×
اجتماعی
شناسه خبر : 256320
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 14:54
اعزام معلم به 17 کشور در قالب «سفیران آموزشی»

اعزام معلم به 17 کشور در قالب «سفیران آموزشی»

مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور از اعزام 158 معلم به 17 کشور جهان در قالب «سفیران آموزشی» خبر داد و اعلام کرد که 474 نفر به عنوان قبولی نهایی برای اعزام در سه سال آینده انتخاب شده‌اند. این گزینش پس از یک فرآیند ارزیابی گسترده و رقابتی با حضور هزاران داوطلب انجام شده است.

نورنیوز - گروه اجتماعی :‌ بر اساس اعلام مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور، فرآیند گزینش و اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور با «نگاهی تحولی» و در چارچوب «شایسته‌گزینی» انجام شده است.

این مرکز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که معلمان اعزامی، نقش «سفیران آموزشی و پرورشی» را ایفا می‌کنند و انتظار می‌رود از «توان و ظرفیت بالا» در تحقق مأموریت‌های نظام تعلیم و تربیت و همچنین «تطبیق‌پذیری فرهنگی» برخوردار باشند.

آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور بر اساس شیوه نامه ارسالی در سه مرحله و بر اساس ۱۰۰۰ امتیاز طراحی شده بود:

  1. ۱آزمون کتبی (۵۰۰ امتیاز): این آزمون توسط سازمان سنجش در ۲۲ فروردین ماه به صورت هماهنگ در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد.
  2. ارزیابی مستندات (۱۰۰ امتیاز): این بخش شامل امتیازاتی برای رتبه‌بندی معلمان (حداکثر ۲۵ امتیاز)، حفظ قرآن (۱۰ امتیاز)، ایثارگری (۱۰ امتیاز) و زوج فرهنگی (۵۵ امتیاز) بود.
  3. ارزیابی حضوری در کانون ارزیابی (۴۰۰ امتیاز): در این مرحله، داوطلبان در ایستگاه‌های مختلفی از جمله «زبان خارجی»، «فناوری نوین آموزشی به صورت عملی»، «آراستگی ظاهری»، «رفتار دیپلماتیک»، «اخلاق حرفه‌ای»، «فن بیان» و «توانایی مواجهه با شرایط خاص» مورد سنجش قرار گرفتند. ابزارهای این ارزیابی نیز شامل «بحث گروهی»، «ایفای نقش»، «تمرین تحلیلی» و «ارائه شفاهی تدریس» و مصاحبه های تخصصی بود.

پس از جمع‌بندی نمرات، افراد واجد شرایط بر اساس نمرات فضلی و بیش از ظرفیت مورد نیاز برای «بررسی صلاحیت‌های عمومی» به گزینش و حراست معرفی شدند.

از میان ۱۴,۶۰۳ داوطلب شرکت‌کننده در آزمون، ۱,۲۰۰ نفر به همراه همسران فرهنگی (در مجموع ۱,۸۰۰ نفر) به مرحله ارزیابی تکمیلی راه یافتند. در نهایت، ۴۷۴ نفر به عنوان قبولی نهایی برای اعزام در سه سال آینده انتخاب شدند.

به گفته این مرکز، تاکنون ۱۵۸ نفر (شامل ۸۸ نفر اصلی و حدود ۷۰ نفر همراه) به ۲۵ شهر در ۱۷ کشور جهان اعزام شده‌اند. برای سایرین نیز فرآیند دریافت روادید از سفارت کشورهای امارات، کویت و قطر در جریان است.

همچنین، یک «دوره آموزشی تبیینی و آمادگی» در هفته سوم شهریور ماه در اردوگاه شهید باهنر تهران برای نیروهای اعزامی امسال برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد سلیمی، رئیس این مرکز، با تأکید بر انجام فعالیت‌ها در چارچوب ضوابط مصوب، اعلام کرد: تلاش کرده‌ایم در فضایی آکنده از آرامش و همدلی با رعایت قانون و عدالت، شفافیت، التزام به اصول حرفه‌ای فعالیت‌های خود را با نظارت دقیق مراجع ذی‌صلاح انجام دهیم.

