×
اجتماعی
شناسه خبر : 256320
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 14:54
اعزام معلم به 17 کشور در قالب «سفیران آموزشی»

اعزام معلم به 17 کشور در قالب «سفیران آموزشی»

مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور از اعزام 158 معلم به 17 کشور جهان در قالب «سفیران آموزشی» خبر داد و اعلام کرد که 474 نفر به عنوان قبولی نهایی برای اعزام در سه سال آینده انتخاب شده‌اند. این گزینش پس از یک فرآیند ارزیابی گسترده و رقابتی با حضور هزاران داوطلب انجام شده است.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ بر اساس اعلام مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور، فرآیند گزینش و اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور با «نگاهی تحولی» و در چارچوب «شایسته‌گزینی» انجام شده است.

این مرکز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که معلمان اعزامی، نقش «سفیران آموزشی و پرورشی» را ایفا می‌کنند و انتظار می‌رود از «توان و ظرفیت بالا» در تحقق مأموریت‌های نظام تعلیم و تربیت و همچنین «تطبیق‌پذیری فرهنگی» برخوردار باشند.

آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور بر اساس شیوه نامه ارسالی در سه مرحله و بر اساس ۱۰۰۰ امتیاز طراحی شده بود:

  1. ۱آزمون کتبی (۵۰۰ امتیاز): این آزمون توسط سازمان سنجش در ۲۲ فروردین ماه به صورت هماهنگ در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد.
  2. ارزیابی مستندات (۱۰۰ امتیاز): این بخش شامل امتیازاتی برای رتبه‌بندی معلمان (حداکثر ۲۵ امتیاز)، حفظ قرآن (۱۰ امتیاز)، ایثارگری (۱۰ امتیاز) و زوج فرهنگی (۵۵ امتیاز) بود.
  3. ارزیابی حضوری در کانون ارزیابی (۴۰۰ امتیاز): در این مرحله، داوطلبان در ایستگاه‌های مختلفی از جمله «زبان خارجی»، «فناوری نوین آموزشی به صورت عملی»، «آراستگی ظاهری»، «رفتار دیپلماتیک»، «اخلاق حرفه‌ای»، «فن بیان» و «توانایی مواجهه با شرایط خاص» مورد سنجش قرار گرفتند. ابزارهای این ارزیابی نیز شامل «بحث گروهی»، «ایفای نقش»، «تمرین تحلیلی» و «ارائه شفاهی تدریس» و مصاحبه های تخصصی بود.

پس از جمع‌بندی نمرات، افراد واجد شرایط بر اساس نمرات فضلی و بیش از ظرفیت مورد نیاز برای «بررسی صلاحیت‌های عمومی» به گزینش و حراست معرفی شدند.

از میان ۱۴,۶۰۳ داوطلب شرکت‌کننده در آزمون، ۱,۲۰۰ نفر به همراه همسران فرهنگی (در مجموع ۱,۸۰۰ نفر) به مرحله ارزیابی تکمیلی راه یافتند. در نهایت، ۴۷۴ نفر به عنوان قبولی نهایی برای اعزام در سه سال آینده انتخاب شدند.

به گفته این مرکز، تاکنون ۱۵۸ نفر (شامل ۸۸ نفر اصلی و حدود ۷۰ نفر همراه) به ۲۵ شهر در ۱۷ کشور جهان اعزام شده‌اند. برای سایرین نیز فرآیند دریافت روادید از سفارت کشورهای امارات، کویت و قطر در جریان است.

همچنین، یک «دوره آموزشی تبیینی و آمادگی» در هفته سوم شهریور ماه در اردوگاه شهید باهنر تهران برای نیروهای اعزامی امسال برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد سلیمی، رئیس این مرکز، با تأکید بر انجام فعالیت‌ها در چارچوب ضوابط مصوب، اعلام کرد: تلاش کرده‌ایم در فضایی آکنده از آرامش و همدلی با رعایت قانون و عدالت، شفافیت، التزام به اصول حرفه‌ای فعالیت‌های خود را با نظارت دقیق مراجع ذی‌صلاح انجام دهیم.

