×
اجتماعی
شناسه خبر : 256320
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 14:54
اعزام معلم به 17 کشور در قالب «سفیران آموزشی»

اعزام معلم به 17 کشور در قالب «سفیران آموزشی»

مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور از اعزام 158 معلم به 17 کشور جهان در قالب «سفیران آموزشی» خبر داد و اعلام کرد که 474 نفر به عنوان قبولی نهایی برای اعزام در سه سال آینده انتخاب شده‌اند. این گزینش پس از یک فرآیند ارزیابی گسترده و رقابتی با حضور هزاران داوطلب انجام شده است.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ بر اساس اعلام مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور، فرآیند گزینش و اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور با «نگاهی تحولی» و در چارچوب «شایسته‌گزینی» انجام شده است.

این مرکز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که معلمان اعزامی، نقش «سفیران آموزشی و پرورشی» را ایفا می‌کنند و انتظار می‌رود از «توان و ظرفیت بالا» در تحقق مأموریت‌های نظام تعلیم و تربیت و همچنین «تطبیق‌پذیری فرهنگی» برخوردار باشند.

آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور بر اساس شیوه نامه ارسالی در سه مرحله و بر اساس ۱۰۰۰ امتیاز طراحی شده بود:

  1. ۱آزمون کتبی (۵۰۰ امتیاز): این آزمون توسط سازمان سنجش در ۲۲ فروردین ماه به صورت هماهنگ در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد.
  2. ارزیابی مستندات (۱۰۰ امتیاز): این بخش شامل امتیازاتی برای رتبه‌بندی معلمان (حداکثر ۲۵ امتیاز)، حفظ قرآن (۱۰ امتیاز)، ایثارگری (۱۰ امتیاز) و زوج فرهنگی (۵۵ امتیاز) بود.
  3. ارزیابی حضوری در کانون ارزیابی (۴۰۰ امتیاز): در این مرحله، داوطلبان در ایستگاه‌های مختلفی از جمله «زبان خارجی»، «فناوری نوین آموزشی به صورت عملی»، «آراستگی ظاهری»، «رفتار دیپلماتیک»، «اخلاق حرفه‌ای»، «فن بیان» و «توانایی مواجهه با شرایط خاص» مورد سنجش قرار گرفتند. ابزارهای این ارزیابی نیز شامل «بحث گروهی»، «ایفای نقش»، «تمرین تحلیلی» و «ارائه شفاهی تدریس» و مصاحبه های تخصصی بود.

پس از جمع‌بندی نمرات، افراد واجد شرایط بر اساس نمرات فضلی و بیش از ظرفیت مورد نیاز برای «بررسی صلاحیت‌های عمومی» به گزینش و حراست معرفی شدند.

از میان ۱۴,۶۰۳ داوطلب شرکت‌کننده در آزمون، ۱,۲۰۰ نفر به همراه همسران فرهنگی (در مجموع ۱,۸۰۰ نفر) به مرحله ارزیابی تکمیلی راه یافتند. در نهایت، ۴۷۴ نفر به عنوان قبولی نهایی برای اعزام در سه سال آینده انتخاب شدند.

به گفته این مرکز، تاکنون ۱۵۸ نفر (شامل ۸۸ نفر اصلی و حدود ۷۰ نفر همراه) به ۲۵ شهر در ۱۷ کشور جهان اعزام شده‌اند. برای سایرین نیز فرآیند دریافت روادید از سفارت کشورهای امارات، کویت و قطر در جریان است.

همچنین، یک «دوره آموزشی تبیینی و آمادگی» در هفته سوم شهریور ماه در اردوگاه شهید باهنر تهران برای نیروهای اعزامی امسال برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد سلیمی، رئیس این مرکز، با تأکید بر انجام فعالیت‌ها در چارچوب ضوابط مصوب، اعلام کرد: تلاش کرده‌ایم در فضایی آکنده از آرامش و همدلی با رعایت قانون و عدالت، شفافیت، التزام به اصول حرفه‌ای فعالیت‌های خود را با نظارت دقیق مراجع ذی‌صلاح انجام دهیم.

