آمریکایی؛ افزایش قیمت کود و سوخت پس از جنگ ایران
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز یکشنبه 8 شهریور 1405+ برنامه خاموشی شهرکرد، بروجن
پیام تبریک بقایی به مناسبت میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)
رمزگشایی سفر رئیس سیا به مسکو؛ پیشنهاد نشست سه‌جانبه ترامپ، پوتین و زلنسکی
سرمربی ملوان: مقابل پرسپولیس فاجعه‌ بودیم
ترامپ فاسدترین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا است
برنامه مسابقات امروز 8 شهریور 1405؛ پخش زنده فوتبال و انتخابی جام جهانی بسکتبال
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 8 شهریور+ وضعیت استانها
ایده عجیب چینی‌ها برای عضله‌سازی
حسگر تنفسی برای تشخیص آنی گازهای سمی
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
اولین ناکامی النصر با قایدی