در پایان این اطلاعیه آمده است: مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ضمن تقدیر از همراهی و اعتماد فرهنگیان تأکید می‌کند که اصل عدالت، شایسته‌گزینی، سلامت اداری، مبارزه با فساد و رانت همچنان محور تمامی تصمیمات و اقدامات این مرکز خواهد بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتخاب رنگ سال با واکنش‌های تند کاربران مواجه شد
کشف اسرار تازه درباره زندگی بردگان در تاریخ
نکاتی که بیماران HIV قبل از رفتن به دندان‌پزشک باید بدانند
گسترش زمین‌های شور در ایران به 10 میلیون هکتار؛ هشدار نسبت به بحران کشاورزی
ایلان ماسک: اتحادیه اروپا باید منحل شود
کایا کالاس: راه‌حل دو‌دولتی تنها مسیر صلح فلسطین و اسرائیل است
اسرائیل: توافقنامه ابراهیم 2 باید با لبنان امضا شود
مصر: تجزیه غزه هرگز پذیرفتنی نیست
هواپیمای آمریکایی حامل 172 مهاجر در کاراکاس فرود آمد
شورای امنیت سازمان ملل بر اجرای قطعنامه 1701 در لبنان تأکید کرد
ترکیه: خلع سلاح حماس منوط به استقرار دولت فلسطینی در غزه است
ناامیدی آمریکا از عقب‌نشینی عراق درباره تصمیم علیه حزب‌الله و انصارالله
الجولانی: پاسخ اسرائیل به پیام صلح، خشونت تمام بود
رئیس اسرائیل: به ترامپ احترام می‌گذاریم، اما اسرائیل مستقل است
سرانه آب تجدیدپذیر کشور به 66 میلیارد مترمکعب کاهش یافته است
تصادف مرگبار در جنوب‌شرق ترکیه؛ 18 کشته و زخمی
تأکید مصر و قطر بر اجرای آتش‌بس در غزه
کارت‌های سوخت جایگاه‌ها افزایش می یابد
اوکراین: «کی‌یف سپر اروپا مقابل روسیه است»
ماکرون: روسیه خواهان صلح نیست
وزارت کشور: برای برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک آماده‌ایم
کشتار در هتل آفریقای جنوبی؛ 11 کشته و 24 زخمی
عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد
نورنما | تنها جزیره‌ی متحرک ایرانی در آذربایجان غربی!
اعتراف آمریکا به پایان نقش پلیس جهان بودن
راهبرد شکست‌خورده ترامپ در لبنان
مصر برای احیای توافق ایران و آژانس وارد عمل شد
زمان و مکان دیدارهای تیم ملی فوتبال در جام جهانی اعلام شد
ناتو در حال آماده‌سازی پاسخ تهاجمی به روسیه
مدارس در کدام استان‌ها فردا تعطیل شد ؟
پذیرش حدود 8 هزار نفر در آزمون کتبی کارشناسان رسمی دادگستری
افلاکی و زندی؛ بهترین مربی و بازیکن مسابقات جهانی تکواندو
کوچک‌سازی دولت؛ پروژه‌ای ضروری اما دشوار
علویان سوریه اعتصاب 5 روزه اعلام کردند
طبق اعلام مرکز آمار ؛ نرخ رشد اقتصادی کم شد
گلوله‌باران منازل شرق غزه با پهپادهای اسرائیلی
گسترش فرماندهی ارتش ایران از تنگه هرمز تا دیگر اقیانوس‌ها
شکایت رسمی استقلال از سروش رفیعی به‌خاطر توهین به آنتونیو آدان
پشت پرده عکس فرزین با صرافان هرات چه بود؟
قالیباف: برخی دنبال کنندگان موضوع حجاب دغدغه حجاب ندارند
کشف 4.3 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با فاکتورهای دستی
ورود سامانه بارشی به تهران از دوشنبه/ باران و برف می‌بارد
عارف: فرهنگ‌سازی کاربردهای انرژی هسته‌ای در زندگی روزمره مردم ضروری است
اطلاعیه جدید ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز اوکراینی
قهرمانی تکواندو ایران در رقابت‌های امیدهای جهان
دستگیری عوامل وابسته به سازمان نفاق توسط سپاه بهارستان
ضربه نهایی امنیتی 3 عضو دیگر شبکه ضدامنیتی «شکار مزدور» بازداشت شدند
افزایش قیمت دوباره انواع خودروهای داخلی در بازار
انسداد کندوان از فردا برای ایمن‌سازی مسیر
سند ملی میراث فرهنگی ابلاغ شد
X
آگهی تبلیغاتی