در پایان این اطلاعیه آمده است: مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ضمن تقدیر از همراهی و اعتماد فرهنگیان تأکید می‌کند که اصل عدالت، شایسته‌گزینی، سلامت اداری، مبارزه با فساد و رانت همچنان محور تمامی تصمیمات و اقدامات این مرکز خواهد بود.


نظرات

آخرین اخبار
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران
واکنش یمن به ادعای عربستان درباره مکه؛ چه کسی پرده کعبه را به اپستین داد؟
بهروزآذر: حجاب با برخورد فیزیکی اصلاح نمی‌شود
سرلشکر عبداللهی: اتحاد مردم قدرت ملی را افزایش داده است
سیمئونه، توپ طلا را به «مسی» داد!
وعده پایان چند هفته‌ای؛ جنگ ترامپ به هفت ماه رسید
رهگیری جنگنده‌های عربستان در عملیات موفق پدافندی یمن
نواف سلام در چه شرایطی رأی اعتماد گرفت؟
عیادت پزشکیان از موسوی گرمارودی در آستانه روز شعر و ادب فارسی
وزیر دارایی ترکیه: جنگ علیه ایران تورم را افزایش داده است
حملات توپخانه‌ای و پهپادی سعودی علیه یمنی‌ها
دور جدید پرداخت مطالبات گندمکاران آغاز شد
پوتین: رای دادن در انتخابات، سهم مشترک همه در پیروزی روسیه خواهد بود
سفیر ایران در سازمان ملل: تعامل بین‌المللی با مقامات افغانستان ضروری است
رکوردشکنی ناتوانی شرکت‌های آمریکایی در بازپرداخت وام‌ها
انصارالله: سقوط جنگنده سعودی پرده از واقعیت‌ها برداشت
قائم‌پناه: حتی در شرایط جنگی، سازندگی کشور متوقف نشد
ترفند جانسون برای نجات هگست از استیضاح
رضایی: به هیچ وجه به آمریکا اعتماد نداریم
نتانیاهو اتهام آزار مسیحیان توسط صهیونیست‌ها را رد کرد
یارانه شهریور دهک‌های اول تا سوم واریز شد
«نغمه‌های خواف» وارد تقویم گردشگری کشور شد
دست بردار «رافائل»!
بقایی: آلمان نمی‌تواند حامی جنگ و مدعی صلح باشد
چرا دماوند دود داشت؟
شهریار؛ شاعری که غزل فارسی را با نگاهی تازه روایت کرد
قالیباف: انتظارات تورمی آمریکا به تنگه هرمز و باب المندب وابسته شده است
کاهش تنش؛ اولویت اول، دوم و سوم در خاورمیانه
نتایج اعتراضات امتحان نهایی اعلام شد
رئیس جمهور: همه ارکان جمهوری اسلامی ایران بر همگرایی منطقه‌ای تأکید دارند
کدام شهرهای‌ چهارمحال بختیاری فردا پنجشنبه 26 شهریور قطعی برق دارند؟ برنامه شهرکرد و بروجن
فیلم لحظه سقوط جنگنده F-15 سعودی در یمن منتشر شد
تهدیدات کره شمالی، چاشنی هسته‌ای گرفت
تالار رودکی میزبان نوای موسیقی ایرانی شد
قدردانی پزشکیان از حضور حماسی ملت بزرگ ایران در دویستمین شب حضور مردم
قیمت نقره امروز چهارشنبه 25 شهریور 1405/شمش‌ها صعودی شدند+جدول قیمت ها
افزایش مرزهای فعال ایران و ترکیه
لغو پروازهای ماهان به ترکیه و عمان؟
بررسی تحولات منطقه از سوی ایران و ترکیه