در پایان این اطلاعیه آمده است: مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ضمن تقدیر از همراهی و اعتماد فرهنگیان تأکید می‌کند که اصل عدالت، شایسته‌گزینی، سلامت اداری، مبارزه با فساد و رانت همچنان محور تمامی تصمیمات و اقدامات این مرکز خواهد بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیش بینی وضعیت آب و هوای یزد فردا چهارشنبه 10 دی 1404
ابو عبیده که بود؟
استقلال به الحسین خورد، سپاهان به الاهلی
تعطیلی دستگاه قضا در تهران در روز چهارشنبه 10 دی
تکذیب درخواست عفو نتانیاهو از سوی رئیس رژیم صهیونیستی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 9 دی 1404+ جدول
دستگاه قضا در مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی برای خود قائل نیست
پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا چهارشنبه 10 دی 1404
خطر تعطیلی بازی ها با سردادن شعارهای قومیتی
پیش بینی وضعیت آب و هوا خوزستان فردا چهارشنبه 10 دی 1404
دولت طرح 20 بندی برای تقویت قدرت خرید مردم
سیاست معیشت کِی به سفره می‌رسد؟
سال آینده، یارانه بصورت منظم پرداخت خواهد شد/دولت شنونده صدای تند مردم است
جدایی دو ستاره پرتغالی از الهلال
نامه پزشکیان درباره اصلاحات پنج‌گانه در بودجه/تعویق بررسی کلیات لایحه بودجه 1405
برف و باران و وزش باد شدید در راه 20 استان کشور
امتحانات نهایی طبق برنامه برگزار می‌شود
سردترین شهر ایران کدام است؟
انصارالله: درگیری‌ها در جنوب یمن توطئه‌ای برای تسلط بر منابع نفتی است
کیم جونگ اون: موشک‌اندازهای جدید قادر به نابودی دشمن هستند
شعب کشیک بانک‌ها فردا باز هستند
سرما مدارس فیروزکوه را مجازی کرد
آذری جهرمی: یکی باید مامور صحبتی بی‌پرده با رئیس‌جمهور شود!
قالیباف: باید اعتراض مردم با مسئولیت‌پذیری کامل پاسخ داده شود
تهران فردا چهارشنبه 10 دی تعطیل است
خالده ضیا، نخست‌وزیر سابق بنگلادش درگذشت
سیاست‌نامه | یک دوقطبی جدید سیاسی میان شهادت سردار و میلاد مولا
آمریکا قرارداد فروش 25 فروند جنگنده اف-15آی‌ای به اسرائیل را امضا کرد
رئیس‌جمهور: اصلاحات اساسی در نظام پولی و بانکی در دستور کار است
درگیری‌ها میان مزدوران امارات و عربستان در حضرموت شدت گرفت
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 دی 1404+ جدول پخش
بی‌تصمیم و دیرتصمیم
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 9 دی1404+ وضعیت استان‌ها
ایران در مذاکرات «مارآلاگو»
معماری تاب‌آوری ملی در برابر سناریوهای بی‌ثبات‌سازی
استسباع؟!
رکوردشکنی سرعت قطار مغناطیسی شناور چینی / 700 کیلومتر در کمتر از 2 ثانیه
روبات عاطفی و خانه‌دار ال‌جی که دو دست دارد
یک خوراکی عالی برای زمستان
کشف راز نبوغ: سرگردانی ذهن در بیش‌فعالی، موتور محرک خلاقیت است
فناوری جوانسازی مغز و خداحافظی با آلزایمر در سالمندان
ارتباط عجیب ریتم پلک زدن با میزان تمرکز مغز هنگام شنیدن!
معایب آموزش مجازی دانش‌آموزان
فوت 12 نفر در عمره
وزیر کشور: احیای واحدهای راکد اولویت اصلی استان‌هاست
آیا دمنوش‌های سم‌زدا واقعاً بدن را پاکسازی می‌کنند؟
استقرار 600 نیروی صهیونیستی در روستای ترابین
دیدار سفیر ایران با مقامات لبنان در بیروت
هشدار جدی پلیس درباره کولاک و یخبندان در جاده‌های 6 استان
خسارت سیلاب به 10 شهرستان خوزستان
X
آگهی تبلیغاتی