×
سیاسی
شناسه خبر : 256175
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/08/19 ساعت 17:39
جهاد تبیین؛ اولویت اصلی برای معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در دیدار با وزیر امور خارجه تاکید کرد ؛

جهاد تبیین؛ اولویت اصلی برای معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران

محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، در جریان حضور «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه در سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: ارتباط سازمان انرژی اتمی ایران با وزارت امور خارجه یک ارتباط پیوسته و پایدار است؛ آنچه که مشاهده کردید حاصل تلاش همکاران ما و همچنین مرهون ژرف‌نگری و هدایت‌های مدبرانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی از جهاد تبیین به‌عنوان اولویت اصلی برای معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور یاد کرد و گفت: ما همواره سعی کرده‌ایم تا در قالب فرایندهای جهاد تبیین و با استفاده از ادبیات و ابزارهای گوناگون معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای ایران را با اقدام و عمل مورد توجه قرار دهیم.

 محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، در جریان حضور «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه در سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: ارتباط سازمان انرژی اتمی ایران با وزارت امور خارجه یک ارتباط پیوسته و پایدار است؛ آنچه که مشاهده کردید حاصل تلاش همکاران ما و همچنین مرهون ژرف‌نگری و هدایت‌های مدبرانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است. امسال پنجاه و یکمین سال تاسیس و فعالیت سازمان انرژی اتمی ایران است و خدای متعال را شاکریم در شرایطی که همواره با تهدید و تحریم مواجه بوده‌ایم، با ثبات قدم و اراده مستحکم به رشد و پیشرفت در این عرصه دست یافتیم.

وی بیان کرد: عیار انقلاب اسلامی کاملا مشخص است؛ این انقلاب پایدار است. فشارها و تهدیدات سنگینی که توسط دشمنان برای تسلیم کردن ما و خلع سلاح کشورمان وارد می‌شود، کاملا آشکار است. مسیری که آن‌ها دنبال می‌کنند واضح بوده و آن‌ها نمی‌خواهند کشوری در مقابلشان باشد که دیدگاه‌ها و خواسته‌هایشان را نپذیرد.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: سیاست خارجی کشور، سیاستی فوق‌العاده حکیمانه است. عزت، حکمت و مصلحت که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، عصاره دیپلماسی کشور است. ان‌شاءالله که خداوند متعال به دوستان در وزارت امور خارجه توفیق دهد تا کلامشان قدرتمند و نافذ باشد و در مقابل دشمنان همچنان استوار و مستحکم باقی بمانند.

سازمان انرژی اتمی به صورت همزمان و همگام با وزارتخارجه حرکت می‌کند

محمد اسلامی، در جریان بازدید وزیر امور خارجه کشورمان از نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای و راکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده (تهران) در جمع خبرنگاران، گفت: ضمن تشکر از دکتر عراقچی بابت پذیرش دعوت بازدید از سازمان انرژی اتمی ایران باید بگویم که هدف ما از برگزاری بازدیدها و نشست‌ها با مسوولان مختلف کشور این است که در مرحله نخست وضعیت موجود، رویکردها و جهت‌گیری‌های این صنعت را به مسوولان ارشد کشور منعکس کرده و این عزیزان را از آخرین وضعیت موجود و روند در حال طی شدن، آگاه سازیم. بنابراین این روند بخشی از وظایف ما است که به این شیوه انجام می‌شود.

وی افزود: باید توجه داشت که ما با وزارت امور خارجه در این حوزه ید واحده هستیم و به صورت همزمان و همگام حرکت می‌کنیم تا بتوانیم موضوعات اساسی را پیش ببریم. باید توجه داشت که آمریکایی‌ها با زورگویی‌های خود می‌خواهند مانع پیشرفت ما شوند بنابراین در نظر داریم تا در خلال همکاری با وزارت امور خارجه این موضوع را برطرف سازیم و این تهدید را از کشور دور کنیم؛ همچنین اجازه ندهیم تا مسیر ما ناهموار باشد و برای ما مزاحمت ایجاد کنند. تعامل ما با وزارت امور خارجه پیوسته و پایدار است و بنده از دکتر عراقچی و همکاران ایشان که به این موضوع با اهتمام ویژه‌ای می‌پردازند؛ قدردانی می‌کنم.

وی تصریح کرد: یکی از نکات مهم، بحث روایتگری از اقدامات صنعت هسته‌ای کشور است زیرا این مساله اذهان عمومی دنیا را تحت تاثیر قرار داده و به‌طور طبیعی در اذهان مردم کشور هم بی اثر نبوده؛ بنابراین ما همواره سعی کرده‌ایم تا در قالب فرایندهای جهاد تبیین با استفاده از ادبیات و ابزارهای گوناگون، معرفی دستاوردهای صنعت هسته‌ای را به‌صورت اقدام و عمل مورد توجه قرار دهیم تا مردم عزیز کشورمان ببینند که فناوری هسته‌ای در زندگی آن‌ها چه نقشی دارد. اکنون تلاش‌های فراوانی در بخش‌های سلامت و امنیت غذایی کرده‌ایم و مردم می‌توانند محصولات را مشاهده و مصرف کنند و بدین صورت روایتگری ما مقبولیت متفاوت‌تری خواهد داشت.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: همزمان که با انجام فعالیت‌های اصلی باید نسبت به گسترش فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای در سراسر جغرافیای کشور تلاش کنیم و استفاده و بهره‌گیری از این فناوری را در سرفصل‌های گوناگون در دستور کار قرار دهیم تا روایتگری‌های ما معنادارتر شود بدین ترتیب قلوب مردم ایران نسبت به اثرات این فناوری و صنعت مطمئن‌تر می‌شود و می‌توانند اطمینان خاطر داشته باشند که صنعت هسته‌ای در اصل صنعت زندگی بوده و موجب تعالی، رشد و شکوفایی علمی و فناوری است.

  وزیر امور خارجه به همراه جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه، صبح امروز (دوشنبه، ۱۹ آبان‌ماه) با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از نمایشگاه دستاوردهای نوین این صنعت، راکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده (تهران) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کرد و در جریان جدیدترین فعالیت‌های سازمان در حوزه‌های صنعتی، پزشکی، تحقیقاتی و سایر بخش‌های تخصصی قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
پشت پرده حضور رامین رضاییان در اسپانیا؛ آیا ستاره استقلال به تیم رونالدو می‌رود؟
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا