×
بین الملل
شناسه خبر : 256301
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 13:51
واکنش حماس به اعدام اسرای فلسطینی

واکنش حماس به اعدام اسرای فلسطینی

جنبش حماس در واکنش به تصویب قانون اعدام اسرای فلسطینی از جامعه جهانی خواست این قانون نژادپرستانه و خطرناک را محکوم کرده و تحریم‌های بازدارنده‌ای علیه رژیم صهیونیستی اعمال کنند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنچه‌ به عنوان قانون اعدام اسرای فلسطینی در شور نخست توسط کنست رژیم صهیونیستی تصویب شد، ادامه سیاست‌های نژادپرستانه و جنایتکارانه این رژیم و تلاشی برای مشروعیت بخشیدن به کشتار جمعی سازمان‌یافته علیه ملت است.

در بیانیه این جنبش آمده است: تصویب این قانون فاشیستی و سادیستی در برابر دیدگان عالم، بیانگر اصرار این رژیم بر نقض قوانین و معاهدات بین‌المللی، به‌ویژه حقوق بین‌الملل بشردوستانه و اصول حقوق بشر است.

جنبش حماس از جامعه جهانی، سازمان ملل و همه نهادهای حقوق بشری خواست تا این قانون نژادپرستانه و خطرناک را محکوم کرده و تحریم‌های بازدارنده‌ای علیه رژیم صهیونیستی اعمال کنند و این رژیم را تحت فشار قرار دهند تا این قانون را لغو کند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین خواستار تشکیل کمیته‌های بین‌المللی تحقیق برای بازدید از زندان‌های رژیم اشغالگر و بررسی وضعیت اسرای فلسطینی شد؛ اسرایی که به‌طور سیستماتیک تحت شکنجه و آزار رسمی قرار دارند و تاکنون منجر به شهادت ده‌ها نفر از آنان شده است.

کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در شور نخست، پیش‌نویس قانون اعدام اسرای فلسطینی متهم به انجام عملیات‌های ضدصهیونیستی را تصویب کرد و 39 عضو کنست به آن رأی موافق دادند و 16 نفر دیگر با آن مخالفت کردند.

ایتمار بن گویر وزیر افراطی رژیم صهیونیستی که بارها خواستار اعدام اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شده است بعد از تصویب پیش‌نویس اولیه قانون اعدام اسرای فلسطینی، اقدام به توزیع شیرینی در صحن کنست رژیم صهیونیستی کرد.

بن‌گویر پیش از این تهدید کرده بود که حزبش به لوایح ائتلافی رأی نخواهد داد مگر اینکه این لایحه در دستور کار کنست قرار گیرد و تأکید کرد که توافق ائتلافی او با حزب لیکود شامل تعهد صریح به اجرای قانون مجازات اعدام است.

کنست همچنین لایحه موازی دیگری را که توسط «اودد فورر» از حزب مخالف اسرائیل بیتنا، پیشنهاد شده بود، تصویب کرد تا نشان دهد که بین ائتلاف کابینه و مخالفان آن در ارتکاب جنایت‌های بیشتر و خونبارتر علیه جنبش‌های مقاومت فلسطین در زندان‌های اسرائیل اختلاف نظری ندارد هرچند طبق گزارش‌های اسرائیلی، این لایحه در انتهای دستور کار جلسه قرار گرفت تا به نمایندگان کنست از حزب مخالف یش‌آتید اجازه داده شود در طول رأی‌گیری از صحن علنی خارج شوند.

هر دو لایحه برای بررسی بیشتر قبل از رأی‌گیری نهایی به کمیته امنیت ملی کنست، به‌ریاست نماینده کنست ایتامار بن گویر از حزب اوتزما یهودیت، ارجاع داده شدند.

این اقدام کنست صهیونیستی یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که کمیته امنیت داخلی رژیم اشغالگر این لایحه را با حمایت مستقیم بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر، تصویب کرد.


اخبار مرتبط
حماس: تخریب منازل در قدس، بخشی از پروژه یهودی‌سازی است
پنج‌شنبه 1404/08/22 ساعت 10:43
حماس: تخریب منازل در قدس، بخشی از پروژه یهودی‌سازی است
هارون ناصرالدین، عضو دفتر سیاسی حماس و مسئول دفتر امور قدس، اعلام کرد تخریب منازل فلسطینیان در قدس اشغالی، بخشی از سیاست رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی این شهر است و ادامه زنجیره جنایات علیه ساکنان آن محسوب می‌شود.
حماس: تخریب خانه‌ها در قدس برای یهودی‌سازی است
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 19:29
حماس: تخریب خانه‌ها در قدس برای یهودی‌سازی است
عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در واکنش به یورش‌های مداوم نظامیان رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست به کرانه باختری و قدس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تخریب خانه‌های شهروندان فلسطینی در قدس اشغالی، از جمله تخریب اخیر خانه شهروند فلسطینی موسی بدران، در سلوان، بخشی از سیاست مستمر رژیم اشغالگر برای یهودی‌سازی و تغییر بافت جمعیتی این شهر است.
واکنش عجیب خانواده‌های کشته‌شدگان اسرائیلی هنگام سخنرانی نتانیاهو
سه‌شنبه 1404/08/20 ساعت 10:23
واکنش عجیب خانواده‌های کشته‌شدگان اسرائیلی هنگام سخنرانی نتانیاهو
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که خانواده‌های کشته‌شدگان اسرائیلی در جریان سخنرانی بنیامین نتانیاهو در پارلمان این رژیم (کنست) به نشانه اعتراض به مخالفت او با تشکیل کمیته تحقیق فوری درباره وقایع هفتم اکتبر 2023 (پانزدهم مهر 1402) به او پشت کردند.
نظرات

آخرین اخبار
دستگیری افراد مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
گدعون ساعر اعتراف کرد: شلیک 5000 هزار پرتابه از لبنان به اراضی اشغالی
تاکنون چند مرکز علمی و دانشگاه در کشور خسارت دیده است؟
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به یک شهر بازی در اصفهان و 4 نقطه در قم
واهمه آمریکا از سیستم دریافت عوارض برای تنگه هرمز
ایران بیش از هر زمانی بر تنگه هرمز مسلط است
حمله به خارگ تلفات نیروهای آمریکایی را افزایش می‌دهد
رسانه‌های فرانسوی: ترامپ در تله‌ای استراتژیک گرفتار شده است
«نه» رسای مردم امریکا به پادشاهی که تشنه نفت ایران است
انتقاد جمهوری‌خواهان از میزان جنگ‌طلبی گراهام
عبور 2 کشتی تجاری چین با مجوز ایران از هرمز
مقتدی صدر برای تظاهرات سراسری در عراق فراخوان داد
گزافه‌گویی‌های جدید ترامپ !
بوستان جنگلی سرخه‌حصار تاپایان جنگ تعطیل می‌ماند
ترخیص مواد غذایی فاسدشدنی تسریع شود
امیرحاتمی: راه مقدس با خون پاک فرمانده دریادل مستحکم‌تر ادامه دارد
فعالیت سامانه بارشی در استان تهران
بیروت: دستی که به تهدید علیه صلح داخلی دراز شود، قطع خواهد شد
افزایش بی‌سابقه قیمت نفت/ رشد قیمت تا چه زمانی ادامه دارد؟
اعلام جدیدترین آمار شهدا؛ چند خانم تاکنون شهید شده‌اند؟
چه خبر از مرحله چهارم کالابرگ؟
کرملین: کمک به کوبا را وظیفه خود می‌دانیم
پاک‌نژاد: مردم نگران تأمین سوخت نباشند
ایران در حال اعمال حق غیرقابل انکار خود در زمینه دفاع مشروع است
هدف‌گیری آواکس، ضربه‌ راهبردی و جدی ایران علیه واشنگتن
جاده چالوس یکطرفه شد
موضع گیری روسیه در خصوص درگیری ها در منطقه
حماس از کشتار روزانه مردم غزه با وجود آتش‌بس خبر داد
بانک مرکزی: نرخ تورم سالانه به 48.3 درصد رسید
فرازِ سرخِ این شاهنامه، با این کوچ‌ها رنگ نمی‌بازد
تنگه هرمز به اهرم مهم ایران در معادلات انرژی و اقتصاد جهانی تبدیل شده است
حمله به خبرنگاران و دانشگاه‌ها عبور از خطوط انسانی و حقوقی است
بیانیه اتاق بازرگانی در حمایت از دفاع ملت ایران و صیانت از حاکمیت ملی
اسپانیا حریم هوایی خود را به روی جنگنده‌های آمریکایی بست
صهیونیسم در تلاش است آثار اسلام و مسیحیت را از بین ببرد
سفارت ایران در لبنان بدون وقفه به فعالیت خود ادامه می‌دهد
مصر برای صرفه‌جویی در انرژی محدودیت‌های جدید اعمال کرد
میزان حق بیمه مشاغل آزاد و بیمه اختیاری در سال 1405 اعلام شد
تمدید مهلت ثبت و ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی زمستان 1404 و بهار 1405
بازگشایی بازار سهام منوط به بررسی شرایط و تصویب شورای عالی بورس است
وزارت دفاع: امنیت تنگه هرمز و خلیج فارس برقرار است
ترخیص کافی برنج و منطقی‌تر شدن قیمت‌ها در بازار
شرایط جنگی نباید خللی در اجرای صحیح قوانین ایجاد کند
قالیباف: دنیا اثرات درخشان شهید تنگسیری را در تنگه هرمز می‌بیند
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
رهبر انقلاب: شهادت فرزند دلیر تنگستان، سند افتخاری عظیم محسوب می‌شود
مشکل چک‌های برگشتی و انسداد حساب‌ها به‌زودی حل می‌شود
حمله پهپادی به ایستگاه رادار و محل استقرار نیروهای آمریکا در امارات
دو زخم ماندگار از این 5 کشور عربی در حافظه ایرانیان
هاآرتص: معاون ترامپ خواهان پایان فوری جنگ با ایران است